Τίνα Μεσσαροπούλου για Λάκη Λαζόπουλο: «Θα συνεχίσει αυτό που τόσο καλά ξέρει να κάνει όλο αυτό το διάστημα, δηλαδή την προπαγάνδα του»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
17


" Ο Λάκης λοιπόν μπορεί να καταρρέει σε πίνακες τηλεθέασης αλλά το αφεντικό του συνεχίζει να τον έχει πολύ ψηλά σε εκτίμημη. Αυτό άλλωστε αποδεικνύει το γεγονός ότι παράλληλα με το “Αλ Τσαντίρι” ο καλλιτέχνης θα ετοιμάσει μια εκπομπή για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο τίτλος του προγράμματος θα είναι “Φως στην ιστορία” και θα επιχειρηθεί ένα αφιέρωμα στους σημαντικότερους σταθμούς της ελληνικής ιστορίας για το Μακεδονικό καταλήγοντας φυσικά στη σημαντικότητα της Συνήθηκες των Πρεσπών. Με λίγα λόγια, ο Λάκης Λαζόπουλος θα συνεχίσει αυτό που τόσο καλά ξέρει να κάνει όλο αυτό το διάστημα, δηλαδή την προπαγάνδα του αυτή τη φορά για ένα θέμα που ενδεχομένως να αποτελέσει και την ταφόπλακα της κυβέρνησης ειδικά στη Βόρειο Ελλάδα. Η εν λόγω εκπομπή θα μεταδοθεί σε άλλη μέρα και ώρα από το Τσαντίρι και ήταν ο λόγος που την προηγούμενη εβδομάδα δεν βγήκε το “Αλ Σιχτίρι” στον αέρα. Η ιδέα του Λάκη βλέπετε ενθουσίασε τον Ιβάν Σαββίδη και αποφασίστηκε να γυριστεί κάτι ξεχωριστό για το θέμα… Προφανώς, και δεν σκέφτηκε κανείς ότι αν η εκπομπή αυτή βγει τελικά, ίσως αποτελέσει και την καλλιτεχνική… ταφόπλακα του ίδιου του Λαζόπουλου. "

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Προβλέπω έξαλλα σχόλια απο συριζαίους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τα έγραφε κάποιος άλλος αυτά να πω οκ. Αλλά η τινα? Ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο οτι η συγκεκριμενη εχει μια agenda, συμφωνω. Αλλα αυτο ειναι ψιλοπραγματα σε συγκριση με αυτο που κανει ο Λαζοπουλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τόσο ο Λαζόπουλος όσο και η Μεσσαροπουλου κάνουν προπαγάνδα υπέρ του σύριζα ο ένας και υπέρ της ΝΔ η άλλη. Απλά η κυρά Τίνα στεναχωριέται γιατί προς το παρόν έχει αποτύχει. Στο μέλλον θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παντως το ρεζουμε ειναι οτι κάνει προπαγανδα ο Λαζοπουλος,τωρα το ποιος το λεει....ε οκ...απο δημοσιογραφο το περιμενεις αλλά απο ατομο που θελει να κάνει σατυρα οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχει καταντήσει γραφική. Εγώ λέω να εισηγηθεί στον σύζυγο της να τους στέλνουν στη Λέρο μόλις ξανακυβερνήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απο δημοσιογράφο το περιμένεις λέει ο άλλος να κάνει προπαγάνδα αλλά όχι από κάποιον που κάνει σάτιρα. Ναι...εκεί καταντήσαμε.

    Ο δημοσιογράφος έχει καθήκον να ενημερώνει σωστά και ισορροπημένα τον κόσμο οπότε είναι 10 φορές χειρότερο όταν μετατρέπει τη δουλειά του σε εργαλείο προπαγάνδας.

    Ο σατυρικός συγγραφέας/performer είναι καλλιτέχνης και ως καλλιτέχνης έχει κάθε δικαίωμα να εκφράζει τις ιδέες του και την άποψη του μέσα από τα γραπτά του. Όποιος θέλει τον παρακολουθεί.

    Επίσης ο Λαζόπουλος εμφανίζεται 1 φορά την εβδομάδα και παλιότερα στον Alpha εμφανιζόταν μια φορα το μήνα! Καμία σχέση με τους δημοσιογράφους - παπαγαλάκια που προπαγανδίζουν καθημερινά πολλές φορές σε διπλοβάρδιες από τηλεόραση ΚΑΙ ραδιόφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι αλλο θα ακουσω...
    Η σατιρα οφειλει να ειναι αντικειμενικη. Επισης ο Λαζοπουλος εχει επαφη με πολυ μεγαλυτερο κοινο απ την Μεσαροπουλου, με την οποια δεν ασχολειται κανεις. Δημοσιογραφους παπαγαλακια λεει ο αλλος...
    Ελεος με την δικαιολογια ''επειδη το λεει αυτη, δεν ισχυει''. Λες και αν δεν το ελεγε, θα αλλαζε οτι ο τυπος κανει χυδαια προπαγανδα. Οσο και αν χτυπιεστε, η πλειοψηφια του κοινου του εχει γυρισει την πλατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η κυρια Μεσαροπουλου ειναι πλεον στο happy day για να μιλαει εκ μερους της ΝΔ και να δινει και κανα τηλεοπτικο ρεπορταζ που και που,ο λαζοπουλος οντως θα κανει αυτη την εκπομπη και ειπε οτι θα καλεσει ιστορικους και διεθνλογους που διαφωνουν για την συμφωνια αλλα οκ,επισης απο το site η συγκεκριμενη κυρια βαζει κατι τιτλους οτι να ναι,ας κανει σχολιο,ας κανει κριτικη αλλα να μην μιλαει για αντικειμενικοτητα η συγκεκριμενη,Μετα την περιπετεια που ειχε με τον καπουτζιδη και που ολοι την εβριζαν,κρυφτηκε για λιγο καιρο και τωρα βγηκε δυναμικη και κανει πολιτικη,δε ξερω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άσε μας κουκλίτσα μου. Κι εσύ προπαγάνδα κάνεις στο όνομα της τηλεκριτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανωνυμε 9.16
    Αν βρεις εναν δημοσιογραφο που να μην κανει προπαγανδα,ελα να μας το πεις,εξυπνε.Μαθε αυτα που διαβαζεις να τα καταλαβαινεις.Αυτο εννοω.Ο καλλιτεχνης ωφειλει να ειναι αντικειμενικος,στον alpha εβγαινε 1 φορα το μηνα,γιατι δεν ηταν περιοδος εκλογων,με την προφαση πως εχει δουλειες....τωρα ξαφνικα τι εγινε;Δεν εχει δουλειες;Βγαινει 1 φορα την εβδομαδα με βαση τη συμφωνια του,θα ηταν παραλογο να βγαινει καθημερινα,δεν το καταλαβαινεις;Δεν ειναι αυτη η δουλεια του.Αν μπορουσε αυτος καθε ωρα θα προπαγανδιζε.Εγω απο καλλιτεχνες που εκαναν σατυρα και επιθεωρηση δεν θυμαμαι κανεναν να προπαγανδιζε τόσο αισχρα.Επιπλεον ενας δημοσιογραφος εχει site(γιατι ειναι η δουλεια του και γραφει),ο καλλιτεχνης τι ακριβως θελει να προβαλλει με αυτο;Σοβαρευτειτε μερικοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανωνυμε 11.14
    Οι δημοσιογράφοι δεν οφείλουν να είναι αντικειμενικοί γιατί δεν είναι κανένας αντικειμενικός και τους ψάχνουμε με τα κιάλι; Τι λογική είναι αυτή; Αυτοί δηλαδή που είναι και τυπικά και ουσιαστικά υπεύθυνοι για την ενημέρωση του κόσμου είναι φυσιολογικό να μην ενημερώνουν σωστά και να προπαγανδίζουν τα συμφέροντα του καναλάρχη ή εκδότη αφεντικού τους γιατί όλοι έτσι κάνουν και το πρόβλημα είναι ένας δεξιός ή αριστερός καλλιτέχνης που κάνει εκπομπή στη τηλεόραση; Αν κάποιος κοιτάζει το δέντρο και δεν κοιτάζει το δάσος και πρέπει να σοβαρευτεί μάλλον είναι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανωνυμε 2.36
    Δεν θα ασχοληθω περαιτερω.Πρεπει να καταλαβαινεις τι γραφει κάποιος,εσυ οχι απλά δεν μπαινεις στον κόπο να καταλαβεις αλλά εμμενεις στα ίδια και τα ίδια.Ειπα πουθενα πως δεν πρεπει να ειναι αντικειμενικοι οι δημοσιογραφοι;Αυτο καταλαβαινεις εσυ;Ε τι να σου πω τότε,οπως σε συμφερει τα καταλαβαινεις.....Εκτοςν ζεις σε άλλον πλανητη οπότε προσγειωσου γιατι θα πεσεις αποτομα.Οταν εχεις Κοντομηνα(το δανειο σβηστηκε δια μαγειας),Κυριακου,Σαββιδη κλπ "φτωχαδακια" τι αντικειμενικοτητα περιμενεις απο τους δημοσιογραφους;Που η βαση τους ειναι η τηλεοραση.Αντιθετως ενας καλλιτεχνης που η βαση του ειναι το θεατρο ωφειλει να ειναι αντικειμενικος.Το ειπε και παραπανω κάποιος και συμφωνω.Μάλλον δεν θελεις να καταλαβεις ή δεν μπορεις....τι να πω.....Και ψαξε μικρες εκπομπες ακομη και αγνωστες,εκει σιγουρα υπαρχουν και ατομα με αντικειμενικη κριση.Εσυ μάλλον βλεπεις μόνο τα μεγαλα βοθροκαναλα.Οπότε αστοχο το παραδειγμα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανωνυμε 2.36
    όλοι οφείλουν να είναι αντικειμενικοί από τη στιγμή που τους δίνεται βήμα στη τηλεόραση. Αυτό με τι είναι η βάση του καθενός το λες για επιχείρημα; Για να μη τρελαθούμε εντελώς ο ρόλος του δημοσιογράφου είναι να ενημερώνει, ο ρόλος του κάθε καλλιτέχνη είναι να ψυχαγωγεί. Το αν κάποιος καλλιτέχνης στο βήμα που του δίνεται εκφράζει τις πολιτικές του πεποιθήσεις, είναι απλά αυτό, οι προσωπικές του πεποιθήσεις, ούτε ειδήσεις είναι ούτε δημοσιογραφική ανάλυση των γεγονότων. Το πρόβλημα της τηλεόρασης δεν είναι ο Λαζόπουλος κι ο κάθε Λαζόπουλος όπως θες να μας το παρουσιάσεις βρίσκοντας δικαιολογίες για τα όπως τα λες βοθροκάναλα και τους βοθροδημοσιογράφους που για να συνεχίσουν να τα παίρνουν από τα αφεντικά τους ή την εκάστοτε κυβέρνηση αν μιλάμε για τη δημόσια τηλεόραση έχουν κάνει το λειτούργημα της δημοσιογραφίας fake news, προπαγάνδα και παραπληροφόρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάνεις λαθος οταν τις εκφραζει δημισια τις προσωπικες του πεποιθησεις δεν ειναι απλα αυτο!Επισης ναι αυτο με τι ειναι η βαση του καθενος το λεω για επιχειρημα γιατι απο οποια αποψη και να το δεις ο καλλιτεχνης το αφεντικο του δεν το εχει αναγκη και συνεπως πρεπει να μενει ανεπηρεαστος απο προπαγανδες,σε αντιθεση με τον εκαστοτε δημοσιογραφο που κρεμεται απο τα αφεντικα του.Δεν βρισκω δικαιλογιες για κανεναν,εσυ βρισκεις για το Λαζοπουλο που απο τη στιγμη που επηρεαζει κοσμο με δόλο ειναι ακριβως το ίδιο με τους δημοσιογραφους.Αληθεια πολύ υποπτη η τόση σου συμπαρασταση.Στον open εργαζεσαι;ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εσύ κάνεις λάθος που σε μια μη δημοσιογραφική εκπομπή ψάχνεις να βρεις δημοσιογράφους και να ενημερώνεσαι από αυτή. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ή πρέπει να είμαστε πολιτικά όντα και να έχουμε την ελευθερία να εκφράζουμε την άποψη μας για το συμβαίνει στη χώρα μας και δημόσια. Δεν έχουμε χούντα. Ο ρόλος του δημοσιογράφου όμως είναι τελείως διαφορετικός και για αυτό και θεωρείται λειτούργημα. Αν δεν μπορεί να στηρίξει την επιλογή του να γίνει δημοσιογράφος με ότι αυτό συνεπάγεται ας πάει να δουλέψει σε σουβλατζίδικο. Αλήθεια πολύ ύποπτη η τόση σου συμπαράσταση. Στον Alpha εργαζεσαι; ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανωνυμε 8.32
    Άλλο το να σχολιαζεις με φιλο σου και αλλο στην τηλεοραση,οταν προπαγανδιζεις στην τηλεοραση,ειτε εισαι δημοσιογραφος,ή καλλιτεχνης ή οτιδηποτε άλλο ειναι ξεκαθαρη προπαγανδρα ΤΕΛΟΣ.Οταν λες μη δημοσιογραφικη εκπομπη τι ακριβως εννοεις;Του Λαζοπουλου σαφως δεν ειναι δημοσιογραφικη,ουτε και περιμενει καποιος ενημερωση απο εκει(απο τη στιγμη που δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα).Ουτε και σατυρικη ειναι πάντως.Σατυρα ειναι να θιγεις τα κακως κειμενα.Το αντιθετο κάνει ο Λαζοπουλος.Όσο για τον ρολο του δημοσιογραφου απο πότε θεωρειται λειτουργημα;Ξερεις τι σημαινει η λεξη;Ούτε καν γνωριζεις.Ο κάθε δημοσιογραφος νοιαζεται για την τσεπη του,οχι για το καλό των υπολοιπων....Και δεν καταλαβαιμω προς τι η υποτιμηση στα σουβλατζιδικα.Καλά μερικοι πιστευετε οτι ειστε παντογνωστες....Οχι δεν δουλευω στον alpha γιατι οπως βλεπεις ουτε τη Μεσσαροπουλου υποστηριζω,ολοι τους με πρωτο και καλυτερο το Λαζοπουλο ειναι ψευτες και συμφεροντολογοι.Εσυ εχεις τρελαθει για τον Λαζοπουλο....Ηρεμησε λίγο....Ούτε συναδελφοι να ησασταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !