Εντυπωσιακά νούμερα ξανά για τη Μπεκατώρου - Όσα έγιναν στη... Eurovision του YFSF!

0

Πρώτο τερμάτισε στους πίνακες τηλεθέασης και χθες, Κυριακή, 7 Απριλίου, το «Your Face Sounds
Familiar» σημειώνοντας 28,1% στο δυναμικό κοινό «18-54», με 1.165.716 τηλεθεατές να το παρακολουθούν κατά μέσο όρο. Το «Your Face Sounds Familiar» προηγήθηκε επίσης και στη ζώνη μετάδοσής του με διαφορά 10,6 ποσοστιαίων μονάδων από το δεύτερο κανάλι. 


Στο 11ο επεισόδιο του «Your Face Sounds Familiar» οι μεταμορφώσεις και των 10 διαγωνιζομένων ήταν μοναδικέ, με το σόου να «παίρνει» φωτιά σε ρυθμούς Eurovision!  O Αργύρης Αγγέλου μεταμορφώθηκε σε Salvador Sobral (Πορτογαλία 2017), ο Ευθύμης Ζησάκης «ενσάρκωσε» τον Rodolfo Chikilicuatre (Ισπανία 2008) ,η Μελίνα Μακρή τη Netta (Ισραήλ 2018), o Βαγγέλης Παναγόπουλος την Ελπίδα (Ελλάδα 1979), o Ίαν Στρατής τη Sertab Erener (Τουρκία 2003), η Κατερίνα Στικούδη την Conchita Wurst, ο Πασχάλης Τσαρούχας τον Verka Serduchka (Ουκρανία 2007), η Εύα Τσάχρα την Ελένη Φουρέιρα (Κύπρος 2018), η Ελένη Φιλίνη τη Ruslana (Ουκρανία 2004), και η Χρύσπα τον Μιχάλη Ρακιντζή (Ελλάδα 2002). Νικήτρια ήταν η Κατερίνα Στικούδη και προσέφερε τα έσοδα στον «Φάρο Ζωής», τον σύλλογο υποστήριξης οικογενειών με παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες, μη αντιμετωπίσιμες στην Ελλάδα. 


Με περισσότερες εκπλήξεις και ανατρεπτικές εμφανίσεις, το «Your Face Sounds Familiar», ανανεώνει το ραντεβού του για την επόμενη Κυριακή, 14 Απρίλιου, στις 20:45, και υπόσχεται να μεταμορφώσει ακόμη ένα βράδυ. Άλλωστε, το απρόβλεπτο buzzer του «Your Face Sounds Familiar» έχει… αποφασίσει για το ποιες θα είναι οι νέες μεταμορφώσεις των 10 παικτών. 

Αργύρης Αγγέλου: Elvis Presley  
Ευθύμης Ζησάκης: Βαγγέλης Σειληνός  
Μελίνα Μακρή: Jason Derulo  
Βαγγέλης Παναγόπουλος: Willy William  
Ίαν Στρατής: Γιάννης Χαρούλης  
Κατερίνα Στικούδη: Kylie Minogue  
Πασχάλης Τσαρούχας: Μάκης Χριστοδουλόπουλος  
Εύα Τσάχρα: Whitney Hiouson  
Ελένη Φιλίνη: Φωτεινή Βελεσιώτου  
Χρύσπα: Μπλε.

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στον νικητή διαγωνιζόμενο κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. Το 11880 είναι Χορηγός του «Your Face Sounds Familiar».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !