«Ο Acun χρησιμοποιεί τον ΑΝΤ1 ως μοχλό πίεσης προς τον ΣΚΑΪ»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Από την άλλη ο σταθμός του Φαλήρου έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλει τρέιλερ συμμετοχών για τον καινούργιο κύκλο του «Voice» προκαλώντας ερωτηματικά για το πώς ο σταθμός διαφημίζει ένα project όταν δεν έχει διασφαλίσει πως θα είναι στην κατοχή του.

Ποια είναι η αλήθεια και τι ακριβώς έχει συμβεί; Ο τούρκος παραγωγός έχει κάνει ήδη δύο συναντήσεις με ανώτατους αξιωματούχους του ΣΚΑΪ και οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για τη συνέχεια της συνεργασίας τους σε τρία project, τα: «Voice», «My Style Rocks» και «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» κι έχοντας αποκλείσει –ευτυχώς!- οριστικά το «Power Of Love».

Ο Ατζούν όμως θέλει –και πιέζει- η συμφωνία να περιλαμβάνει και επόμενο κύκλο του «Survivor» ή ένα καινούργιο ριάλιτι επιβίωσης και δράσης, δικής του ιδέας. Οι επιπλέον αυτές απαιτήσεις του τούρκου παραγωγού φαίνεται ότι είναι το «αγκάθι» στη σχέση του με τον ΣΚΑΪ ανοίγοντας δρόμο για… φλερτ με τον ΑΝΤ1. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι σύμφωνα με  πληροφορίες, ο Ατζούν έχει βρεθεί πολλές φορές με κορυφαίο… πολύ κορυφαίο στέλεχος του ΑΝΤ1 αλλά σε… κοινωνικό πλαίσιο κι όχι «έλα να τα βάλουμε κάτω να τα συζητήσουμε»!

Από την άλλη, πρέπει να αναφέρω ότι ιδιαίτερα από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν ο ΑΝΤ1 έχει επιλέξει να στραφεί σε άλλου είδους προγράμματα, ποντάροντας κυρίως στη μυθοπλασία που αποδείχτηκε ορθή επιλογή αφού έχει βάλει το σταθμό ξανά στο παιχνίδι και στην επιλογή των τηλεθεατών. Εύλογα λοιπόν εκτιμάται ότι ναι μεν θα ήθελε στην κατοχή του τα projects που προαναφέραμε αλλά δεν σκοπεύει να επενδύσει σε κάτι περισσότερα από αυτά και να βρεθεί… πίσω.
Καλά πληροφορημένες «πηγές» λοιπόν αναφέρουν ότι το φλερτ του Ατζούν με τον ΑΝΤ1 είναι περισσότερο… μοχλός πίεσης προς τον ΣΚΑΪ προκειμένου η τούρκικη εταιρεία να επαναδιαπραγματευθεί με το σταθμό του Φαλήρου με καλύτερους για αυτήν όρους αφού μετά την πορεία του φετινού «Survivor» έχει λιγότερα διαπραγματευτικά «όπλα». Κι από την άλλη ο σταθμός του Αμαρουσίου έχει επιλέξει τη στρατηγική του για την επόμενη σεζόν χωρίς αυτή να περιλαμβάνει τις… απαιτήσεις του Tούρκου παραγωγού!

Πάντως αξίζει να αναφέρω ότι τα στελέχη του ΣΚΑΪ εμφανίζονται έτοιμα… για παν ενδεχόμενο, ακόμα και αν τελικά υπάρξει κάτι περισσότερο από φλερτ μεταξύ του Ατζούν με τον ΑΝΤ1 προκειμένου την επόμενη σεζόν να σταθούν δυνατοί απέναντι στον ανταγωνισμό… όποιος κι αν είναι αυτός…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !