Ποιος δημοσιογράφος κατακεραυνώνει τον Αλέξη Γεωργούλη για την υποψηφιότητα του;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο  Αλέξης Γεωργούλης θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου. Κάποιες θέσεις του εξόργισαν τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη, οποίος θέλησε να θέσει στον ηθοποιό κάποια ερωτήματα.



 Οι δηλώσεις του σχετικά με το ότι δεν θέλει να φτάσει ο ίδιος σε επίπεδο επαγγελματία πολιτικού προκάλεσαν την αντίδραση του δημοσιογράφου και στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έγραψε πως «20.000 κερδίζει το μήνα ένας ευρωβουλευτής με τα έξοδο για το γραφείο του και την κάλυψη του ενοικίου (οι περισσότεροι το κάνουν δόση δανείου και αγοράζουν σπίτι). Αφού δεν θα γίνεις επαγγελματίας πολιτικός, σε ποιον οργανισμό κοινωνικής δράσης θα δωρίσεις την αποζημίωση σου (δηλαδή τα 9.000 από τα 20.000 που σου αναλογούν το μήνα;»

Εκτός από αυτό, δεν άφησε ασχολίαστα και τα εύσημα που έδωσε ο ηθοποιός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη δουλειά που έχει γίνει στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, αναφερόμενος στην εταιρεία που διαχειρίζεται την επιστροφή φόρων από παραγωγές οπτικοακουστικού υλικού που γυρίζονται στην Ελλάδα. Η απάντησή του ήταν η εξής: «Άρα ο Αλέξης Γεωργούλης βάζει υποψηφιότητα για να φέρει κονδύλια και για να ενισχύσει την επιστροφή φόρου στις κινηματογραφικές παραγωγές».

Δείτε το post εδώ:

 


Κλείνοντας, αξίζει να σημειώσουμε πως ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν στο γραφείο τύπου του Γιώργου Λιάγκα κατά την υποψηφιότητα του τελευταίου ως βουλευτής στο νομό Λαρίσης και είχε θέσει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος το Παλαιό Φάληρο, ωστόσο αποσύρθηκε πριν κάποιες μέρες για προσωπικούς λόγους. 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Χαχαχα!! Το νούμερο μίλησε πάλι. Ο κωλοτούμπας. Ίσως ο πιο απαράδεκτος δημοσιογράφος ever. M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !