Αγγελική Δαλιάνη: ''Περιμένουμε τα σενάρια με την ίδια αγωνία που περιμένουν οι τηλεθεατές''


Η Αγγελική Δαλιάνη επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του ANT1.
Η ηθοποιός μιλά για τον σκληρό ρόλο που ενσαρκώνει, αλλά και για τη συνέχεια.

Η Αθηνά αντιδρά όπως αντιδρά επει­δή της λείπει η οικογένεια της και η αγάπη;  
Θα έλεγα ότι είναι μια πονεμένη κοπέλα, η οποία έμαθε σε μεγάλη ηλικία ότι η οικογένεια της ξεκληρίστηκε και θεώρησε κάποιους ανθρώπους υπεύθυνους γι' αυτό. Αυτός ο πόνος που άλλους θα μπορούσε να τους μαλακώσει, την ίδια την έκανε σκληρή. Έβα­λε κάποιους στόχους και θα χρησιμοποιή­σει και αθέμιτα μέσα για να τους πετύχει. 

Θα φανεί σκληρή ως το τέλος;  
Δεν ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν στιγ­μές που μαλακώνει, ιδίως όταν βρίσκει τον ανιψιό της, Παύλο, που είναι η μόνη οικο­γένεια που έχει. Από την άλλη, με ανθρώ­πους που είναι κοντά της, όπως ο Στέφανος, τον οποίο πάντως χρησιμοποιεί για το σχέδιο της, είναι ευαίσθητη. Απλώς την έχει τρελάνει η ιδέα ότι έχασε την αδελφή της, που αυτοκτόνησε, και όλη την οικογένειά της, εξαιτίας της Έλενας και του Πέτρου.  

Όλα όσα έχει κάνει και πει η Αθηνά για τον Πέτρο, έχουν επηρεάσει τον γάμο του με την Έλενα. Ο στόχος είναι να τους χωρί­σει ή θέλει και κάτι περισσότερο;  
Σίγουρα δεν θέλει αυτοί οι δύο να είναι μαζί. Παρ' όλα αυτά, έχω την αίσθηση ότι θέλει και το κακό τους. Πλέον, κρύβεται με τον Στέφανο σε ένα ξενοδοχείο.  

Ποια θα είναι η συνέχεια;  
Ο Στέφανος είναι ο σύντροφος της, αλλά είναι τόσο προσηλωμένη στην εκδίκηση που θέλει να πάρει, που τον παραμελεί λιγά­κι. Δεν βλέπουμε τι πραγματικά μπορεί να αισθάνεται για αυτόν. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν τον αγαπάει πραγματικά.  

Έχεις την περιέργεια να μάθεις πώς θα καταλήξει η Αθηνά;  
Και βέβαια έχω! Περιμένουμε τα σενάρια με την ίδια αγωνία που περιμένουν οι τηλεθεατές το επόμενο επεισόδιο.

Gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια