Hλίας Μελέτης: ''Μετά από 300 επεισόδια δεν ξέρω τι άλλο θα σκαρφιστούν οι σεναριογράφοι για τον ρόλο μου''

1

Για 5 σεζόν ο Ηλίας Μελέτης μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών ως Σάββας.
Τι άλλες περιπέτειες θα ζήσει ο ήρωας; Τι κοινά έχει με τον ρόλο του; Ο ηθοποιός μιλά στο MYtv...

Στον χαρακτήρα του Σάββα προστίθενται συχνά πυκνά καινούργια στοιχεία. Σε ποια σημεία τον συναντάς;  
«Πέρα από το επαγγελματικό κομμάτι, που είμαστε τελείως διαφορετικοί, γιατί εκείνος είναι ένας τραπεζικός υπάλληλος, ενώ εγώ ηθοποιός, είναι οικογενειάρχης, έχει δύο παιδιά, όπως και εγώ. Το δεύτερο παιδί το απέκτησα κατά τη διάρκεια του σίριαλ, οπότε ταυτίστηκα ακόμη περισσότερο. Επίσης, αγαπά τη γυναίκα του, έχει καθημερινά προβλήματα με την οικογένειά του, και προσπαθεί να εξισορροπήσει τις καταστάσεις. Έχουμε αρκετά κοινά στοιχεία. Όμως, ένα ζήτημα που μου το λένε στον δρόμο και δεν ισχύει είναι η τσιγκουνιά του Σάββα. Εγώ, σε αντίθεση με τον Σάββα, είμαι ανοιχτοχέρης έως σπάταλος». 

Σε τι βαθμό, δηλαδή, είσαι σπάταλος;  
«Δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία, γιατί όταν φτιάχνεις τη ζωή σου έτσι ώστε να μην έχεις ανάγκη τα πολλά και να μπορείς να ζεις με τα λίγα, δεν σε νοιάζει αν θα περάσουν πιο πολλά χρήματα ή και καθόλου από τα χέρια σου. Άλλωστε, για τις χαρές στη ζωή δεν χρειάζεται να έχεις απαραίτητα μεγάλο πορτοφόλι». 

Και μέσω του ρόλου σου κάνεις μία προθέρμανση για την εφηβεία των παιδιών σου, όταν φτάσουν σ' αυτή... 
 «Ακριβώς, γιατί τώρα στο Σόι σου είναι επικίνδυνες αυτές οι ηλικίες. Εγώ, ως Μελέτης, έχω ακόμα μία πενταετία μπροστά μου». 

Τι άλλες περιπέτειες θα ζήσει ο Σάββας;  
«Έπειτα από πέντε χρόνια και 300 επεισόδια, δεν ξέρω τι άλλο μπορούν να σκαρφιστούν οι σεναριογράφοι, οι οποίοι είναι αρκετά ευφάνταστοι και συνέχεια μας εκπλήσσουν. Έχουν εξαντλήσει όλο το φάσμα των κωμικών ιστοριών που μπορούν να συμβούν σε μια ελληνική οικογένεια, οπότε παίρνοντας τα σενάρια κάθε φορά εκπλήσσομαι με κάτι καινούργιο που συμβαίνει». 

Τελικά, ο Σάββας και η Λυδία πού θα περάσουν τις πασχαλινές διακοπές τους; 
«Μέσα στην καθημερινότητα του ζευγαριού υπάρχουν τέτοιου είδους προβλήματα. Δηλαδή αν θα πάνε στον προορισμό των γονιών της συζύγου ή σ' αυτόν των δικών του γονιών. Είναι ένα ζήτημα που πρέπει να λυθεί με έξυπνο τρόπο». 

Με τη Λυδία θα φτάσετε στα πρόθυρα του χωρισμού;  
«Δεν σου κρύβω ότι αυτό το σκεφτόμουν ως Μελέτης θέτοντας να βρω καινούργιες ιδέες, Αναρωτιόμουν μήπως σε έναν νέο κύκλο επεισοδίων πάρουμε διαζύγιο και ζούμε χωριστά. Θα ήταν μία ανατροπή και θα είχε τρομερό ενδιαφέρον. Απλά, δεν ξέρω πόσο αυτό θα είναι εφικτό τεχνικά».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ε εγω παντως περιμενω αν θα σκαρφιστουν κατι γιατι το σεναριο της σειρας παει απτο κακο στο χειροτερο. Τα ιδια και τα ιδια σε καθε επεισοδιο, κανενα ενδιαφερον. Κριμα, ειδικα οταν εχεις τετοιους καλους ηθοποιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !