Επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση...

Ο λόγος για την εννιάχρονη Μπερέν Γκιόκγιλντιζ που έγινε γνωστή και στη χώρα μας από τη σειρά «Anne» που πρόβαλλε ο ΑΝΤ1 και σημείωσε πολύ υψηλές τηλεθεάσεις.

 Το «παιδί θαύμα» όπως την έχουν αποκαλέσει πρωταγωνιστεί πλέον σε μία καινούργια τούρκικη σειρά με τίτλο «Kizim» που σημαίνει «Κόρη μου», υποδυόμενη τη μικρή «Γιοκιού»!

 Η «Κόρη μου» είναι βασισμένη σε κορεάτικη σειρά και προβάλλεται στην Τουρκία αλλά και σε άλλες χώρες έχοντας κερδίσει τους τηλεθεατές. Στη γειτονική μας χώρα προβάλλεται μάλιστα από το κανάλι TV8 που ανήκει στον Ατζούν Ιλικαλί, ο οποίος έκλεισε συμφωνία με τον ΣΚΑΪ για να προβληθεί και στη χώρα μας.

Μετά το τέλος λοιπόν της σειράς «Μαύρη θάλασσα» ο ΣΚΑΪ θα ξεκινήσει να προβάλλει την «Κόρη μου» που προβλέπεται να κερδίσει τους τηλεθεατές αφού και σε αυτήν η μικρή πρωταγωνίστρια «κλέβει» την παράσταση.

Η υπόθεση της δραματικής σειράς επικεντρώνεται στην ιστορία του μικρού κοριτσιού που προσπαθεί να βρει τον πατέρα της που την έχει εγκαταλείψει και που δεν είναι και… λάτρης της νόμιμης ζωής! Τον βρίσκει μάλιστα ενώ τον συλλαμβάνει η αστυνομία και αφήνεται ελεύθερος με την προϋπόθεση να αναθρέψει την κόρη του, αλλά αυτός προσπαθεί να κάνει το «μεγάλο κόλπο», χωρίς να γνωρίζει όμως ότι η «Γιοκιού» έχει ένα μεγάλο μυστικό.

Να έχετε έτοιμα τα χαρτομάντιλα γιατί από τη Δευτέρα 27 Μαΐου που η «Κόρη μου» θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ θα σας χρειαστούν…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτοί εκεί στον ΣΚΑΪ δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό Τουρκοκάναλο. Εδώ τα μεμέτια στην απέναντι πλευρά μας πουλάνε νταηλίκι και εμείς καθόμαστε σαν χάνοι και παρακολουθούμε ότι τουρκοσκούπιδο πλασάρουν στην άθλια τιβί μας. Νισάφι πια! Έλληνες ξυπνάτε!