Στην 1η θέση ο τελικός του FAMILIAR

10
tile4a-768x415
Συνεχίζεται η μάχη στο PRIME TIME των καναλιών...
Αναλυτικά για χθες, 5/5/2019:



Πρόγραμμα 18-54
YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR  23,5
SURVIVOR 14,6
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 17,7

ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA 16,4
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 10,6

ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 11,1
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 6,6
TOTAL FOOTBALL 5,7

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ  3,6

*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Χθες Κυριακή βράδυ ξενύχτησα για να παρακολουθήσω από τον ΣΚΑΪ την εκπομπή για την επαγγελματική πάλη. Θα πρέπει να την δείχνουν πριν τις 12 τα μεσάνυχτα. Αντ' αυτού παρακολουθούμε ένα 4ωρο Σαρβάιβορ. Μια εκπομπή που δεν έχει την απαιτούμενη τηλεθέαση και κουράζει η πολύωρη διάρκεια της. Χώρια και οι πολλές διαφημίσεις που βάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν θυμάμαι καλά προγραμμάτιζαν να βάλουν το WWE το μεσημέρι, κατά τις 1, αλλά έφαγαν άκυρο από το ΕΣΡ λόγω της φύσης του προγράμματος. Μόνο βράδυ θα μπορούσε να μπει σε ελεύθερο μη συνδρομητικό κανάλι, αλλά κακά τα ψέματα θα πήγαινε πιο άπατο κι από το Survivorαν υο έβαζαν prime time. Επειδή μου αρέσει αρκετά το WWE καλά έκαναν και το έβαλαν late night στις 1, έτσι δεν θα κοπεί λόγω χαμηλής τηλεθέασης και θα μπορώ να το βλέπω την επόμενη μέρα στη web tv του Σκαι ή στο replay της Cosmote για πολύ καιρό ακόμα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμπέρασμα. Το your face πήγε καλά, αλλά όχι τέλεια. Σε σχέση με το προηγούμενο που πήγε άπατο , αυτό τα πήγε σαφώς καλύτερα, αλλά σίγουρα δεν ήταν και η τρομερή επιτυχία, καθώς έκανε μέσο όρο 20-23 . Κακά τα ψέματα δεν είχε κάποιον αντίπαλο φέτος και για αυτό βγήκε 1ο στην ζώνη του. Το survivor έχει πεθάνει πια , οπότε και δεν υπολογίζεται πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαμηλά νούμερα για τελικό και συγκεκριμένα για αυτό το αποτέλεσμα που είδαμε. Πολύ ωραίο επεισόδιο συγχαρητήρια στην παραγωγή και τη Μαρία. Γλυκύτατη. Προσωπικά θα ήθελα λίγο πιο χαρούμενα τραγούδια και όχι μπαλάντες. Μπράβο στον Ίαν αν και προσωπικά ήθελα την Κατερίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέρασαν οι εποχές που ο τελικός ενός τέτοιου σόου έκανε 40αρια....
    Ίσως επιστρέψουν αργότερα.
    Μην ξεχνάμε ότι ήταν η 5η σεζόν του φαμιλιαρ!Μια χαρά κρατήθηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσωπικά δεν βλέπω το familiar . Το είδα μόνο όταν είχε το αφιέρωμα στην Eurovision. Μου φαίνεται βαρετό κυρίως γιατί δεν ήταν live , ήξερα απο πριν ποιος νίκησε και το concept το χω δει πολλές φορές. Καινούριες ιδέες παιδιά , υπάρχουν χίλια δύο πράγματα εκεί έξω. Ρίχτε μια ματιά στην αγορά να δείτε τι παίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω πως η επιλογή των τραγουδιών ήταν λάθος. Πολλά ξένα και πολλές μπαλάντες. Θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον μοιρασμένα. Πάντως σε επίπεδο σόου ήταν ότι καλύτερο έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. Για το Μαράκι δεν έχω λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πήγα να σχολιάσω ότι τα πήγε μέτρια για τελικός αλλά βλέπω τώρα στο άλλο post τα νούμερα του ''My Greece'' της Βανδή με το 3.5 στο νεανικό και ξαφνικά τα νούμερα του ''Your face'' μου φαίνονται ουρανοξύστης! :p

    Είναι εποχές που δεν σκοράρουν μεγάλα νούμερα πια τα τηλεοπτικά προγράμματα. Από τη μία άλλαξαν οι συνήθειες των τηλεθεατών στην εποχή του διαδικτύου, από την άλλη δεν υπάρχει και κάποιο πρόγραμμα που να πεις ''wow'', πρεπει να το δω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

    Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον Ιανουάριο του 2011 π.χ το ''Big Brother'' του Alpha με την Κορομηλά - που θεωρήθηκε τότε μέτριο σε σχέση με τις επιδόσεις της θρυλικής πρώτης εκδοχής του Ant1 - στον τελικό του έκανε τηλεθέαση 38% στο σύνολο και 42% στα νεανικά κοινά και στο τέταρτο ανάδειξης του νικητή είχε χτυπήσει 58%!

    Τέτοια νούμερα σήμερα θα θεωρούνταν συγκλονιστική επιτυχία σε μια τηλεόραση που το ταβάνι της πια είναι το 30% - και αν. Πόσο άλλαξαν τα πράγματα. Σε τι πτώση βρίσκεται η παραδοσιακή τηλεόραση γενικώς ανεξαρτήτως καναλιου...!

    Περα απο την τηλεθέαση ο 5ος κύκλος ''Familiar'' αντικειμενικά ήταν ανανεωμένος και αξιοπρεπέστατος σαν θέαμα. Μπράβο και στην Μπεκατώρου που ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα από τους σύγχρονους παρουσιαστές και παρουσιάστριες για την αυθεντικότητα της, τη ζεστασιά της και την ανεπιτήδευτη παρουσία της. Καλή της συνέχεια! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πατωσε γραφει ο αλλος...μα τι πινετε?αποτελεσε το πρωτο προγραμμα σε τηλεθεαση του σταθμου στην 5η του σεζον!! Τι αλλο επρεπε να κανει? Μια σουπερ εμπορικη και πανακριβη ταινια στον αλφα, ενα σουρβαιβορ στον σκαι και κανα δυο ελληνικες ταινιες στα αλλα.ολα αυτα απο κατω.και μην μου πει κανεις πως αυτο περιμενε να γινει πριν αρχισει το face.τεραστια επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !