Τηλεοπτική εξέλιξη: Τέλος η Χατζηβασιλείου από τον Alpha

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Μπορεί το φετινό "πακέτο" της Βίκυς Χατζηβασιλείου να κάνει τα καλύτερα νούμερα τηλεθέασης των τελευταίων ετών στο νεανικό κοινό, αλλά δεν πήρε το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον Alpha.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Στέφανου Κωνσταντινίδη και του gossip-tv.gr,  η νέα διοίκηση του σταθμού δε θέλει το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προιόν γιατί θεωρεί ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει τον κύκλο του. Πολλοί θα μιλήσουν για το υψηλό κασέ της παρουσιάστριας Βίκυς Χατζηβασιλείου. Δεν είναι όμως αυτός ο βασικός λόγος που η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα αποχαιρετήσει τον Alpha μετά από πολλά χρόνια. Ακόμα κι αν η ίδια η παρουσιάστρια ήταν διατεθημένη να μειώσει το συμβόλαιο της στα μισά, δε θα προχωρούσαν σε συζητήσεις με τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού.

Η ίδια η Βίκυ πρέπει να το γνωρίζει γιατί, όπως ήρθε στ'αυτιά μου, σε γύρισμα της εκπομπής της, υποσχέθηκε στους τεχνικούς του πλατό, χαριτολογώντας προφανώς, ότι θα τους πάρει μαζί της στο νέο της κανάλι. Η κα Χατζηβασιλείου δεν έχει μιλήσει επισταμένως με κανένα κανάλι, κάτι που θα φροντίσει να κάνει από εδώ και στο εξής. Με όπλο στη φαρέτρα της τα φετινά νούμερα τηλεθέασης στο νεανικό κοινό (το "Πάμε Πακέτο" πήγαινε πάντα καλά στο σύνολο της τηλεθέασης, αλλά όχι καλά στο νεανικό κοινό που βλέπουν οι διαφημιστικές και αυτό ήταν η αχίλλειος πτέρνα της εκπομπής) το ραντεβού με το ΟΡΕΝ το βλέπω να έρχεται και μάλιστα σε βορειοελλαδίτικο έδαφος.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο Καθένας σας γραφει ότι θέλει.Μια χαρα ήταν τα νούμερα σε όλα τα κοινά και μάλιστα ήταν πάντα ΠΡΩΤΗ απο ολα τα προγράμματα που έπαιζαν απεναντί της. Ελεος με την παραφληροφορηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε άλλα sites, και είναι πολλά, διάβασα ότι έχει ήδη προτάσεις από Skai και Open. Εγώ δεν πιστεύω τις διαρροές του Alpha ότι και καλά δεν τη θέλουν. Τις διαρρέουν γιατί δεν μπορούν να τη κρατήσουν με λιγότερα λεφτά όπως απαιτεί η νέα ιδιοκτησία. Δεν έχει κανένα λόγο να δεχτεί τις αξιώσεις τους όταν έχει προτάσεις από αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !