Ανατροπή! Επιστρέφει η Φάρμα στη θέση του MasterChef;

Κίνηση – έκπληξη φαίνεται πως σχεδιάζει το Star για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life και της δημοσιογράφου Ναταλία Ανδρικοπούλου, το κανάλι εξετάζει το ενδεχόμενο να επαναφέρει στις οθόνες μας τη Φάρμα, που προβλήθηκε στο Mega το 2002.

Ο σταθμός φέρεται να βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις για τα δικαιώματα του παιχνιδιού, αλλά οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν στα τέλη Μαΐου. Και εδώ έρχεται η δεύτερη ανατροπή.

 Παρά τη μεγάλη επιτυχία του MasterChef, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν σκέψεις στο Star να μην το επαναφέρουν στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν, αλλά να το «ξεκουράσουν» έως τον Οκτώβριο του 2020, για να αποφύγουν τον κίνδυνο να κουράσει το κοινό. Στην περίπτωση αυτή, η Φάρμα θα ενεργοποιηθεί ώστε να πάρει τη θέση του MasterChef στις αρχές του 2020.
Το τοπίο αναμένεται να ξεδιαλύνει καθώς οδεύουμε στο τέλος του τρέχοντος κύκλου του μαγειρικού ριάλιτι.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Ωραία ιδέα αλλά νομίζω έχει αγοράσει το φορμάτ ο Αντ1 . Είχε πει ο Γρηγόρης νομίζω ότι θα το έκανε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα δικαιώματα έχουν ορισμένη διάρκεια. Για να υπάρχει ενδεχόμενο να καταλήξει στο Star σημαίνει ότι το συμβόλαιο Ant1-Endemol για τη φάρμα λήγει μέσα στο 2019.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε παιδιά μια χαρά μέχρι τώρα το Σταρ ...τη φάρμα τι τη θέλει τόσα survivor τα βαρέθηκαμε πιο θα κάτσει να δει φάρμα
..Κάτι άλλο αγαπημένο μου σταρ Όχι φάρμα και γενικότερα Όχι ριαλιτι επιβίωσης η μουσικά ταλεντ σόου από αυτά είμαστε πλήρης...κάτι άλλο νέο με ενδιαφέρον