Η επόμενη μέρα μετά τις ξαφνικές απολύσεις - Ποια ονόματα θα επιλεγούν

0

Για μήνυμα ανανέωσης μιλούν στην Παιανία ,την έδρα του “ΕΘΝΟΥΣ” και του τηλεοπτικού OPEN, μετά το αιφνιδιαστικό ξήλωμα της διευθυντικής ομάδας της εφημερίδας και του σάιτ, και ένα 24ωρο μετά οι εργαζόμενοι παραμένουν μουδιασμένοι από το σοκ της αλλαγής και κυρίως του αιφνιδιασμού, αφού δεν υπήρχε κανένα σημάδι που να προδίδει αυτό που συνέβη!

Ακόμη και η σύσκεψη πριν από μια εβδομάδα με τη συμμετοχή των διευθυντών που ξηλώθηκαν και υψηλόβαθμου στελέχους της μητρικής εταιρείας, δεν φάνηκε ότι θα οδηγούσε στις χθεσινές εξελίξεις… Παρόλα αυτά, από όλες τις πλευρές καταβάλλεται προσπάθεια να μείνει πίσω το γεγονός και να γυρίσει σελίδα το συγκρότημα, ώστε να προχωρήσει στους στόχους που έχουν τεθεί για την ανανέωση του συνόλου των Μέσων.

Την ίδια ώρα όμως είναι σαφές ότι εκτός από μήνυμα ανανέωσης η αλλαγή της διευθυντικής ομάδας εκπέμπει και ένα άλλο μήνυμα, που υποδηλώνει τα στενά περιθώρια ανοχής στο επιτελικό προσωπικό όλων των Μέσων του νέου συγκροτήματος, αφού στην ουσία οι συνθήκες της αγοράς και ο ανταγωνισμός είναι αυτός που επιβάλει τους όρους του παιχνιδιού.

Τέλος, ίσως και εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα που θα στελεχώσουν τη νέα διευθυντική ομάδα της εφημερίδας και του σάιτ, τα οποία όπως ήδη έχει αναφερθεί θα προέρχονται από το εσωτερικό του οργανισμού. Προβάδισμα για σημαντική επιτελική θέση φέρεται να έχει δημοσιογράφος του “ΕΘΝΟΥΣ”, από την εποχή που η εφημερίδα ανήκε ακόμη στον ΠΗΓΑΣΟ, και καλύπτει το ελεύθερο και αστυνομικό ρεπορτάζ (με αξιομνημόνευτες δημοσιογραφικές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια)!

Enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !