Σωκράτης Αλαφούζος: Μίλησε για τη συμμετοχή του στο Criminal Minds

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο γνωστός ηθοποιός, που τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται στις Η.Π.Α, μίλησε για τη νέα του ζωή εκεί αποκαλύπτοντας πως ο λόγος που αποφάσισε να μετακομίσει δεν ήταν υποκριτικός αλλά για να δώσει βάσει στο σκηνοθετικό και συγγραφικό του κομμάτι. Δεν δίστασε, μάλιστα, να πει πως ότι κάνει εκεί υποκριτικά το κάνει περισσότερο για να βγάλει κάποια χρήματα.

Ο Σωκράτης Αλαφούζος αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του σε ένα επεισόδιο του Criminal Minds, αποκαλύπτοντας πως ακόμη και σήμερα σχεδόν δυο χρόνια μετά κερδίζει χρήματα για αυτόν τον ρόλο.

«Και τα ελληνικά σήριαλ παίζονται αυτή τη στιγμή στις Η.Π.Α, αλλά για αυτά δεν παίρνουμε χρήματα. Στην Αμερική το συμβόλαιο είναι αυτό, όπου παίζεται η σειρά εσύ παίρνεις χρήματα. Ήδη από το Criminal Minds παίρνω χρήματα αφού τελείωσε η σειρά. Συμμετείχα σε ένα επεισόδιο πριν από περίπου δύο χρόνια και από τότε έχω πληρωθεί αρκετές φορές και σε τακτικά διαστήματα…. Κάποια στιγμή πήρα χίλια τόσα δολάρια και λέω τι ωραία» δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Ηappy Day».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !