«Άγριες μέλισσες»: Τα δύο νέα ονόματα στο καστ και η συχνότητα προβολής

1

Η σειρά ,«Άγριες μέλισσες» ,που θα δούμε στον ANT1 την επόμενη σεζόν, διαδραματίζεται το 1958, με φόντο τον Θεσσαλικό κάμπο.Το πρωτότυπο σενάριο της φιλόδοξης σειράς υπογράφουν η Μελίνα
Τσαμπάνη (διασκευή σεναρίου της σειράς, «Η επιστροφή»), η Βίκυ Κουκούτση («Μην αρχίζεις τη μουρμούρα») και ο Θανάσης Τσομπάνης («7 θανάσιμες πεθερές»), ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ένας «μάγος» του είδους, ο Λευτέρης Χαρίτος, ο οποίος βραβεύτηκε με το βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ για το «Dolphin man» (2018). Τα σκηνικά της ετοιμάζει ο σκηνογράφος ,Αντώνης Χαλκιάς, τον οποίο γνωρίσαμε από την εξαιρετική τηλεοπτική δουλειά του για τη σειρά του MEGA, «Το νησί».

Το ρεπεράζ για να βρεθούν οι κατάλληλοι χώροι είναι σε τελική φάση, αφού τα γυρίσματα της πρόκειται να ξεκινήσουν στα τέλη Ιουνίου. Ήδη στα Σπάτα -στους εξωτερικούς χώρους του Κάπα Στούντιο του Καραγιάννη- ετοιμάζεται το πραγματικό χωριό εποχής. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στα κοστούμια. Για να τηρηθούν τα υψηλά κριτήρια που επιθυμεί το κανάλι για την παραγωγή, ο ΑΝΤ1 έχει υποβάλει αίτημα για να ενταχθεί η σειρά στο πρόγραμμα επιδότησης οπτικοακουστικών παραγωγών του ΕΚΟΜΕ και να λάβει κρατική χρηματοδότηση.

Οι ηθοποιοί
Οι επαφές με τους ηθοποιούς για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, με επίκεντρο δυνατά ονόματα του θεάτρου που κάνουν επιλεκτικές εμφανίσεις στην τηλεόραση, έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και σίγουροι για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι η Κάτια Δανδουλάκη και ο Γιάννης Φέρτης, με τον τελευταίο να επιστρέφει μάλιστα στην τηλεόραση μετά από σχεδόν μια δεκαετία, ενώ ο Χρήστος Πλαΐνης έκλεισε πρόσφατα στον ρόλο του κοινοτάρχη, Περικλή Τόλια. Ακούγεται ακόμη το όνομα του Δημήτρη Μοθωναίου, που παίζει στη σειρά της ΕΡΤ, «Η ζωή εν τάφω».

Οι «Άγριες μέλισσες» προγραμματίζεται να προβάλλονται τρεις φορές την εβδομάδα.

 Gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν καταλαβα προκειται για απλη σειρά εποχης ή σειρά εποχης αυτοβιογραφιας.Γιατι βλεπω πως γινεται ντόρος και δεν προβλεπεται παταγος.Μήπως υπερβάλλουν απο το κανάλι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !