Ανατροπή! Τον Αύγουστο έρχεται το «Voice Kids»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Όπως φαίνεται λοιπόν ο ΣΚΑΪ σκοπεύει να κάνει την ανατροπή και να το βγάλει στον αέρα πολύ σύντομα και μάλιστα με αλλαγές ώστε να είναι σε αυτό όλοι οι βασικοί συντελεστές του.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου στο κανάλι του Φαλήρου έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του “Voice Kids”, δηλαδή του πετυχημένου talent show τους που όμως σε αυτό θα διαγωνίζονται παιδιά.


Στο “Voice Kids” θα είναι μάλιστα όλοι οι συντελεστές του “Voice” δηλαδή ο Γιώργος Καπουτζίδης αλλά και οι Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης. Επειδή μάλιστα το concept του “Voice Kids” θέλει τριμελή κριτική επιτροπή ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Accun Medya ή θα… διευρύνει την επιτροπή για να καθίσουν και οι τέσσερις κριτές ή οι δύο από αυτούς, π.χ. Μαραβέγιας και Μουζουράκης θα είναι σε μία καρέκλα!

Μία ακόμα αλλαγή που θέλουν να κάνουν για να μην φεύγει κανένα παιδί παραπονεμένο είναι ώστε ακόμα κι αν δεν καταφέρουν να γυρίσει μία από τις καρέκλες να φεύγουν με κάποιο δώρο από την παραγωγή. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου επιθυμία του σταθμού και της εταιρείας παραγωγής είναι το “Voice Kids” να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Αύγουστο, αν βεβαίως δεν υπάρξουν… πολιτικές εξελίξεις που καθυστερήσουν την παραγωγή πολλών τηλεοπτικών προγραμμάτων…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !