Προσωρινό ή οριστικό κόψιμο;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ίσως λοιπόν δεν είναι τυχαίο που η δημοσιογράφος δεν είναι τη μέρα των εκλογών στην «πιο δυνατή ομάδα» όπως αναφέρεται στις ανακοινώσεις του σταθμού! Σύμφωνα μάλιστα με όσα λέγονται στο παρασκήνιο η Νίκη Λυμπεράκη κόπηκε γιατί στο κανάλι του Φαλήρου έμαθαν πως έκανε συνάντηση με στελέχη άλλου τηλεοπτικού σταθμού.

Να αναφέρω ότι το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ λήγει το τέλος του ερχόμενου μήνα και όπως φαίνεται η… ανοικτή πρόταση μεταγραφής που της έχει γίνει από άλλο τηλεοπτικό σταθμό έφερε ρήξη με τον ΣΚΑΪ. Οπότε ούτε είναι τυχαίο που τις δύο τελευταίες βδομάδες πριν από τις εκλογές στη θέση της εκπομπής της «Ρουά Ματ» μεταδίδεται η «Αντίστροφη Μέτρηση» με τη Σία Κοσιώνη που πριν από λίγες ημέρες ανανέωσε για ακόμα δύο χρόνια με τον ΣΚΑΪ. Πάντως στα τέλη του προηγούμενου καλοκαιριού η Νίκη Λυμπεράκη είχε δεχθεί πρόταση από στελέχη του OPEN την οποία είχε αρνηθεί αποφασίζοντας να παραμείνει στον ΣΚΑΪ με τον οποίο είχε συμβόλαιο αλλά και λόγω του ειδησεογραφικού σταθμού που ήθελαν να βγάλουν τότε στο Φάληρο, του ΣΚΑΪ24. 

Τα σχέδια για τον καινούργιο σταθμό όμως «πάγωσαν» και έτσι της δόθηκε η εκπομπή που τώρα όμως για κάποιους την «πάγωσαν»… για άλλους την «έκοψαν»! Για το αν το «Ρουά Ματ» επιστρέψει στη συχνότητα του σταθμού θα το διαπιστώσουμε αμέσως μετά τις εκλογές όπως επίσης και το αν η Νίκη Λυμπεράκη συνεχίσει να είναι στην «ομάδα» τους ή θα συνεχίσει να είναι… τιμωρημένη και κομμένη και τελικά εν μέσω καλοκαιριού, αμέσως μετά τη λήξη του συμβολαίου της, κάνει τελικά… άνοιγμα σε άλλο κανάλι…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !