Καμία εξέλιξη στις σχέσεις - Θα γίνει η χρήση του συν 1;

0

Πολλά έχουν γραφτεί τους τελευταίους μήνες για τη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με τον ΑΝΤ1 αφού
τη φετινή σεζόν ο σταθμός του Αμαρουσίου αποφάσισε να τον πληρώνει αλλά να τον έχει... στον πάγκο! Αν και στην αρχή της φετινής σεζόν κυκλοφορούσε έντονη φήμη ότι κάποιος είχε θέσει όρο σε στελέχη του σταθμού του Αμαρουσίου να «κόψουν» από τον αέρα τον παρουσιαστή, τελικά αυτό αποδείχτηκε… ράδιο –αρβύλα, αφού ο «κάποιος» αποχώρησε από τον σταθμό του Αμαρουσίου αλλά ο Λιάγκας παρέμενε εκτός αέρα.

Τον επόμενο μήνα όμως λήγει το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 αφού ήταν για «δύο συν ένα χρόνο». Τι σημαίνει αυτό; Ότι τον Ιούνιο συμπληρώνονται τα δύο χρόνια του συμβολαίου αλλά αν ο ΑΝΤ1 επιθυμεί μπορεί να ενεργοποιήσει το «συν έναν χρόνο» δηλαδή να τον κρατήσει στο δυναμικό του έως τον Ιούνιο του 2020. Η δέσμευση αυτή, του «συν έναν χρόνο», όπως ορίζει το συμβόλαιο, ενεργοποιείται μονομερώς, από την πλευρά του σταθμού και οφείλει να ενημερώσει έγκαιρα τον παρουσιαστή.

Βέβαια, θα μου πείτε «γιατί να τον κρατήσει έναν ακόμη χρόνο στο δυναμικό του και να μην τον βγάλει στον αέρα αλλά μόνο να τον πληρώνει;». Η απάντηση είναι «γιατί έτσι έκανε και την τρέχουσα σεζόν» ,αφού ο Λιάγκας βλέποντας ότι ο σταθμός δεν είχε να του προτείνει κάτι αλλά και δεν ήθελαν να συνεχίσει το late night talk show ,του ζήτησε να το «σπάσουν» αλλά ο ΑΝΤ1 αρνήθηκε να τον αποδεσμεύσει επιλέγοντας να τον κρατήσουν στο δικό τους «πάγκο», ώστε να μην βρεθεί σε πρόγραμμα άλλου σταθμού. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου έως τώρα ο ΑΝΤ1 δεν έχει ενημερώσει τον Γιώργο Λιάγκα για τις προθέσεις του αλλά ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μέσα στον Μάιο που οφείλουν να τον ενημερώσουν γραπτώς εφόσον αποφασίσουν να συνεχίσουν να τον έχουν… δεσμευμένο ή θα τον αφήσουν να πάει στην ευχή… του τηλεοπτικού τοπίου, γνωρίζοντας βέβαια πως υπάρχει πρόταση από άλλο… ίσως κι από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Γρηγόρης Μελάς - newsit

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !