Αφροδίτη Γραμμέλη Οι δηλώσεις που την έβγαλαν εκτός εαυτού!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3
Ο Τριαντάφυλλος έδωσε μία συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τη θανατική ποινή, εκφράζοντας την άποψή του γι' αυτή, επισημαίνοντας πως θεωρεί ότι πρέπει να επανέλθει στη χώρα μας!

Ο Τριαντάφυλλος είπε σε συνέντευξή του στην κυπριακή εκπομπή «Όλα Καλά»: «Και κάποια στιγμή στην Ελλάδα θα πρέπει να μπει η θανατική ποινή. Βέβαια! Μπαίνουν μέσα και πιάνουν τη γιαγιά και τη στραγγαλίζουν και τη δένουν και της χτυπάνε το κεφάλι στον τοίχο. Κάτσε ρε φίλε, ποιος είσαι εσύ; Έτσι έκανες; Πρέπει να τους κρεμάνε στο Σύνταγμα. Το παλιό, το ωραίο. Όχι όπως στην Αμερική, κυριλέ με ενεσούλα. Κρέμασμα να σε βλέπει όλος ο κόσμος, παράδειγμα να γίνει».
Μετά από αυτό το απόσπασμα έγινε χαμός στο Πρωινό. Η Αφροδίτη Γραμμέλη «πάγωσε» αρχικά και στη συνέχεια είπε: «Παιδιά, έχει σταματήσει να χτυπάει η καρδιά μου; Έχει μουδιάσει ο αυχένας μου! Τι είναι αυτά που λέει ο άνθρωπος; Είναι νομοθέτης; Πώς τα λέει αυτά που λέει; Πώς λέει να κρεμάμε ανθρώπους στο Σύνταγμα; Πού ζουμε! Είναι απαράδεχτο! Ζούμε σε κράτος με νόμους, με δικαιοσύνη, που δικάζει όσους κάνουν εγκλήματα… Σε ποια εποχή ζούμε κι ακούμε αυτά τα πράγματα;».


Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Γραμμελη κάθε μέρα εκτός εαυτού είναι. Απλά η Γραμμελη κράζει για να....... κράζει και για να γίνει ντόρος με το όνομα της, ώστε να την φωτογραφιζουν και καλά οι παπαρατσατσι ως άλλη μια σταρ, λέμε τώρα. Δεν πάμε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι δηλαδή εσένα σου άρεσαν αυτά που είπε ο Τριαντάφυλλος και σε πείραξε αυτό που είπε η Γραμμέλη. Τι να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πεις. Να πεις στο πρωινό αφού ήξεραν τι ανοησίες είπε ο Τριαντάφυλλος να μην έπαιζαν τις δηλώσεις του στην εκπομπή. Αν ήθελαν να μην βγαίνει εκτός εαυτού και η καημένη η Γραμμελη. Και επίσης η Γραμμελη έπρεπε η ίδια να πει να μην παίζονταν αυτές οι δηλώσεις στο πρωινό.. Αλκα για αυτό τα βάλανε για να βγαίνουν ηθικοί και τιμητες των πάντων οι πανελιστες που θέλουν να γίνουν σταρ. Αυτά να πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !