Ο Μέμος Μπεγνής εντάχθηκε στο σίριαλ, ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ, όπου κι ενσαρκώνει τον
Σταύρο, τον θετό μπαμπά της ''χαμένης'' Ελπίδας. Ο ηθοποιός μιλά στο Τηλέραμα για την ένταξή του στη σειρά αλλά και για τη συνεργασία του τόσο με τη Ρουμελιώτη όσο και με τη Γιαννάτου.

Τι σας αρέσει στον ρόλο του Σταύρου και τι σας απωθεί;  
«Μου αρέσει που είναι ένας άν­θρωπος με έντονο το αίσθημα του αλτρουισμού. Βοηθάει τις γυναίκες να κάνουν παιδιά, τους δίνει ελπίδα. Αυτός είναι ο σκο­πός της ζωής του, δεν το βλέπει μόνο επαγγελματικά. Βέβαια, δεν κατάφερε να το προσφέρει στη δική του γυναίκα και αυτό του  έχει κοστίσει. Είναι καλής πάστας άνθρωπος, είναι ,όμως, άπιστος. Αλλά το βρίσκω απόλυτα φυσιο­λογικό να ερωτευτεί κάποιον άλλη, από τη στιγμή που βλέπει τη γυναίκα του σαν φίλη».

'Ηταν δύσκολο να ενταχθείτε στο καστ μιας σειράς που ήδη παιζόταν;  
«Δεν ήταν δύσκολο. Σαφώς όταν μπαίνεις σε μια "οικογέ­νεια" πρέπει να βολιδοσκοπήσεις πράγματα και καταστάσεις και να δεις με ποιους ταιριάζουν τα χνότα σου. Με την Ευδοκία Ρουμελιώτη είχαμε συνερ­γαστεί στον "Άμλετ" του Εθνικού και στις "Φιλοδοξίες" του ΜΕGΑ, και χάρηκα που ξαναβρεθήκαμε».

Πώς είναι η συνεργασία με τη Μαρκέλλα Γιαννάτου;  
«Δεν την ήξερα πριν, όμως, δέσαμε πολύ γρήγορα, θέλω να περνάω καλά και να γελάω με έναν άνθρωπο στη δουλειά, και με τη Μαρκέλλα έχουμε το ίδιο χιού­μορ, αποδομούμε τους ρόλους μας και αυτοσαρκαζόμαστε. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα και μακάρι να συνεργαστούμε και στο θέατρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: