Τα νούμερα τηλεθέασης(18/54) στην πολύ πρωινή ζώνη για χθες,3/5/2019

19
%252C.8200
Στη μάχη με την ενημέρωση και την ψυχαγωγία ρίχτηκαν όλα τα κανάλια... Δείτε τα επίσημα 
νούμερα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 για χθες. 3/5/2019 ,στα πρωινά ενημερωτικά προγράμματα αλλά και ψυχαγωγικά.


Αναλυτικά:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-18/54

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ (6 με 10) 16,3
ΣΗΜΕΡΑ (6 με 10) 25,3
HAPPY DAY  18,9

ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ 5,1
ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 5:30 7,0
ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 7 9,6


*ΜΗ Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

19Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Από τότε που ο Παπαδάκης είχε καλεσμένους Γκαγκακη και Κυριάκο Μητσοτάκη δεν λέει να σηκώσει κεφάλι στην τηλεθέαση. Τυχαίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που είναι αυτοί που έλεγαν ότι ο παπαδάκης είναι πρώτος;; Κρυφτήκανε;;
    10 μονάδες πίσω στο νεανικό και άλλο τόσο στο σύνολο από τον ΣΚΑΙ, αρχίζω και αμφιβάλλω... Μπράβο πάντως στον ΣΚΑΙ, το πρωινό του είναι σαφώς καλύτερο απο του Παπαδάκη που είναι εντελώς βαρετό και άγευστο πια και αναλύει μια ώρα τα θέματα. Ο κόσμος θέλει γρήγορη και πολύπλευρη ενημέρωση , καταλάβετέ το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόλις ανοίξουν σχολές και σχολειά, όλα θα επανέλθουν πάλι.
    Από Δευτέρα τα ξαναλέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πρωινό του ΣΚΑΙ κάνει προπαγάνδα, όπως και όλη η ενημέρωση του σταθμού. Το ότι ο Παπάδακης βρέθηκε δυο μέρες πίσω σε νούμερα δεν λέει κάτι. Είναι όλη την σεζόν πρώτος στο νεανικό και φυσικά σχεδόν τριάντα χρόνια πρώτος στην ζώνη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ότι κάνει κριτική δεν σημαίνει ότι κάνει προπαγάνδα. Απλά λέει αυτά που δεν θελετε μερικοί να ακούσουμε και να δούμε. Φαντάζομαι δεν θα σας άρεσε και η έρευνα του παπαχελά, γιατί ακούστηκαν πράγματα που ίσως σας κάνουν να ντρέπεστε . Ο παπαδάκης δεν είναι μόνο 2 μέρες πίσω, αλλά κάθε εβδομάδα μάλλον άλλα νούμερα βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όντως βλέπουμε άλλα νούμερα, γιατί εγώ βλέπω κάθε μήνα το δελτίο τύπου του ΑΝΤ1 σε σχέση με την πρωτιά του Παπαδάκη. Εκτός εάν το κανάλι μας λέει ψέματα, οπότε πάω πάσο. Όσο για την κριτική καλά κάνει, αν και δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει πως ο ΣΚΑΙ είναι ένα αντικειμενικό κανάλι. Θυμίζει ΜΕΓΚΑ στις κακιές εποχές του. Υγ: η έρευνα του Παπαχελά ήταν συγκλονιστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητή Μαρία13 όταν θα γίνεις Μαρία18 και ωριμάσεις (δεν εννοω ηλικιακα) ίσως μπορέσεις να καταλάβεις τη διαφορά κριτική στην κυβέρνηση με την προπαγάνδα. Ειδικά αν είχες καταφερει να δεις την εκπομπή του Παπαχελα για το μάτι, δεν θα το έλεγες.
    Καλύτερα να ασχολείσαι με τις διακυμάνσεις των ποσοστών τηλεθέασης και αν έπεσε ή ανέβηκε η Σκορδά και ο Παπαδάκης και ασε τα άλλα...
    Άλλωστε σαν άλλος τσακ νορις μπορείς και γράφεις σχολιο σου πριν βγει καν το ποστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε 2:21 θα μας πεις ότι ο ΣΚΑΪ κάνει κριτική; πόσο θες να μας τρελάνεις φουλ προπαγάνδα κάνει. Και για ποιο λόγο τα βάζεις με την Maria13 και την ειρωνεύεσαι; και την αποκαλείς ανωριμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάλλον θα παρακολουθειτε αγαπητε ειδήσεις στο οπεν, την ερτ και στον άλφα που χαϊδεύουν την εκάστοτε κυβέρνηση γι αυτό μάλλον τρελαινεστε όπως λετε. Φιλικα σας λεω υπάρχει και το Σινουρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενώ εσύ που δεν δέχεσαι την αντίθετη γνώμη είσαι χαρακτηριστικό δείγμα ανθρώπου που έχει ωριμάσει. Συγχαρητήρια. Και ναι, είμαι ο Τσακ Νόρις των ποσοστών τηλεθέασης. Επιτέλους κάποιος το κατάλαβε μετά από τόσο καιρό😂😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν δεν είναι το δικό σου σχόλιο πρώτο, δεν εχει αξία το ποστ. :)

    Όσο για τις απόψεις , σεβαστές ολες, αλλά οι γενικοτητες του στυλ " δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει πως..." ας αποφεύγονται. Την δική σου αποψη μην μου την γραφεις ως θέσφατο. Δεν θα αντιδρούσα αν έγραφες "νομίζω πως, πιστεύω οτι...." Εξέφρασε την γνωμη σου ελεύθερα και θα στηρίζω κάθε διαφορετικη άποψη σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φαντάζομαι βλέπεις ότι δεν είναι το δικό μου ποστ πρώτο. Αλλά ας έρθουμε στο διά ταύτα. Σε ρωτάω λοιπόν: πιστεύεις πως η ενημέρωση του ΣΚΑΙ είναι αντικειμενική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα σου θυμίσω τα λογια του Αλαφούζου στην εξεταστικη στη Βουλη ότι ο σταθμός έχει σαφές ιδεολογικό και πολιτικό μέτωπο κατά του ΣΥΡΙΖΑ και υπερασπίστηκε τη στάση του ομίλου ΣΚΑΪ κατά την περίοδο πριν από το δημοψήφισμα του περασμένου Ιουλίου: «Ημασταν 100% υπέρ του ΝΑΙ, διότι το ΟΧΙ θα κατέστρεφε την Ελλάδα»

    Αντίστοιχα ο Κοντομηνας, ο Κυριακού, ο Βαρδινογιαννης έχουν το δικό τους προσανατολισμο ανάλογα τα συμφέροντα τους. Θυμισου ποσο εγλειφε ο κοντομηνας πριν παρει άδεια και οταν την εχασε ηταν καταπελτης εναντίον του Συριζα

    Αντίστοιχα και οι δημοσιογραφοι εχουν διαφορετικά πιστεύω.

    Ποιο καναλι θεωρείς άραγε εχει αντικειμενικη ενημέρωση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεδομένο 1: O Σκαι είναι ο ορισμός της χυδαίας απροκάλυπτης προπαγάνδας. Το χειρότερο κανάλι ενημερωτικά ΚΑΙ ψυχαγωγικά. Μόνο αν είσαι εντελώς φανατικός νεοδημοκράτης υπάρχει περίπτωση να μην το αντιλαμβάνεσαι - ή να προσποιείσαι ότι δεν τον αντιλαμβάνεσαι. ;-)

    Δεδομενο 2: O Παπαδάκης για ακόμη μια χρονιά είναι πρώτος σε τηλεθέαση και αρκετές μέρες με διαφορά από τους υπόλοιπους. Πιθανότατα αυτές τις 2-3 μέρες τα ποσοστά άλλαξαν γιατί είναι κλειστά τα σχολεία και υπάρχει διαφορετικό κοινό στο σπίτι τα πρωινά. Από Δευτέρα θα δείξει. Πάντως κι εγώ τη περσόνα του τη βρίσκω κουραστική πια μετα απο ΤΟΣΑ χρόνια αλλά αφού το κοινό των πρωινών ενημερωτικών του δίνει την ψήφο του σταθερά ακόμα εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Και σε σύγκριση με το πρωινό του Σκαι είναι σαφέστατα πιο αντικειμενικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επίσης μάθετε να μιλάτε με σεβασμό λίγο πια. Μεγάλοι άνθρωποι είστε νομίζω οι περισσότεροι που μπαίνετε εδώ κι όχι 14χρονα. Ο τρόπος που απευθύνθηκε ο ανώνυμος στην Μαρία πιο πάνω ήταν ξεκάθαρα αγενής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεδομένε Ανώνυμε, δεδομένο 3: η λογική τελειώνει όταν αρχίζεις να ασχολείσαι με τα νούμερα..εκτός αν έχεις εύλογο συμφέρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαχα ...Ήρθε για να βγάλει γκομενα ο άλλος ...ωραίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επειδή είστε πολλοί ανώνυμοι δεν ξέρω με ποιον από όλους μιλάω, ωστόσο επί της ουσίας δεν είδα κανέναν να διαφωνεί μαζί μου και να υποστηρίζει την αντικειμενικότητα του ΣΚΑΙ. Φυσικά και οι υπόλοιποι σταθμοί δεν είναι ο ορισμός της αντικειμενικότητας, ωστόσο κανένας δεν είναι στο επίπεδο της προπαγάνδας του σταθμού του Φαλήρου, εκτός από την ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !