Στην κορυφή και τον Μάρτιο το YFSF -6,6 η διαφορά του από το δεύτερο κανάλι!

3

Πρώτο τερμάτισε στους πίνακες τηλεθέασης και χθες, Κυριακή ,31 Μαρτίου, το «Your Face Sounds
Familiar» σημειώνοντας 24,7% στο δυναμικό κοινό «18-54», με 1.113.123 τηλεθεατές να το παρακολουθούν κατά μέσο όρο. Το «Your Face Sounds Familiar» προηγήθηκε επίσης και στη ζώνη μετάδοσής του με διαφορά 6 ποσοστιαίων μονάδων από το δεύτερο κανάλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το απόλυτο σόου μεταμορφώσεων συνέχισε την πορεία του σταθερά στην κορυφή και τον Μάρτιο καταγράφοντας 23,8% στο δυναμικό κοινό «18-54». Επί πλέον, το ίδιο χρονικό διάστημα προηγήθηκε με 6,6 ποσοστιαίες μονάδες στη ζώνη μετάδοσής του.

Στο 10ο επεισόδιο του «Your Face Sounds Familiar» οι μεταμορφώσεις και των 10 διαγωνιζομένων ήταν μοναδικές. O Αργύρης Αγγέλου εμφανίστηκε ως Δάκης, ο Ευθύμης Ζησάκης «ενσάρκωσε» τον Μανώλη Κονταρό, η Μελίνα Μακρή την Έφη Θώδη, o Βαγγέλης Παναγόπουλος τους Bee Gees/ ACDC, o Ίαν Στρατής τον Eminem, η Κατερίνα Στικούδη τους Modern Talking, ο Πασχάλης Τσαρούχας τον Διονύση Σαββόπουλο, η Εύα Τσάχρα τις Cats-The Musical, η Ελένη Φιλίνη τη Ρίτα Σακελλαρίου, και η Χρύσπα τους Eurythmics. Νικητής ήταν o  Πασχάλης Τσαρούχας  και προσέφερε τα έσοδα στη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Παιδιών, ΑΝΑΔΥΣΗ.
Με περισσότερες εκπλήξεις και ανατρεπτικές εμφανίσεις, το «Your Face Sounds Familiar», ανανεώνει το ραντεβού του για την επόμενη Κυριακή, 7 Απριλίου, στις 20:45, και υπόσχεται να μεταμορφώσει ακόμη ένα βράδυ. Η σταθερή αξία του «Your Face Sounds Familiar», η οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης και η Μιμή Ντενίση, και οι δέκα ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι ήδη ετοιμάζονται πυρετωδώς.

Άλλωστε, το απρόβλεπτο buzzer του «Your Face Sounds Familiar» έχει… αποφασίσει για το ποιες θα είναι οι νέες μεταμορφώσεις των 10 παικτών.

Αργύρης Αγγέλου – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 2017: Salvador Sobral «Amar Pelos Dois»

Ευθύμης Ζησάκης – ΙΣΠΑΝΙΑ 2008: Rodolfo Chikilicuatre «Baila El Chiki Chiki»

Μελίνα Μακρή – ΙΣΡΑΗΛ 2018: Netta «TOY»

Βαγγέλης Παναγόπουλος – ΕΛΛΑΔΑ 1979: Ελπίδα «Σωκράτης

Κατερίνα Στικούδη – ΑΥΣΤΡΙΑ 2014: Conchita Wurst «Rise Like a Phoenix»

Ίαν Στρατής – ΤΟΥΡΚΙΑ 2003: Sertab Erener «Everyway that I can»

Πασχάλης Τσαρούχας – ΟΥΚΡΑΝΙΑ 2007: Verka Serduchka «Dancing Lasha Tumbai»

Εύα Τσάχρα – ΚΥΠΡΟΣ 2018: Ελένη Φουρέιρα «Fuego»

Ελένη Φιλίνη – ΟΥΚΡΑΝΙΑ 2004: Ruslana «Wild Dances»

Χρύσπα – ΕΛΛΑΔΑ 2002: Μιχάλης Ρακιντζής «S.A.G.A.P.O».

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στον νικητή διαγωνιζόμενο κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Να δω τον Ίαν να χορεύει τσιφτετέλι. Πολύ γέλιο θα ρίξουμε. Όπως και τον Βαγγέλη σαν Ελπίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξενέρωσα πολύ με τις επιλογές για τη βραδιά Eurovision. Γενικά, σε όλες τις σεζόν είναι απτις ωραίες βραδιές αλλά φέτος αν εξαιρέσεις τις 3 πρόσφατες, όλες οι άλλες επιλογές είναι από εμφανίσεις που έχουμε ξαναδεί (το chicki chicki μάλιστα 2 φορές). Έχει τόσες εμφανίσεις η eurovision , τόσες επιλογές και θα δούμε πάλι τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η φιλινη που ετσι και αλλιως παντα μετρια ειναι σε ολες τις μιμησεις και μεγαλη γυναικα πως θα κανει ρουσλανα..μα απορω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !