Το THE VOICE μπαίνει στο Survivor - Όλο το ρεπορτάζ

0



Όπως κάθε φορά έτσι και σε αυτόν τον κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης σύντομα θα γίνει η Ένωση των δύο ομάδων, της «Άσπρης» και της «Μαύρης» ,που αγωνίζονται στον Άγιο Δομίνικο. Μόνο που στο πάρτι της Ένωσης οι παίκτες που είναι εκεί θα έχουν… αυστηρούς και έμπειρους κριτές για να αποφασίσουν ποιος ή ποια θα αναδειχτεί νικητής. 

Σύμφωνα ,λοιπόν, με έγκυρες πληροφορίες μου στο πάρτι της Ένωσης των δύο ομάδων κριτές θα είναι και δύο μέλη της κριτικής επιτροπής του «Voice Τουρκίας», ο Murat Boz και η Seda Sayan που είναι πολύ δημοφιλείς στη γειτονική μας χώρα. Έτσι, οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να αποδείξουν στους έμπειρους κριτές πως εκτός από καλοί στις αρένες είναι καλοί και στην πίστα διαθέτοντας καλή… voice! Βέβαια, αξίζει να αναφέρω ότι η παραγωγή του ριάλιτι ήθελε να βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο και κριτές από το ελληνικό Voice αλλά δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους. 

Πάντως, οι εκπλήξεις που μαθαίνω ότι ετοιμάζουν στο Survivor για το πάρτι της Ένωσης δεν σταματούν εκεί αφού μεταξύ των άλλων ντουέτο θα κάνει ο δικός μας Γιώργος Λιανός με τον Murat Ceylan που παρουσιάζει το ριάλιτι για την Τουρκία μαζί με τον Acun Ilicali.Ενδιαφέρον έχουν και τα τραγούδια που επέλεξαν οι διαγωνιζόμενοι για να αποδείξουν ότι διαθέτουν καλή… voice, ενώ μάλιστα ο ράπερ της ελληνικής ομάδας, ο Σπύρος Γουρδούπης, θα διαγωνιστεί με δικό του τραγούδι.
Το επεισόδιο με το πάρτι της Ένωσης γυρίζεται αυτές τις μέρες στον Άγιο Δομίνικο και θα προβληθεί από τον ΣΚΑΪ την ερχόμενη Κυριακή 21 Απριλίου. Μετά από αυτό οι δύο ομάδες, η «Άσπρη» και η «Μαύρη» θα… συγκατοικούν πλέον στην ίδια παραλία αλλά συνεχίζοντας να μάχονται μεταξύ τους μέχρι να φτάσουν στα ατομικά αγωνίσματα!

Newsit - Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !