Η πρότασή του...

3

Ενεργό είναι το ενδιαφέρον του Θοδωρή Κυριακού για τη Forthnet (Nova). Μετά και από το πάγωμα
του ενδιαφέροντος από Vodafone – WIND για τη Nova, ο ΑΝΤ1 επιστρέφει με νέα πρόταση, με στόχο την απόκτηση της Nova και την επαναφορά του στο πεδίο της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Στο παρελθόν ο ΑΝΤ1 είχε το 5% της NetMed NV, η οποία και ήλεγχε τη Multichoice Hellas, την πρώτη αδειούχο εταιρεία συνδρομητικής τηλεόρασης και πρόδρομο σχήμα της Forthnet. Το τελευταίο διάστημα ο Θοδωρής Κυριακού ενημερώνεται καθημερινά για τις εξελίξεις γύρω από τις συμφωνίες για τα αθλητικά δικαιώματα στην Ελλάδα αλλά και συνολικότερα για τα δεδομένα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Στην τελευταία τριετία, όπου το ενδιαφέρον Vodafone – WIND για τη Nova μονοπωλούσε τη συζήτηση, συμμετείχε στις συζητήσεις με δική του πρόταση προς τις τράπεζες και τώρα φαίνεται πως είναι έτοιμος να επανέλθει. Η δική του εισήγηση διατηρεί σε λειτουργία τη Forthnet, σε αντίθεση με την προηγούμενη πρόταση των δύο εταιρειών τηλεφωνίας, που την οδηγούσε σε εκκαθάριση.

Στον τομέα του ανταγωνισμού, σε περίπτωση απόκτησης της Nova το μερίδιο του Ομίλου ΑΝΤ1 μεγαλώνει στην εγχώρια αγορά, απαντώντας και με έμμεσο τρόπο στην εξαγορά του Alpha από τη Motor Oil. Έχοντας καλή σχέση με τις τράπεζες αλλά και με την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, υπάρχουν τα δεδομένα για την επίτευξη μιας συμφωνίας. Από την άλλη πλευρά, ενδιαφέρον για τη Forthnet εκδηλώνεται και από τρίτους που διαβλέπουν προοπτικές στην εταιρεία, η οποία ως σήμερα άντεξε τον ανταγωνισμό από την Cosmote TV.

Typologies.gr

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ζαχαρία μάλλον ξεχνάς πόσο έκανε η Nova όταν έπαιζε μόνη της. Όταν μια πλατφόρμα τα έχει όλα δεν μπορεί να κάνει 20 ευρώ που έχει η Cosmote TV, δεν βγαίνει. Θα επανέλθουν τα 60αρια. Και να ενωθούν πάλι δεν θα έχουμε μια, υπάρχουν κι άλλες πλατφόρμες, η Vodafone TV και η Wind Vision, εταιρείες πιο πλούσιες από τη Forthnet και τον Ant1. Στη φάση αυτή αγοράζουν χοντρική τα Novasports γιατί είναι στους πιθανούς αγοραστές της Forthnet. Αν δεν τη πάρουν θα αρχίσουν να αγοράζουν περιεχόμενο κι αυτές. Μακάρι να μην καταλήξει στον Ant1, αυτό θα ήταν εφιαλτικό σενάριο. Γιατί τα αθλητικά τώρα είναι σπασμένα στα 2, τα Cosmote Sport και τα Novasports. Αν τη πάρει ο Ant1 θα σπάσουν στα 3, σε Cosmote, Νova/Ant1 και Vodafone/Wind. Κυριακού ασχολήσου με τον Ant1 σου κι άσε τη Nova στην ησυχία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήριαλ κατάντησε η υπόθεση.
    Η WIND κυρίως & Vodafone μαζί δεν νομίζω δύσκολα να αφήσουν να χαθεί η Νόβα από τα χέρια τους γιατί η νόβα έχει δώσει τα αθλητικά και οπότε όλα παίζονται μέχρι τέλος.
    Από την WIND ακούγετε ότι η αρχή έγινε με τα αθλητικά και θα παίρνουν υπηρεσίες λάου λάου μέχρι να την πάρουν όλη στο τέλος.
    Δεν ξέρω αν αληθεύει και λένε διάφορα η είναι φήμες,εμένα με το είπε συγγενής που εργάζεται wind που του το είπαν.Θα φανεί τι θα γίνει.

    Γούσταρα Κοσμοτέ να την έπαιρνε και να έκανε τις δύο μία με 15++ αθλητικά κανάλια!!!!.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από 52 ευρώ 27 το αθλητικό δίνω στη νόβα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !