Φαίη Σκορδά: Μιλάει για τη νέα σεζόν και την επιλογή να πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά

Η Φαίη Σκορδά μιλώντας στο μικρόφωνο της εκπομπής Έλα Χαμογέλα, απάντησε αν ετοιμάζει αλλαγές στο Πρωινό, αν θα την δούμε και σε δεύτερη εκπομπή του χρόνου και εξήγησε γιατί επέλεξε να πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και όχι σε κάποια εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Ακόμα δεν έχω έχω κάνει κάποια κουβέντα, είναι και νωρίς. Συνήθως μιλάμε προς το τέλος της σεζόν. Με τους περισσότερους συνεργάτες είμαστε πάρα πολλά χρόνια μαζί. Είναι άτομα που αγαπώ πολύ και έχω μια άλλη σχέση.

Έχω συζητήσει κάποιες φορές για να κάνω κάτι παράλληλα, αλλά επειδή για μένα προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου, δεν μπορώ να κάνω παράλληλα πράγματα. Μπορώ να κάνω πολύ καλά το πρωινό και δεν μπορώ να υποστηρίξω κάτι άλλο γιατί θα έπρεπε να λείπω πάρα πολλές ώρες από το σπίτι μου.

Στον Θέμη Γεωργαντά πήγα γιατί είναι φίλος μου, ήταν επί 5 χρόνια ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στην εκπομπή μας, είναι κομμάτι του Πρωινού ακόμα και αν έχει σταματήσει κι έχει κάνει δικά του βήματα, οπότε εγώ πάντα τις συνεργασίες μου τις τιμώ. Δεν θα πήγαινα σε καμία εκπομπή. Σίγουρα στον Θέμη πήγα γιατί στηρίζω όλους τους φίλους μου όσο μπορώ».

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Μπορώ να κάνω πολύ καλά το πρωινό. Ποιος στο είπε χαχαχαχχα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
5:44 μ.μ.
Ε οταν τα τελευταια 8 χρονια ειναι πρωτη μαλλον κατι κανει καλα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Απρίλης αλλά μας δείχνει.οχι πρώτη πλέον.κριμα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όχι στα οκτώ χρόνια μην λέτε ότι θέλετε. Τις πρωτιές τις έφερνε με τον Λιαγκα και υπήρχαν χρονιές που δεν είχε ανταγωνισμό. Από την προηγούμενη χρονιά έχανε η Σκόρδα αλλά τώρα χάνει και στο νεανικό και στο γενικό και στο γυναικείο.
Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Όταν από το τριάντα και το σαράντα πέφτεις στο 20 και φέτος στο 17 και υπήρχαν και μέρες που έκανες 15 πάει να πει ότι όλη τη βρωμοδουλεια την έκανε ο Λιάγκας. Για αυτό και βγήκε τόσο αχωνευτος στον κόσμο. Η Φαίη δείχνει σα να μην υπάρχει στην εκπομπή. Και οσο ήταν ο Γιώργος την έσβηνε. Ναι έχει κάνει καλά νούμερα αλλά δε σημαίνει και ότι είναι και καλή κατά την ταπεινή μου άποψη έτσι ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παντως επειδη λετε μονο για τα νουμερα, το οτι διαφημιστικα ειναι το νουμερο 2 μετα την μενεγακη παιζει επισης ρολο