Οριστικό! Σε αυτό το κανάλι βγαίνει το THE VOICE τη νέα σεζόν

4

μέχρι αύριο το τρέιλερ


Μετά από το τελευταίο επεισόδιο του THE VOICE, του οποίου τα δικαιώματα κατέχει μέχρι τώρα ο Ατζούν, διεκδίκησε ο ΑΝΤ1 ,ωστόσο, όπως εδώ και καιρό σάς γράψαμε, εγκατέλειψε τη διεκδίκηση και προχωρά κανονικά στο στήσιμο του άλλου τάλεντ σόου, THE FOUR. Το VOICE , όμως, από ποιο κανάλι άραγε θα επιστρέψει; Ο ΣΚΑΪ ,λοιπόν, είναι ο σταθμός που θα βγάλει στον αέρα ξανά το επιτυχημένο μουσικό σόου, και αυτό είναι πια οριστικό κι όχι σε επίπεδο φημολογίας, τουλάχιστον όπως μεταφέρει το tinasmess.

Σύμφωνα με πληροφορίες του site και της Τίνας Μεσσαροπούλου, απόψε το βράδυ ή το αργότερο αύριο το πρωί πρόκειται να βγει και το σχετικό τρέιλερ του μουσικού σόου ανακοινώνοντας τα casting goals, δηλαδή τις οντισιόν ζητώντας από τους υποψήφιους να κάνουν αίτηση συμμετοχής στο παιχνίδι. Μάλιστα, οι συντελεστές παραμένουν όλοι στη θέση τους με πρώτους και καλύτερους τους κριτές που τόσο αγαπήθηκαν από το κοινό, ενώ και στα backstage παραμένει η Λάουρα Νάργες. Άλλωστε, παρά το κόψιμο του “Survivor Πανόραμα”, η πρώην παίκτρια του “Survivor” συνεχίζει να έχει την εκτίμηση και τις ευλογίες του Τούρκου παραγωγού.

Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα καθώς σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό στο κανάλι του Νέου Φαλήρου σκοπεύουν να ξεκινήσουν πολύ νωρίς το πρόγραμμά τους την ερχόμενη σεζόν, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια στους ανταγωνιστές τους. Αυτό σημαίνει ότι το X- FACTOR του OPEN ,αν βγει την ερχόμενη σεζόν στον αέρα, όπως όλα δείχνουν θα έχει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό καθώς πέρα από το “Τhe Voice” στον ΣΚΑΪ, στον ΑΝΤ1 ετοιμάζουν το “Τhe Fοur”, ένα άλλο πανομοιότυπο τάλεντ σόου.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Pfff vareto sorry #not sorry...as to afisoun na xekourastei ligo..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μουσικά ριάλιτι-σόου δεν είναι βαρετά σαν τις ΛΆΣΠΕς.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΚΑΪ το εχει κανει τερμα βαρετο.Παλια στον Ant1 ηταν πολυ καλυτερο.Δεν γινεται τουλαχιστον να αλλαξουν τους κριτες?Εστω να αφαιρεσουν παπαριζου-μουζουρακη και να βαλουν καποιους αλλους στην θεση τους.Ειναι πολυ σπαστικοι και καραγκιοζηδες και οι 2,δεν αντεχω να τους βλεπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο α' μισό της επόμενης σεζόν δηλαδή θα έχουμε ΤΡΙΑ μουσικά talent show? :p

    Είναι που από αυτή τη δεκαετία των talent show ξεχώρισαν ΤΟΣΟΙ πολλοί παίκτες τέτοιων διαγωνισμών που δεν έχουμε που να τους βάλουμε! :p

    Που δεν θυμόμαστε ΚΑΝ τα ονόματα των νικητών! Το τελευταίο όνομα που έγινε γνωστό και έκανε μια αξιοπρεπή πορεία είναι η Μαλού Κυριακοπούλου του Greek Idol 2 με Κορομηλά το 2011! Μόνο 8 χρόνια πριν με δεκάδες κύκλους διαφορετικών talent show να έχουν ακολουθήσει από τότε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !