UPDATE-Δείτε τα ΚΑΘΑΡΑ νούμερα τηλεθέασης σε Prime time και Late night...

24
%252C.%252C.%252C.%252C.%252C.%252C451052
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών αλλά και το LATE NIGHT... Αναλυτικά για χθες, 4/3/2019:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
  
MASTER CHEF  33,1
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  19,0

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ 23,5

SURVIVOR 16,2

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 21,3
ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ 14,1

Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ 1,4

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ (Ε) 12,1
ΟPEN MIND (πρεμιέρα) 5,7

THE 2NIGHT SHOW  16,4
360° 12,6

*ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

24Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η μουρμούρα σαρώνει .το σόι σου στα πιο τρελά του όνειρα θα ξαναδεί τέτοια ποσοστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά γέλασα πολύ εχθές με τη μουρμούρα..φοβερή φάση ..έχει ξαναφτάσει σε επίπεδο τις παλιές πρώτες σεζόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για μένα καλό θα ήταν το μην ψαρώνεις να μη συνεχίσει άλλη χρόνια δεν πολύ τραβάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απ' το 6% που εκανε με τις ξένες σειρές τώρα που ο Αντ1 βάζει ελληνικές σειρές επανάληψη -πετα τη φριτεζα-κάνει διψήφια κι βοήθησε κι το Γρηγόρη να κάνει μετά 17% μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φήμες λένε οτι αν συνεχιστούν τα χαμηλά νούμερα, το "Μην ψαρώνεις" θα μετονομαστεί σε "Μην πατώνεις".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η πρεμιέρα της Στάη πόσο έκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορεί τα διψήφια της Φριτέζας να βοήθησαν τον Γρηγόρη, αλλά έχουν σκεφτεί στον ΑΝΤ1 ότι θα κάψουν την σειρά όπως έγινε πέρσι με τα Παλικάρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποτε σειρές έκαναν 20 και επιτυχία δεν το λεγες. Τώρα κάνουν 14 και σκέφτονται να τις συνεχίσουν! Και μην βιαστείτε να πείτε ότι ήταν λιγότερα τα κανάλια. Το Οπεν κάνει 4-6 στην prime, ο Σκαι επίσης δεν κάνει τα νούμερα που έκανε. Το Σταρ έχει μπει σφήνα, αλλά έκλεισε το Μεγκα. Άρα, δεν άλλαξε ο ανταγωνισμός. Ίσως άλλαξαν οι συνήθειες του κόσμου και ψάχνει πιο ψαγμένα προγράμματα; Είτε ενδιαφέρουσες σειρές είτε ριαλιτι. Όσο γυρίζουν μέτρια σίριαλ ή κακές εκπομπές, νούμερα δεν θα βλέπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. λολ μαρια τα παλικαρια δε καηκαν απο επαναληψεις αλλα απ την συνεχη αλλαγη ωρας και μερας προβολης της σειρας.δοξα το θεο φριτεζα καθε δευτερα και τριτη με νεα επεισοδια δεν το μετακινει τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ ένα βλέπω, ότι το μαστερ σεφ μαζί με το σαρβαιβορ κάνουν 50%. Κατά τα άλλα τα ριάλιτι πέθαιναν και ο κόσμος προτιμά τη μυθοπλασία, νοτ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μουρμουρα,τατουαζ επιστροφη αν τα βαλεις μαζι βγαζεις 63 τοις εκατο τηλεθεαση..τα ριαλιτι ενοειται δεν τα θελει πια τοσος κοσμος και ειδικα το σαρβαιβορ το οποιο ειναι το πιο αποτυχημενο προγραμμα για φετος..οποτε ανωνυμε πιο πανω αστοχο το σχολιο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μουρμούρα και Απανωτά μην Ψαρώνεις στο ίδιο Κανάλι θα ήταν αποθέωση!!!!
    Πολύ γέλιο και τα δύο είχαν.
    Ο Αντ1 έχει μόνιμα πρόβλημα με σειρές μία δύο του βγαίνουν και πάνε πολύ δυνατά και οι άλλες μέτριες + λίγο ποιο ψηλές πτήσεις κάνουν.

    Από ότι βλέπω ο Κούλης την έριξε την Στάη στα τάρταρα...
    Με αρχηγό της ΝΔ 16 έπρεπε να κάνεις και όχι 5!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Καλύτερη ποιοτική σειρά στην Ερτ 1+
    Ντροπή απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι περισσοτεροι βλεπουν τις σειρες στο web. Στο τατουαζ γλιτωνουν 40 λεπτα διαφημισεις και το τρεχουν οταν υπαρχουν σκηνες που δεν τους αρεσουν. Σοϊ και μουρμουρα παιζουν ξανα στο Σκ εκτος απο το web. Για αυτο αντι για 40 κανουν 20. Παλια επαιζαν επαναληψη μονο το καλοκαιρι και μονο οι κωμικες και δεν υπηρχε web

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παιδιά web υπήρχε κι όταν οι σειρές του Alpha και γενικά χτυπούσαν 30άρια. Κούρασαν κι ο κόσμος ψάχνεται. Μην το κουράζουμε. Όταν κάτι αρέσει πολύ, κάνει μεγάλα νούμερα ασχέτως ανταγωνισμού. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. babis αυτά που λες παίζουν άλλες ώρες. Το να προσθέτεις προγράμματα που παίζουν άλλη ώρα και έχουν το ίδιο κοινό που βλέπουν σειρές είναι μπακάλικο και άστοχο. Η Μουρμούρα και η Επιστροφή παίζουν στις 9, το Τατουάζ 10 με 12. Το μισό σαρβάιβορ παίζει μαζί με το μαστερ σεφ. Αν θες να προσθέσεις σειρές πρόσθεσε Μουρμούρα και η Επιστροφή, το σύνολον 42%. Καθόλου άσχημα αλλά καμία σχέση με υπεροπλία των σειρών απέναντι στα ριάλιτι του 50%. Οπότε αν κάποιο σχόλιο είναι άκυρο είναι το δικό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να πω μια αλήθεια. Εγώ δεν βλέπω ούτε μέσω web αλλά μέσω του replay της cosmote tv. Μπορείς να ξεκινήσεις να βλέπεις μια εκπομπή την ώρα που παίζει ήδη (ενώ μέσω web πρέπει να έχει τελειώσει τη προβολή της) και μπορείς να προσπερνάς τις διαφημίσεις. Μου είναι αδύνατον πια να παρακολουθήσω τηλεόραση με το "κλασσικό" τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ναι αλλα το 2015 δεν βλεπαμε τοσο πολύ από το web. Τωρα βλεπουν περισσοτεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και το 2014-2015 μια χαρά όλοι στο internet είχαμε στραφεί ήδη και το ''Κάτω Παρτάλι'' χτύπησε αβίαστα 50αρια και 60αρια σε γενικό και νεανικό γιατί έκανε χαμούλη και είχε αυτό που λέμε ''καθολική αποδοχή''.

    Από τη μία είναι αλήθεια ότι πλέον όλο και περισσότερος κόσμος ψυχαγωγείται μέσω ιντερνετ στις ώρες που αυτός θέλει ΑΛΛΑ είναι επίσης αλήθεια ότι σπανίζουν πλέον οι σειρές και τα ψυχαγωγικά προγράμματα ''καθολικής αποδοχής''. Οι σειρές που έχουμε φέτος είναι κατα γενική ομολογία αξιοπρεπείς αλλά μέχρι εκεί. Ο περισσότερος κόσμος βλέπει απλά για να περάσει η ώρα του ή γιατί του αρέσουν κάποιοι συντελεστές, δεν παθιάζεται, δεν αγωνιά, δεν περιμένει πως και πως για νέο επεισόδιο.

    Ζούμε εποχές μετριότητας - στο τραγούδι, στον κινηματογράφο, στη μυθοπλασία - κι αυτό αποτυπώνεται και στην ανταπόκριση του κοινού που δεν παθιάζεται πια...απλώς καταναλώνει. Κάτι που δεν αφορά την Ελλάδα μόνο βέβαια, γενικότερα ζούμε εποχές που η ποπ κουλτούρα βρίσκεται στα τάρταρα διεθνώς - με φωτεινή εξαίρεση τη συνδρομητική και streaming τηλεόραση του εξωτερικού που ως καινούργιο και άφθαρτο μέσο ζει τις δόξες της και συγκεντρώνει όλη τη προσοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η πρεμιέρα της Στάη αναμενόμενα σε μονοψήφια. Δεν τραβάει με τίποτα.

    Μόνο με τον Τσίπρα είδε διψήφιο στο OPEN - που τότε τα γνωστά media έλεγαν ότι ήταν μέτριο νούμερο θυμάμαι. :p

    Μήπως να σταματήσει να ασχολείται με πολιτικά και να φέρει ξανά μια Αντζελάρα Δημητρίου να κάνουν μια επανάληψη της παλιάς θρυλικής συνέντευξης εποχών Ant1? :p Τουλάχιστον αυτό θα έχει χαβαλέ και δεν θα είναι βαρετό όπως οι συνεντεύξεις των κουρασμένων και παρωχημένων πολιτικών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολύ καλό το σχόλιο του ανώνυμου 7.53. Δεν θα μπορούσε να το θέσει πιο ορθά. Είναι ακριβώς έτσι. Ζούμε την εποχή της μετριότητας, της προχειρότητας, της τρασίλας. Ο κόσμος έχει γυρίσει πλάτη εντελώς, δεν παθιάζεται με τίποτα και περισσότερο ως ραδιόφωνο έχει ανοιχτή την tv ενώ ταυτόχρονα κάνει άλλες δραστηριότητες. Κάποτε η τηλεόραση ήταν πολύ καλύτερη, με σειρές όχι απλά αξιοπρεπείς. Σειρές που φανατιζόμασταν και σχολιάζαμε τι έγινε την επόμενη μέρα. Αυτό έχει πεθάνει χρόνια τώρα. Τα κανάλια φοβούνται να ρισκάρουν σε νέα πρόσωπα και ιδέες. Προφανώς είναι πια και λίγα τα λεφτά που μπορούν να διαθέσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 7:04 αυτό που λες για τα ριάλιτι γενικά ισχύει,αλλά το Σαρβαιβορ όση ώρα έχει απέναντι τις σειρές του Άλφα είναι πιο χαμηλά από το μέσο όρο του.
    Ακόμα και το πρώτο Σαρβαιβορ στο 9-10 που είχε απέναντι το σόι σου και το Μπρούσκο κΚ έδειχνε βέβαια κυρίως τα highlights ηταν πολύ πιο κάτω από το 50% που έκανε συνολικά το επεισόδιο και ανέβαινε μετα το τέλος των σειρών.

    Άσχετα από αυτά,είναι ντροπή η ζωή εν ταφω να κάνει 1-2%!!! Δε θα σταματήσω να το λέω!
    Μια ώρα την εβδομάδα δεν μπορούμε να αφιερώσουμε σε μια τέτοια σειρά...
    Αφιερώνουμε όμως 15 ώρες στο σαρβαιβορ,άλλες τόσες στο μάστερ σεφ,άλλος τόσες στο power of love!Δε λέω όλα χρειάζονται,αλλά πρέπει να μάθουμε να εκτιμάμε σειρές όπως αυτή που μεταφέρει το εξαιρετικο μυθιστόρημα του Μυριβήλη περισσότερο από το αν ο παίκτης του Σαρβαιβορ ή του μάστερ σεφ έβρισε, τσακώθηκε ή είπε ψέματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. προς "Ναι εγώ είμαι είπε...", ναι ισχύει αυτό το λες, γιατί το σαρβαιβορ σαν προϊόν πια δεν τραβάει. Όχι γιατί είναι ριάλιτι αλλά γιατί δεν τραβάει το προϊόν, αυτό φαίνεται και από την επιτυχία μαστερ σεφ. Η ένσταση μου είναι σε όλο αυτό που σχολιάζεται πολλές φορές ότι τα ριάλιτι έχουν πεθάνει και τώρα όλοι βλέπουν σειρές. Αυτό δεν ισχύει. Απλά έχει επέλθει μια ισορροπία.
    Συμφωνώ μαζί σου και για το η ζωή εν ταφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !