Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που μάλλον θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα «Πολυκατοικία»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Ο ΣΚΑΙ προχωρά στην παραγωγή της κωμικής σειράς «La que se avecina» (μτφρ. «Αυτό που έρχεται»), που ουσιαστικά είναι η συνέχεια της «Πολυκατοικίας», αλλά διαδραματίζεται σε άλ­λο προάστιο της πόλης με διαφορετικούς ενοίκους ή και κάποιους οπό τους παλιούς.

Η βασική ομάδα των συντελεστών που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας τη συγκεκριμένη δουλειά είναι η Βίκυ Αλεξοπούλου στο σενάριο, ο Βασίλης Θωμόπουλος στη σκη­νοθεσία και ο Τζιοβάνι Τζανετής στο στήσιμο της... πολυκατοικίας.

Οι προαναφερθέντες είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους και στην πρώτη εκδοχή της σειράς επί εποχής Mega και η επιτυχία ήταν αναμφισβήτητα μεγάλη.

Όσον αφορά στο πρωταγωνιστικό καστ, το οποίο θα αποτελείται από 22 βασικούς ηθοποιούς, έχουν πέσει πολλά ονόματα στο τραπέζι των συσκέψεων, τόσο από παλιούς... ενοί­κους όσο και από καινούργιους.

Οι παλιοί είναι οι εξής:

Βάσω Λασκαράκη, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Παύλος Χαικάλης

gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Συγνωμη ειναι σιγουρο για την Λασκαρακη;Ειχε πει οτι δεν θα ηθελε νομιζω και απο τα συνεχη λεγομενα της λεει πάντα πως κουραζοταν πολύ στα γυρισματα και τις ωρες απο τη σειρά που επαιζε.Τωρα βεβαια αν δεν της προτειναν θεατρο....στην αναβροχια καλό και το χαλαζι.Πάντως θα επρεπε να μπουν άλλα προσωπα δεν ηταν δα και καμια τρομερη σειρά για να μην εξελιχθει διαφορετικα και με άλλους ηθοποιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !