Απόψε έχει ''Βινύλιο'' - Η Πάολα στο πλατό όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

2

Απόψε, Τρίτη, στις 00:15, το «Βινύλιο» υποδέχεται ζωντανά την Πάολα, σε μία πολυαναμενόμενη
συνάντηση που είχε συμφωνηθεί από την πρώτη κιόλας εκπομπή της σεζόν, όταν η Πάολα είχε εκπλήξει τον Διονύση Σαββόπουλο. 

Η αντισυμβατική, αιρετική, λαϊκή τραγουδίστρια, με την τεράστια απήχηση, τις ιδιαίτερες φωνητικές ικανότητες και τις παθιασμένες, γεμάτες ψυχή ερμηνείες, σε μία εμφάνιση αναπάντεχη, διαφορετική, ερμηνεύει ζωντανά και ακουστικά τραγούδια μακριά απ’ το μέχρι σήμερα ρεπερτόριό της, ενώ παράλληλα μιλάει για τη ζωή της και όχι μόνο, σε μια συζήτηση από καρδιάς με τον Αντώνη Κανάκη. 

Μία βραδιά ιδιαίτερη, ατμοσφαιρική και ανατρεπτική με την Πάολα, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, όπως δεν την έχουμε ξανακούσει. Απόψε, στο «Βινύλιο» στις 00.15 στον ΣΚΑΪ.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Βρε πως αλλάζουν οι καιροί ποιοί οι αρβύλα που έκραζαν και γελοιοποιούσαν την Πάολα να την έχουν τώρα καλεσμένη. Όπως και οι εκπομπές τους να βγαίνουν σε αργίες που δεν το έχουν ξανακάνει ποτέ αυτό. Είπαμε αλλάζουν οι καιροί φαίνεται πως στο νέο τους κανάλι δεν τους έχουν τόσο χαλαρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κούρασε και πάλιωσε λίγο αυτό το ''τρίκ'' με την ''αντισυμβατική'' λαική τραγουδίστρια που δοκιμάζει εναλλακτικά τραγούδια.

    Το έκαναν στα βραβεία Mad που την έβαλαν να τραγουδήσει το ''Θεός αν είναι'' της Αλεξίου, την ανακάλυψε μετά ο Σπύρος Παπαδόπουλος και την καλεί κάθε χρόνο για να τραγουδήσει ρεπερτόριο άλλων κυρίως, τώρα θα την βάλει να κάνει το ίδιο και ο Κανάκης. Ντάξει...πάλιωσε το αστείο. Και όπως είπε και το απο πάνω σχόλιο όλοι αυτοί ούτε να τη χ...σουν μέχρι πριν λίγα χρόνια την Παολάρα.

    Αλλά κι αυτή η προώθηση πια σε 3-4 συγκεκριμένα ονόματα. Καλή η Πάολα σε αυτό το συγκεκριμένο είδος που υπηρετεί αλλά ούτε Βιτάλη είναι, ούτε Αλεξίου, ούτε Βίσση. Κι ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ όση προώθηση κι αν πέφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !