Update- Δείτε τα ΚΑΘΑΡΑ νούμερα τηλεθέασης σε Prime time και Late night...

25
%252C.%252C.%252C.%252C.%252Ctile3-3-682x384

Ενδιαφέρουσα η χθεσινή αναμέτρηση στο Prime time. 


Αναλυτικά για χθες 2/4/2019:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MASTER CHEF 30,5

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  19,2

ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ 16,9
SURVIVOR 19,0

ΑΛ ΤΣΑΝΙΤΙ ΝΙΟΥΖ 9,3

ΠEΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 17,8
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 18,1


ΑΛ ΣΙΧΤΙΡΙ 6,7
ΒΙΝΥΛΙΟ  16,4

ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ 24,2
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 9,8
PASSENGER 5,2

*ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

25Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. τατουαζ,σοι πεσμενα..... φριτεζα και σαρβαιβορ ανεβηκαν πολυ... ο λαζοπουλος πληρης αποτυχια οχι οτι δε το περιμενα..κανεις δεν τον βλεπει και ουτε προκειτε να τον ξαναδει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δημιουργία των 2 νέων ομάδων, οι καβγάδες και τα εσώρουχα πλυμένα με καθαρό νερό ανέβασαν τα νούμερα του Survivor.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοίτα να δεις που το Survivor ανεβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ αν είχα στο πρόγραμμα μου τους στρατιώτες "τατουάζ " και "επιστροφή " με καθημερινά δεδομένο 18αρι στο νεανικό και 22αρι στο σύνολο δε θα με ένοιαζε η πρωτιά αυτών των προγραμμάτων. Είναι οι σταθερές αξίες. Με ότι και να τις βάλεις να παλέψουν, ότι εξέλιξη και να έχει η πλοκή. Όσο και να έχει χαλάσει το σενάριο, παραμένουν σταθερές αξίες. Μπράβο και μόνο μπράβο στους συντελεστές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικα τι περιμεναν στο open με Λαζοπουλο; Ο Λακης συνεχιζει κανονικα την προπαγανδα του, δεν εμαθε απο τα λαθη του. Αν καταλαβα σωστα απο οσα ειπε χτες, στις επομενες εκπομπες θα μας φερει "ειδικους" για να "μας μαθουν ιστορια" και να χωνεψουμε πιο ευκολα τη συμφωνια των Πρεσπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσωπικά περίμενα ο Λαζόπουλος να το γυρίσει στο πιο ανέμελο χιούμορ των πρώτων χρόνων που έκανε την εκπομπή αλλά αντιθέτως εκείνος το έχει πάει στην πιο αισχρης μορφής προπαγάνδα και χυδαιολογία, δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαμος! σαρωνει το Survivor!!!

    ρε πάτε καλα? μηπως χρειάζεστε γυαλια πρεσβυωπιας?
    συγχαρητηρια, εφτασε το σοι σου σε νουμερα.
    ο βασιλιας ειναι γυμνος, φιλοι μου. αλλα ελαχιστους ενδιαφερει πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Του Λαζόπουλου αυτά τα νούμερα του αξίζουν. μισή ώρα άντεξα και το γύρισα. και πιο χαμηλά εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα μην χαιρεστε. Το Survivor ανεβηκε στο 25+ μολις τελειωσε το MASTER CHEF και ο ΑΝΤ1 με το πέτα τη φριτεζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε 12.50μμ το Survivor χτες έκανε καλύτερα νούμερα από το Σόι σε σύνολο και νεανικά. Καμία έκπληξη αφού κατά την άποψη μου είναι η πιο μέτρια και η πιο ευάλωτη στον ανταγωνισμό σειρά του Alpha αυτή την εποχή παρά το σημαντικό πλεονέκτημα που έχει λόγω της ροής προγράμματος του καναλιού (προηγείται το Έλα να δεις και ακολουθεί Τατουάζ που κάνουν μεγαλύτερα νούμερα σταθερά). Εάν κερδίσει σε ενδιαφέρον κι απλό το Survivor, ο Alpha θα αντιμετωπίσει μεγαλύτερο πρόβλημα σύντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Μελέτη σάρωσε θεα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. λετε αυτη τη κυριακη το σαρβαιβορ να περασει το σοου της μπεκατωρου και η φαρσα της πρωταπριλιας που εκανε το τιβι νεα τωρα να βγει αληθινο ? tragic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν μας ενδιαφερει η αποψη σας για συμφωνιες πρεσπων και πολιτικα εδω μεσα,ελεος,αυτα σε αλλες σελιδες...Αλλα απαντω στο κυριο που το εγραψε οτι ειπε οτι θα φερεις ιστορικους και διεθνολογους που διαφωνουν μεταξυ τους.
    Ο Λαζοπουλος ειτε καποιος τον συμπαθει,ειτε οχι δε μπορει να μη βλεπει οτι παει καλα τοσο για τα δεδομενα του καναλιου αλλα ειδικα τοσο για τα δεδομενα του τεραστιου ανταγωνισμου.Για εμενα ειναι πολυ καλα τα ποσοστα του και αλλωστε δεν παρουσιαζει κατι δυνατο οπως παλιοτερα,ειναι αρκετα βαρετο σαν εκπομπη....Κατα αλλα το survivor σε μια τοσο δυσκολη μερα εκανε νουμερα οπως κανει και τις κυριακες συνηθως.Τον τεραστιο ανταγωνισμο τον πληρωσε,διακιως κατα με,η σειρα το σοι,κατα αλλα ολα πηγαν στα γνωστα τους επιπεδα.Προσωπικα πιστευω οτι η Φριτεζα και το σοι σου δεν πρεπει να συνεχιστουν και μαλλον θα ελεγα το ιδιο και για την επιστροφη,αντιθετως το μην ψαρωνεις αρχισε πολυ αργα και ειναι και καπως δικαιο να παει και του χρονου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι, 9% με τέτοιο κόστος εκπομπής, σίγουρα, εξαιρετικό ποσοστό....Έλεος όμως, ακόμη τον υπερασπίζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βλεπετε ολοι λοιπον την καταληξη ενος χυδαιου προπαγανδιστη.Μπορει η πρεμιερα του να επιασε ενα 15%(το δικαιολογω ως προς την περιεργεια καποιων ξεκαθαρα και μόνο!)αλλά η συνεχεια ειναι η αναμενομενη,βαδιζει στην κατηφορα.Κάτι εντυπωσιακο,δεν τον παρακολουθω,ουτε τον παρακολουθουσα ποτέ,ακουσα απο το ραδιοφωνο ενα σχολιο πως εμμενει στο να ΤΟΛΜΑΕΙ να σχολιαζει και εθνικα ζητηματα(οπως αυτο της Μακεδονιας και εκανε και αναδρομη στο 1913,δεν το ξεραμε πως ειναι και ιστορικος)....Τραγικος και ελεεινος απλά.....Όποιον και να φερει αυτα θα βλεπει.Ακουσα πως ειχε Τσιμιτσελη χθες.....Α ρε ανοητε οτι και να κάνεις αυτα θα βλεπεις.....Το μόνο διαφορετικο ειναι πως το survivor περασε το ''Σοι'' χθες,αλλά ειναι λογικο,ο φετινος κυκλος απο το ''Σοι'' ειναι βαρετος και γραφικος.....Κριμα γιατι μια οικογενειακη σειρά θα επρεπε να ειχε άλλα νούμερα....Αλλά ετσι οωπς το πάνε.....Η ''Επιστροφη'' τον τελευταιο μηνα εχει εξελιξεις και ενδιαφερον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι Μελέτη ήταν αυτή χτες τι? Καταπληκτική και μου άρεσε πάρα πολύ!
    Ο Κανάκης είναι πάρα πολύ καλός φέτος και είναι ο μόνος που αξίζει να βλέπεις στον Σκάι το βράδυ.
    Ο Λαζόπουλος φέτος έχει κάνει κάποια στροφούλα και κάπως ζυγισμένα τα λέει στα δύο στρατόπεδα Σύριζα-ΝΔ...Αμ τα Νούμερα όσο πάνε πάνε ποιο κάτω πάνε...
    Η Φριτέζα πάρα πολύ πλάκα είχε χθες και τα νούμερα την αδικούν.
    Η Επιστροφή οκ!

    Ότι και να γίνετε με τα υπόλοιπα Βασιλιάς είναι το Μάστερ!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όπως τα λες @andrik! Να σταματήσει η επιστροφή, η φριτέζα και όποια εκπομπή η σειρά έφερε τον αντ1 από πέμπτο κανάλι πέρσυ να φλερτάρει φέτος με την κορυφή!!! Αρε κατακαημένο!!! Μιλάς για τις δύο καλύτερες σειρές των τελευταίων χρόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αληθεια δεν σας ενδιαφερουν τα πολιτικα;Ελα ομως που οταν αφορουν καποιον που σχολιαζει ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ χωρις γνωση ιστορικου και μονο σατυρα δεν κανει,εμμενοντας σε καυτηριασμους μόνο power of love και λαικων αγορων,τότε με συγχωρειτε αλλά σαφως και θα την πουμε την γνωμη μας!Αξιοπρεπη νουμερα θεωρειτε το 9% σε εποχη με εντονο πολιτικο ενδιαφερον(το οτι τον εχουν καταλαβει,δεν σας περναει απο το μυαλο ας πουμε;)Τεραστιο ανταγωνισμο λετε για το πεσμενο survivor,το πεσμενο Σοι και την σταθερη Επιστροφη;Μην μας τρελενετε,αν η εκπομπη του ηταν καλή σαφως και θα εκανε νουμερα.Και ο Μουτσινας σε νεο καναλι ειχε παει αλλα μεχρι προτινος εκανε 16% εως και 20%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ναι τρομερη στροφη.....με προσοχη με εκτροχιαστει.....Ο Λαζοπουλος ηταν και θα παραμεινει στο γνωστο στρατοπεδο του και στο γνωστο χάλι του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πλάκα θα είχε αν ο Μουτσινάς ήταν στην Θέση του Λαζόπουλου και τα έλεγε με αυτόν το απολαυστικό τρόπο που τα λέει στο μεσημεριανό εκεί κόκκινα θα βαρούσε...
    Πέρα από την πλάκα εάν δεν έκανε προπαγάνδα και δεν είχε εμμονές και κρατούσε μία ισορροπία στα πολιτικά θα πήγαινε πολύ καλύτερα.
    Έτσι θεωρώ για να μην με κράζετε.
    Ωραία τα μικρόφωνα ωραία και τα βιντεάκια από Yutube και από τηλεόραση καλό το δεύτερο μέρος με τα τραγούδια και τους καλιτέχνες,καλό το θεατρικό αυτή η πολιτική και το κόλλημα με Κούγια μας χαλάει....Αηδία κατάντησε.
    Η Σάτυρα η οποία δεν είναι και τόσο Σάτυρα με την πολιτική έχει και κάποιο όριο βρε Αδερφέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 5:14 μ.μ. Ο Καμπουράκης έγραψε στο LIBERAL για στροφή που έκανε και ότι άλλαξε ο Λάκης ο οποίος δεν είναι όπως παλιά και το πήρα να κάνω χιούμορ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 5.37 οκ,λάθος το καταλαβα.Γνψστος και ο Καμπουρακης του "μεγαλου καναλιου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ενοχλεί η προπαγάνδα-σάτιρα του ηθοποιού Λαζόπουλου που βγαίνει 1 φορά την εβδομάδα και όχι δημοσιογράφοι και κανάλια, τα οποία υποτίθεται πως πρέπει να είναι αντικειμενικά) που όχι μόνο προπαγανδίζουν καθημερινά αλλά και αποκρύπτουν ειδήσεις (βλέπε υπόθεση Ν. Γεωργιάδη) και μεταδίδουν fake news. Εντάξει παιδιά, καταλάβαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τωρα σοβαρα τα πιστευεις αυτα που λες;Ειναι δυνατον;Το ίδιο ειναι για εσενα ενας ηθοποιος ο οποιος θα πρεπει να διακατεχεται απο αντικειμενικοτητα και να αφηνει πίσω τα κομματικα και τις πεποιθησεις του(κάτι που επιβαλλεται στη σατυρα,αν θες να κάνεις σατυρα)με εναν δημοσιογραφο ο οποιος παιρνει εντολες απο τον εκαστοτε εργοδοτη του και ειναι γνωστο οτι δεν υπάρχει αντικειμενικοτητα;Αν σκεφτοταν ετσι και ο Αριστοφανης θα εγλυφε αυτους που ειχε συμφερον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 19 το survivor? Απίστευτο. Βέβαια το μάστερ σεφ δεν το φτάνει ούτε στα όνειρα του. Για να δούμε τι θα κάνει με το your face. Αν και την Κυριακή έχει βραδιά Eurovision οπότε θα χει πολύ γέλιο. Η φριτεζα επιτέλους σε νούμερα πιο αντάξια της αξίας της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !