Mediatown: Μία τηλεοπτική βόλτα από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
15

Έχουμε καιρό να τα πούμε, αλλά σημασία έχει πως το "Mediatown" είναι και πάλι εδώ. Αυτή τη φορά επέλεξα να κάνουμε μία σύντομη τηλεοπτική βόλτα σε όλα τα κανάλια, σχολιάζοντας αυτά που είδαμε και αυτά που θα δούμε...

STAR

Ο νικητής της χρονιάς είναι αναμφισβήτητα το STAR. Θα μπορούσε κανείς να βρει ομοιότητες στη σαρωτική πορεία του καναλιού με αυτή που είχε ο ΣΚΑΙ πριν δύο σεζόν, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι αρκετά μακριά από την πραγματικότητα.

Το κανάλι του Φαλήρου είχε βασίσει όλη την επιτυχία του αποκλειστικά και μόνο στο "Survivor", ενώ το STAR πέρα από το "Master chef" έχει χτίσει πληθώρα ισχυρών προγραμμάτων όπως το "Στη φωλιά των κου κου", οι "Αλήθειες με τη Ζήνα", το "Shopping Star", "Ο Τροχός της Τύχης" και το δελτίο ειδήσεων. 

Η εταιρεία παραγωγής "Green Pixels" που "τρέχει" το "Master chef" και το "GNTM" τους προηγούμενους μήνες έβαλε τα γυαλιά στην "Acyn Media", η οποία είχε προσπαθήσει να μας κάνει να πιστέψουμε πως μόνο εκείνη είχε το "Know-How" των ριάλιτι. 

Τα αδύναμα σημεία του προγράμματος είναι το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, ενώ μέτριες επιδόσεις έχει το τούρκικο σήριαλ "Elif". 

Το μεγάλο στοίχημα της νέας σεζόν είναι κατά πόσο θα διατηρηθεί η δυναμική του "GNTM". Αυτό που ανακουφίζει τους ανθρώπους του καναλιού είναι πως μέχρι στιγμής ο ανταγωνισμός δεν φαίνεται να ρίχνει στην αγορά κάποιο νέο ριάλιτι που να απειλήσει την πρωτοκαθεδρία του. Σίγουρα όμως θα πρέπει η παραγωγή να σκαρφιστεί νέους τρόπους να τονώσει το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς ζητήματα του τύπου "Σκληρή κριτική για τις πλαστικές επεμβάσεις" και "πράσινο φως σε plus size μοντέλα" δεν θα προκαλέσουν νέα αίσθηση. Νέα "τρικ" σε συνδυασμό με έξυπνες επιλογές παικτριών μπορούν να εξασφαλίσουν και την επόμενη σεζόν  υψηλή τηλεθέαση. 

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί πως η εκπομπή "Στη φωλιά του κου κου" είναι ένα από τα πιο σύγχρονα πρωινά ψυχαγωγικά προγράμματα που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση. Αυτό φαίνεται τόσο από την εικόνα, όσο και από την ταχύτητα εναλλαγής των θεμάτων, αλλά και από κάποιες πιο ανατρεπτικές επιλογές στη σκαλέτα. 



ANT1

Το πρώτο μισό της σεζόν ήταν απογοητευτικά. Έχουμε σημειώσει πολλές φορές από αυτή τη στήλη τις αποτυχίες(Nomads, Κάνε γονείς, Έκγλημα και Πάθος, Beat Buzzer, Το ταίρι ξέρει, Κοινή Λογική). 

Ξαφνικά η κατάσταση άλλαξε τελείως από τον Γενάρη. Τα χαμηλά νούμερα του "Nomads" αντικαταστάθηκαν από πολύ καλές επιδόσεις του "Your face sounds familiar", του "Μην ψαρώνεις" και των παραστάσεων του Μάρκου Σεφερλή. 

Ο ΑΝΤ1 από τις 6 ώρα το πρωί μέχρι και λίγο πριν τις 11 το βράδυ σημειώνει συμπαθητικά νούμερα, με κάποια πικ (Ρουκ Ζουκ, Still Standing, Γυναίκα χωρίς όνομα). Ακόμα και το "Κάτι ψήνεται" τις τελευταίες μέρες τα πηγαίνει καλύτερα, έχοντας κατοχυρώσει την τρίτη θέση. 

Πτώση έχει παρατηρηθεί στο "Το Πρωινό" με τη Φαίη Σκορδά, αλλά αυτό δεν αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΑΝΤ1. Η τρύπα στα νούμερα είναι η ζώνη 11-12. Ο ήρωας της φετινής σεζόν είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το "2nigtht show". Λαμβάνει lead in 10 μονάδες κάτω αυτό που παραλάμβάνει η Ελεονώρα Μελέτη και η διαφορά τους στα νούμερα είναι κάποιες μονάδες. Τέλος, κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει με το ότι αν ο Γιώργος Λιάγκας υπήρχε αυτή τη στιγμή στον ΑΝΤ1 ίσως τα πράγματα για το κανάλι να ήταν καλύτερα. 

Τη νέα σεζόν θα απασχολήσει τους Αντεννικούς το πως θα ανέβει στα νούμερα η Φαίη Σκορδά με αλλαγές στο πάνελ και τη δομή της εκπομπής. Ακόμη, είναι ρίσκο να συνεχιστούν σειρές (Μην Ψαρώνεις, Πέτα τη Φριτέζα) που φέρνουν απλά αξιοπρεπή αποτελέσματα. Εκτός, και αν το κανάλι έχει σκοπό να τις τοποθετήσουν με έξυπνο τρόπο στον προγραμματισμό. Τα μεγάλα στοιχήματα θα είναι 3, που αν πετύχουν το κανάλι θα μπορεί να διεκδικήσει μέχρι και πρώτη θέση. Πρόκειται για τις "Άγριες Μέλισσες", το "The Four" και το "Καφέ της Χαράς". Σύντομα θα μάθουμε και το αν θα συνεχίσει η "Επιστροφή". Αν όχι, τότε θα δοθεί πράσινο φως σε νέα σειρά. 


ALPHA

Ξεκίνησε με την αίσθηση ότι φέτος θα είναι η χρονιά του και πράγματι για τους πρώτους μήνες αυτό συνέβαινε. Η μεγάλη μεταγραφή ήταν της Ναταλίας Γερμανού που μέσα σε λίγους μήνες διέγραψε όλη την πορεία της στο Έψιλον, ενώ ο Νίκος Μάνεσης διατήρησε τη δυναμική του. 

Το μεγάλο φιάσκο ήταν το "Bake off", μία ακριβή παραγωγή που πέρασε αδιάφορη. Ταυτόχρονα, η Αγγελική Νικολούλη και η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν ήρθαν με την αναμενόμενη φόρα. Αυτό που αποτέλεσε το κερασάκι στην τούρτα ήταν η ξαφνική και απρόσμενη άνοδο του "Still Standing" που άφησε αρκετά πίσω το "Deal". To μεγαλύτερο πρόβλημα του σταθμού ήταν βέβαια το "Τι λέει" με την Ελένη Τσολάκη που σημείωσε ιστορικά αρνητικά ρεκόρ για το κανάλι. 

Προέκυψαν ευχάριστες εκπλήξεις για τον σταθμό μέσα στη σεζόν, όπως η άνοδος της Ελένης Μενεγάκη μετά το "μαύρο" στο Mega. Βέβαια, είναι ξεκάθαρο πως με την εμφάνιση μίας αξιόλογης προσπάθειας απέναντι από την ξανθιά παρουσιάστρια, τα 13αρια θα είναι πάλι γεγονός. Μη ξεχνάτε ότι έχει απέναντι ενημέρωση στον ΣΚΑΙ και στο Open και ξένη σειρά στο STAR. Ο μόνος αξιόλογος αντίπαλος είναι ο ΑΝΤ1. 

Αυτό που σίγουρα άλλαξε αρκετά τα δεδομένα ήταν το τέλος του "Nomads". Αυτό ήταν και το "κλειδί" εκείνο που δεν κατάφερε να διατηρήσει τον ALPHA στη δεύτερη θέση μετά την επέλαση του "Master chef".

 Οι σειρές του ALPHA έχουν δυναμική, αλλά δεν είναι απροσπέλαστες όπως περίμεναν στην αρχή. Ειδικά, το "Τατουάζ" δείχνει την κόπωση του. Μη ξεχνάμε πως η συγκεκριμένη σειρά ανέπτυξε τεράστια δυναμική πέρυσι που δεν υπήρχε απέναντι κάτι στη μυθοπλασία και φέτος είχε ένα έτοιμο κοινό.

Η Ελεονώρα Μελέτη τα πηγαίνει εξαιρετικά, ωστόσο θα έπρεπε να τη δούμε να δοκιμάζεται με το lead in που λαμβάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για να εκτιμήσουμε καλύτερα την κατάσταση. 

Το μεγάλο ερωτηματικό για τη νέα σεζόν είναι η Prime time και το πως θα καλυφθεί μετά το τέλος του "Τατουάζ". Τα σενάρια είναι πολλά και ενδεχομένως μετά το Πάσχα να έχουμε απάντηση. Μέχρι να παρθούν οι αποφάσεις καμία πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει. 


ΣΚΑΙ 

Εδώ έγινε σφαγή! Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμεναν. Το πρώτο μισό κυμάνθηκε σε πολύ χλιαρά επίπεδα, ενώ μετά την είσοδο του "Survivor" ήρθε η καταστροφή. Ένα πανάκριβο project περιορίζεται σε 14αρι, αποτελειώνοντας όλη την prime time. Το παιχνίδι κούρασε και σε συνδυασμό με την απουσία διασήμων έφερε αυτό το αποτέλεσμα. 

Αυτό είχε ως εξέλιξη τα μονοψήφια του "Survivor Πανόραμα". Κουρασμένο είναι πολύ και το "Power of love",που θα μας αφήσει και αυτό χρόνους. 

Ο ΣΚΑΙ όμως δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο αυτά τα προβλήματα. Το δελτίου του βρίσκεται στην τελευταία θέση, πράγμα που για ενημερωτικό σταθμό είναι πλήγμα και ταυτόχρονα το Σαββατοκύριακο ο Νίκος Μάνεσης δεν αφήνει πολλά περιθώρια. 

Αντίθετα, ευχαριστημένος πρέπει να είναι με την Τατιάνα Στεφανίδου, που σιγά σιγά έχτισε το κοινό της. 

Τη νέα σεζόν θα συνεχίσει το "The Voice", ενώ τα περισσότερα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συνέχιση και των παραγωγών "Ελλάδα έχεις ταλέντο" και "My style rocks". Κατά τη γνώμη μου και τα 3 concepts είναι κουρασμένα και δεν πρόκειται να διεκδικήσουν κάτι αξιόλογο, ενώ μου κάνει εντύπωση και το πως θα χωρέσουν οι 3 νέες σειρές που έχουν οριστικοποιηθεί να προστεθούν στο πρόγραμμα. Όσον αφορά τα σήριαλ, το "Λόγω Τιμής" αμφιβάλλω αν μπορεί να κερδίσει ένα νεανικό κοινό που αγνοεί την υπόθεση του. ΄Για τα άλλα δύο, υπάρχουν πιθανότητες αρκεί να στηθούν σωστά. 


OPEN

Κάποια πράγματα πέτυχαν και κάποια όχι. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν ο Νίκος Μουτσινάς, η Κατερίνα Καινούργιου, η Φαίη Μαυραγάνη και το "Ου φονεύσεις". 

Τα υπόλοιπα δεν μπόρεσαν να ξεκολλήσουν από τα νούμερα που θα σημείωνε και το Έψιλον. 

Τα μεγάλα λάθη ήταν τα εξής: Το "Project Runway" ήταν ένα από τα πιο παλιακά προγράμματα που έχουμε δει, υπήρξε κάκιστος προγραμματισμός και έλλειψη προώθησης για το "Celebrity travel", το "Κουζίνα για δύο" θα μπορούσε να σταθεί μόνο σε περιφερειακό κανάλι, ενώ και οι σειρές μπήκαν κατευθείαν στα βαθιά. Οι τελευταίες δεν είχαν κακή αισθητική, αλλά η εικόνα τους έδινε την αίσθηση ότι δεν πρόκειται για ένα μεγάλο κανάλι. 

Οι εμπορικές συμφωνίες με τον Φίλιππο Βρυώνη φέρνουν χρήματα στο κανάλι, αλλά παράλληλα και πολλά μονοψήφια. Ειδικά, ο Πέτρος Κωστόπουλος θα μπορούσε να αξιοποιηθεί σε κάτι άλλο από το να δοκιμάζεται σε ένα project χωρίς ουσία μόνο και μόνο για να καλυφθεί το κενό μίας ζώνης. 

Το δελτίο κάνει προσπάθειες, αλλά υστερεί σε τεχνικό επίπεδο. Ακόμη, είναι εκπληκτικό που δύο μεγάλες παραγωγές που ανακοινώθηκαν και στελεχώθηκαν δεν βγήκαν ποτέ, όπως το "La Banda" και το "X-Factor. Όσο για το "Revenge Body" της Ιωάννας Λίλλη, θα πρέπει να ενημερωθεί ο Ιβάν Σαββίδης πως πως το παραγόμενο αποτέλεσμα στην Ελλάδα απέχει πολλά χιλιόμετρα από το πρωτότυπο concept του εξωτερικού. Τέλος, το "Αλ Τσαντίρι" επέστρεψε κρατώντας μόνο ένα πολύ μικρό μέρος του κοινού του, αφού οι περισσότεροι προφανώς απογοητεύτηκαν τα τελευταία χρόνια και προτίμησαν να μην τον ακολουθήσουν ξανά. 

Η νέα σεζόν θα φέρει το "Κόκκινο Ποτάμι" του Μανούσου Μανουσάκη που το περιμένουμε πολύ. Από εκεί και πέρα, θα είναι ολέθριο λάθος να βγει ένα "X Factor" παράλληλα με το "The Voice" και το "The four". Θα ήταν καλύτερο να μας το εμφανίσουν από τον Γενάρη. Περιμένουμε να δούμε ποια άλλα ριάλιτι και σειρές θα "κλειδώσουν" στην prime time, αλλά και το αν θα δούμε μεταγραφές που μπορεί να φέρουν νούμερα, όμως αυτή του Γιώργου Λιάγκα.

Αυτά για σήμερα! Θα τα πούμε ξανά σύντομα, αλλά μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να προσέχετε τους εαυτούς σας...

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. "Ο ήρωας της φετινής σεζόν είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το "2nigtht show". ... Τέλος, κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει με το ότι αν ο Γιώργος Λιάγκας υπήρχε αυτή τη στιγμή στον ΑΝΤ1 ίσως τα πράγματα για το κανάλι να ήταν καλύτερα."

    εφω διαφωνω σαφεστατα! ο αρναουτογλου δεν κανει καλη εκπομπη για αυτο κανει 13%. ο κανακης που κανει καλη εκπομπη πως παει 20+ ενω παιρνει χαμηλα νουμερα? επισης ο λιαγκας δεν θα εκανε νουμερα γιατι ειναι αντιπαθης πλεον κι αντι να εκεταλευθει την παυση αυτη και να αποτοξινωθει το κοινο από αυτος, βγαινει και χαζες δηλωσεις!


    τελος, σε οτι αφορα τα δελτια ειδησεων ειναι καθαρα θεμα lead in, ειδικα οταν συγρονως απεναντι εχει αλλα δελτια. αν η σταη ειχε το lead in του αλφα θα εκανε μεγαλυτερα νουμερα. και ο σκαι ειναι πεσμενος διοτι εχει χαμηλο lead in. το αυξανει μαλιστα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ νομίζω ότι ο Λιαγκας θα ήταν βελτιωμένος σε σχέση με τον χαρακτήρα που έδειξε τα προηγούμενα χρόνια και όντως θα βοηθούσε τα νούμερα του ΑΝΤ1. Άλλωστε κατά την γνώμη μου είναι ο παρουσιαστής που κάνει τις καλύτερες συνεντεύξεις. Όσο για τον Αρναουτογλου δεν τον λες κερδισμένο. Οσιομαρτυρα ίσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνώμη ο Τούρκος πως έδωσε τα χέρια με τον Σκάι και για την επόμενη σεζόν αφού τα δικαιώματα που έχει λήγουν το καλοκαίρι και πρέπει να τα διεκδικήσει εκ νέου και σε περίπτωση που τα πάρει άλλος τα δικαιώματα αυτόματα λύνεται η συνεργασία με την Acun Medya αφού λήγουν τα δικαιώματα που έχει ο Τούρκος από τις μητρικές εταιρείες που μπορούν να τα δώσουν όπου θέλουν μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3:18 μ.μ.
    Δεν νομιζω να καιγεται κανεις αλλος να τα διεκδικήσει. Μονο το voice συνεχιζει με υψηλα νουμερα αλλα και παλι εχει λιγο καει και επισης ολοι εχουν τα δικαιωματα ενος μουσικου σοου,οσοι τουλαχιστον θελουν να βγαλουν ενα. Οποτε δεν νομιζω να τιθεται τετοιο ζητημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3:18 δεν γίνεται να έχουν τα δικαιώματα δύο σταθμοί παρά μόνο ένας δεύτερον δεν νομίζω ότι οι μητρικές θα εμπιστευτούν εκ νέου τον Τούρκο αφενός επειδή η εταιρεία του στην Τουρκία πάει για χρεοκοπία και αφετέρου γιατί δεν τραβάνε τα προγράμματα πια με αυτή την σύνθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φανταστείτε αν είχε το Χ-factor το Σταρ και να ήταν απέναντι από το Voice,θα μιλούσαμε για καταστροφή του Σκάι μιας που το Σταρ είναι πλέον Πρώτο Κανάλι.
    Το συμβαίνει είναι γνωστό πλέον.
    Στην χώρα μας έχουμε άλλη νοοτροπία και δεν γουστάρουμε προγράμματα που έξω πάνε πάρα πολύ καλά και εδώ τα πετάμε στα σκουπίδια.
    Πρώτο και καλύτερο η Ζαχαροπλαστική του Α παρόλο που είχε μέτριες αποδόσεις.

    Τα προγράμματα δεν πειράζουν και τόσο όσο το λάθος στον προγραμματισμό των καναλιών που έκαναν αστοχίες.

    Κατά την γνώμη μου Τα εβδομαδιαία του Σκάι έπρεπε να είναι 3 φορές και σε άλλες ώρες.

    Ο Γρηγόρης αν πετούσε την αντιγραφή,την αμερικανιά και την βρετανικιά από πάνω του και το έκανε Ελληνικό το βραδυνό μαζί με το στούντιο θα πήγαινε καλύτερα.
    Γνώμη μου πάντα....

    Καλά τα λέμε πότε πότε μέσα από τις στήλες όμως τελειώνει σε δυόμισι μήνες η σαιζόν...
    Το χρόνου πάλι τα ίδια θα λέμε και καλύτερα δεν θα γίνουν τα πράγματα αφού το ξεροκέφαλο τους δεν κατεβάζει ιδέες για να βελτιωθούνε τα κανάλια.







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το The Voice αν συνεχίσει μια ακόμη χρονιά θα κάνει 15αρια!!!
    Ο ΣΚΑΪ το ξεφτιλισε το προϊόν. Στον ΑΝΤ1 έπαιζε ενα δίωρο την εβδομάδα (πριν αρχίσουν τα λάιβ),ενώ στον ΣΚΑΪ παίζει 3 φορές με 3ωρα επεισόδια τη φορά!Ίσως δεν είναι ευθύνη του ΣΚΑΪ,αλλά του Ατζουν...
    Εκτός αυτού,οι φωνές φέτος ήταν μέτριες.Δε νομίζω ότι θα βρουν ΤΙΣ φωνές του χρόνου.
    Το ίδιο πιστεύω και το Ταλέντο.Ειναι λάθος να βγει τρίτη σεζόν. Εδώ στη δεύτερη σεζόν και πάλευε να φτάσει το 20% !
    Αν όντως τα κρατήσουν όλα στον ΣΚΑΪ,ίσως περιορίσουν το The Voice σε 2 μέρες την εβδομάδα και θα τους μείνει έτσι και μια μέρα,την οποία θα αφιερώσουν στις σειρές.
    Μόνο μην τις κάψει φοβάμαι.
    Αν έχει σκοπό να τις βάλει στις 12 και να ξεκινάνε 1 παρά ή να τους αλλάζει μέρα και ώρα κάθε τρεις και λίγο, καλύτερα να μην ξεκινήσει καν την παραγωγή τους.
    Έχω την αίσθηση ότι πρώτα κλείνουν προγράμματα και μετά ψάχνουν πού θα τα βάλουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σκάι : Παει για φουντο αν συνεχισει το ταλεντο ,το voice και το my style. Εχουν κουρασει πολυ τα προγραμματα αυτα. Γενικά χρειάζονται ριζικες αλλαγές στο πρόγραμμα απο το πρωι ως το βραδύ.

    Open : αν βγει πρώτο το Factor απο το voice και το the four ίσως κανει κατι. Απο σειρες ελπιζω να επενδυσει μονο στον Μανουσο και να συνεχισει το Ου φονευσεις. Καλυτερα να γεμισει την prime time με ξενο προγραμμα. Επισης κατι εξυπνο πρεπει να βρει απο τις 5 μεχρι τις 8 μπας και δει ασπρη μερα και η Σταη

    Alpha : ακομα δε ξερω αν πρεπει να συνεχισει το deal. Μεγαλο προβλημα στο καναλι το 3-6 που πρεπει να στηθει σωστα για να γλυτωσει απο τα μονοψηφια που τον ταλαιπωρουν για 3-4 χρονια. Για τη prime time τους εχω εμπιστοσυνη.

    Ant1 : μεγαλο προβλημα η φαιη, πρεπει να ειναι προσεκτικοι - χρονο με το χρονο πεφτει κι αλλο η Φαιη. χρειαζετε καλο προγραμματισμο στη prime time

    Star : πρεπει να ενεργοποιησει το 7-9 για να περνουν και οι κουκου καλο lead in επισης το απογευμα πρπειε να κοιταξουν. Gntm διαβασα θα ειναι τρεις μερες οποτε ολα κομπλε - δ ενομιζω να κανει τοσο καλα νουμερα αλλα σιγουρα θα ειναι ψηλα και τη δευτερη σεζον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 6:12 Συμφωνο απολυτα σε οσα λες εκτος απο το σταρ. Νομιζω ότι δεν πρέπει να επενδύσει στο 7-9 το πρωί γιατί η Κου Κου με χαμήλη πάσα ξεκινάνε την πρώτη τους ωρα με 20 αρια (Εχθες με 30αρια), πρεπει να κανουν μια πολυ δυνατή σειρά για να παίζει μετά τα reality μόνο με αυτο τον τροπο μπορει να σταθει μυθοπλασια στο Σταρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητηρια, απο τις φορες που διαβαζουμε κατι αντικειμενικο. Απλα να σημειωσουμε πως ο Αλφα συνολικα παραμενει πρωτο καναλι. Επισης η φαιη δεν αποτελει προβλημα, τουναντιον η ζωνη της ειναι αγορασμενη φουλ. Ο αντ1 παραμενει τριτο καναλι λογω πραιμ τιμε. Οσο για τον αρναουτογλου απορω γιατι τοση προστασια στο συνολο των μεσων για μια ακομα αποτυχια. Φυσικα δεν αμαυρωνει την πορεια του, ειναι καλως η κακως ο πιο επιτυχημενος παρουσιαστης της 20ετιας. Τωρα τι μπορει να λεει αυτο γ την τβ, οταν βγαινει και υποστηριζει θαυματα του παισιου... αλλο θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2ος ο Αντ1 3ος ο Άλφα έτσι είναι η κατάσταση εδώ κι 2 μηνες..να κοιταμε τα νούμερα των καναλιών Χρήστο Γ μη λέμε ότι θέλουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σακη Ποτε θα ξανά βγάλεις τη στήλη σου εδώ μέσα βρε ;
    Μας έλειψε :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σακη μου ηρεμησε, απλα ελληνικα γραφω οχι ποιηση της δημουλα. Συνολικα σημαινει απτημ αρχη της σεζον. Βεβαια καθε καναλι την τοποθετει κατα το δοκουν, ειτε 1/09 ειτε 1/10. Εδω ειδαμε δελτια τυπου για 22 μερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειστε ολοι Ανιδεοι.....Πρωτος ειναι ο Αντ1 που εναλλάσσεται με τον Αλφα....Το σταρ ειναι τρίτο.....Κοιταμε το σύνολο κ οχι τα νενανικα....Η Φαίη μια χαρα τα παει, ο Λιάγκας ειναι αδιαφορος ειτε υπάρχει ειτε οχι....Φιλοι του ειστε μαλλον κ τον αναφερεται....Έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανίδεος είσαι εσύ 1 47, ο Ant1 δεν είναι πρώτος ούτε στο γενικό ούτε στο δυναμικό. Είναι τρίτος στο δυναμικό και δεύτερος στο σύνολο.
    Το Star είναι πρώτο στο δυναμικό και ο Alpha είναι πρώτος στο σύνολο.
    Τα ποσοστά των τελευταίων 2 εβδομάδων που έχουν ανακοινωθεί από τη Nielsen.

    1 – 7/4 (Δυναμικό)
    STAR 17%
    ALPHA 15,6%
    ΑΝΤ1 14,9%
    ΣΚΑΪ 12%

    25 – 31/3 (Δυναμικό)
    STAR 17%
    ALPHA 15%
    ΑΝΤ1 14,9%
    ΣΚΑΪ 12%


    1 – 7/4 (Γενικό)
    ALPHA 16,3%
    ΑΝΤ1 15,7%
    ΣΚΑΪ 15,3%
    STAR 13,3%

    25 – 31/3 (Γενικό)
    ALPHA 15,6%
    ΣΚΑΪ 15,3%
    ΑΝΤ1 15,1%
    STAR 13,8%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !