Λόγω Τιμής: Εκτός Αθηνών για γυρίσματα

0

Με μια βαλίτσα στο χέρι θα βρεθούν αμέσως μετά από το Πάσχα οι συντελεστές της σειράς, «Λόγω τιμής: 20 χρόνια μετά». Σύσσωμη η παραγωγή με τον σκηνοθέτη ,Λάμπη Ζαρουτιάδη, και τους
πρωταγωνιστές: Άλκι Κούρκουλο, Βίκυ Βολιώτη, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και άλλους θα κάνουν... ταξίδι στα Κύθηρα, όπου θα παραμείνουν καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Τα γυρίσματα ήδη έχουν ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου στην Αθήνα και συνεχίζονται στα όμορφα Κύθηρα, ενώ ο προγραμματισμός θέλει τον πρώτο κύκλο της σειράς να αποτελείται από 12 επεισόδια και να προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα. Σε ό,τι αφορά τώρα την πλοκή της σειράς ,που περιμένουν οι τηλεθεατές με ανυπομονησία, η ιστορία εστιάζει στην πραγματικότητα του σήμερα και σε ζητήματα που απασχο­λούν όλους μας, όπως είναι τα κοι­νωνικά, τα οικονομικά, η ανεργία. Θα δούμε και κάποιους ήρωες να έχουν δημιουργήσει οικογένεια αλλά και κάποιους άλλους να είναι επη­ρεασμένοι από την κρίση... Κε­ντρικός, όμως, άξονας της σει­ράς παραμένει η φιλία!

Real News - Ναταλία Ανδρικοπούλου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !