YFSF: 8,3 μονάδες πάνω από το SURVIVOR- Τι θα γίνει με τον Ζησάκη;

3

Πρώτο τερμάτισε στους πίνακες τηλεθέασης και την Κυριακή, 14 Απριλίου, το «Your Face Sounds
Familiar» σημειώνοντας 23,2% στο δυναμικό κοινό «18-54», με 1.051.459 τηλεθεατές να το παρακολουθούν κατά μέσο όρο. Το «Your Face Sounds Familiar» προηγήθηκε επίσης και στη ζώνη μετάδοσής του με διαφορά 8,3 ποσοστιαίων μονάδων από το δεύτερο κανάλι.

Στο επεισόδιο ,λόγω της εισαγωγής του στο νοσοκομείου δεν απολαύσαμε τον Ευθύμη Ζησάκη, που θα ενσάρκωνε τον Βαγγέλη Σειληνό. Τι θα γίνει ,λοιπόν ,με τη συμμετοχή του; Ο ηθοποιός θα βρεθεί κανονικά στο 13ο επεισόδιο και,όπως θα δείτε στο Δελτίο Τύπου, θα μεταμφιεστεί στην προηγούμενη επιλογή που του  έβγαλε το buzzer ,δηλαδή στον Βαγγέλη Σειληνό.

Στο 12ο επεισόδιο του «Your Face Sounds Familiar» οι μεταμορφώσεις όλων των διαγωνιζομένων ήταν μοναδικές. O Αργύρης Αγγέλου μεταμορφώθηκε σε Elvis Presley, η Μελίνα Μακρή ενσάρκωσε τον Jason Derulo, ο Βαγγέλης Παναγόπουλος τον Willy William, ο Ίαν Στρατής τον Γιάννη Χαρούλη, η Κατερίνα Στικούδη την Kylie Minogue, ο Πασχάλης Τσαρούχας τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, η Εύα Τσάχρα τη Whitney Houston, η Ελένη Φιλίνη τη Φωτεινή Βελεσιώτου, και η Χρύσπα τους Μπλε. Νικητής ήταν o  Βαγγέλης Παναγόπουλος και προσέφερε τα έσοδα στο «Καρέλλειο Πρότυπο Κέντρο Alzheimer».

Με περισσότερες εκπλήξεις και ανατρεπτικές εμφανίσεις, το «Your Face Sounds Familiar» ανανεώνει το ραντεβού του για τον Μεγάλο Ημιτελικό, την επόμενη Κυριακή, 21 Απρίλιου, στις 20:45, και υπόσχεται να μεταμορφώσει ακόμη ένα βράδυ. Άλλωστε, το απρόβλεπτο buzzer του «Your Face Sounds Familiar» έχει… αποφασίσει για το ποιες θα είναι οι νέες μεταμορφώσεις των 10 παικτών.

Αργύρης Αγγέλου: Bon Jovi
Ευθύμης Ζησάκης: Βαγγέλης Σειληνός
Μελίνα Μακρή: Ελένη Τσαλιγοπούλου
Βαγγέλης Παναγόπουλος: Rage Against the Machine
Κατερίνα Στικούδη: Χάρις Αλεξίου
Ίαν Στρατής: Phil Collins
Πασχάλης Τσαρούχας: David Gilmour (Pink Floyd)
Εύα Τσάχρα: Janis Joplin
Ελένη Φιλίνη: Milva
Χρύσπα: Alicia Keys

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στον νικητή διαγωνιζόμενο κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. Το 11880 είναι Χορηγός του «Your Face Sounds Familiar».

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. please μην αργγησετε τα νουμερα σημερα θελουμε να δουμε τη πανηγυρικη νικη του αντ1 σε ολες τις ζωνες -πλην της πρωινης-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχασε και η Επιστροφή από το σόι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέντε μονάδες έριξε η Επιστροφή στο Σόι (στο σύνολο των τηλεθεατών) και ήταν πολύ κοντά στο δυναμικό κοινό. Θα δούμε τα καθαρά νούμερα σε λίγο. Δεν το λες ήττα αυτό. Μάλλον το αντίθετο ισχύει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !