Κωνσταντίνος Βασάλος για ΕΛΑ ,ΧΑΜΟΓΕΛΑ: ''Είμαστε σε αρκετά καλό επίπεδο''

1

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που γνωρίσαμε μέσα από το 1ο Survivor ,συμμετέχει τη φετινή σεζόν
στο πρωινό του OPEN, '' Έλα, χαμογέλα '' ,που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου .Ο ίδιος μιλά για την ομάδα, αλλά και για το πώς βλέπει τον εαυτό του στη μικρή οθόνη.

Πώς κυλά η φετινή σεζόν;  
Είναι πάρα πολύ καλή. ∆εν υπάρχει κανένα πρόβληµα. Όσο περνάει ο καιρός δένουµε ως παρέα. Όσο να ’ναι, δεν είναι εύκολο να συντονιστούν τέσσερα άτοµα και να βγάζουν κάτι παρεΐστικο. Εµείς έχουµε κάνει παρέα και εκτός στούντιο και αυτό βοηθά ώστε να βγαίνει το κλίµα που θέλουµε. Βέβαια, είναι πολύ νωρίς ακόµα. Είµαστε τέσσερις µήνες στην εκποµπή. Είναι και Σαββατοκύριακο, οπότε δεν υπάρχει καθηµερινή τριβή, αλλά πιστεύω πως είµαστε σε αρκετά καλό επίπεδο, δεδοµένου του χρόνου που γνωριζόµαστε.

Σας είχατε φανταστεί στην τηλεόραση;  
Όχι, ποτέ. Αν µε ρωτούσαν πριν από το «Survivor» ποιος δεν θα κάνει τίποτα τηλεοπτικό, θα έλεγα σίγουρα ότι εγώ δεν πρόκειται. ∆εν το φανταζόµουν. Όλα έγιναν πολύ ξαφνικά και γρήγορα. ∆εν φανταζόµουν ότι θα µπορούσα να αντεπεξέλθω, όχι ότι τώρα είµαι ένας επαγγελµατίας 100% έτοιµος να κάνει αυτή τη δουλειά. Τώρα µαθαίνω πώς λειτουργεί όλο το σύστηµα. ∆εν είµαι ακόµα ένας επαγγελµατίας που µπορεί να σταθεί στην τηλεόραση, όπως το έχω εγώ στο µυαλό µου.  

Πώς σας βλέπετε τηλεοπτικά σε πέντε χρόνια;  
Η αλήθεια είναι ότι, όπως βλέπω, όταν κάνεις µεγάλα όνειρα στην τηλεόραση, δεν έχεις µεγάλη τύχη. Εκποµπές κόβονται, αλλάζουν τα δεδοµένα, τη µια χρονιά πας πάρα πολύ καλά και την άλλη όχι. Εγώ δεν είµαι δηµοσιογράφος, οπότε, αν του χρόνου δεν έχω κάποια πρόταση, δεν θα πέσω στα πατώµατα, παρότι µου αρέσει η τηλεόραση. Ξέρω ότι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, είµαστε αναλώσιµοι. Βγαίνει καινούργιος κόσµος, δοκιµάζονται άτοµα, άλλοι φεύγουν.Έχω συνειδητοποιήσει ότι κάποια στιγµή ίσως τελειώσει αυτό, οπότε δεν θέλω να κάνω σχέδια για το µέλλον.

Gossip-tv

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !