Η Ράντου δηλώνει: ''Δεν θα έπαιζα στο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ αν ξαναγινόταν''

3

Φαινόμενο -τηλεοπτικό- των τελευταίων μηνών είναι χωρίς αμφιβολία η τάση αναβίωσης παλαιότερων σειρών.Καφέ της Χαράς, Λόγω τιμής, Πολυκατοικία κ.λπ. ετοιμάζονται να επανέλθουν
.Η Ελένη Ράντου, μιλώντας στο Grande, κι ερωτηθείσα σχετικά, απαντά για το ''Κωνσταντίνου κι Ελένης'' κ' εξηγεί τον λόγο που δεν θα συμμετείχε σε κάτι τέτοιο.

Σου έχουν προτείνει να ερμηνεύσει ρόλους, που παλαιότερα είχαν υποδυθεί αξέχαστες ηθοποιοί; «Ναι, μου είχαν ζητήσει να παίξω σε ταινίες όπου παλιά πρωταγωνιστούσαν στη μία η η Τζένη Καρέζη και στην άλλη η Ρένα Βλαχοπούλου. Είχα αρνηθεί γιατί πιστεύω πως ο καθένας μας γράφει τη δική του ιστορία στη δική του εποχή».

Ακούστηκε κάποια στιγμή πως θα επιστρέψει στην μικρή οθόνη η σειρά, «Κωνσταντίνου και Ελένης», όπως πρόκειται να γίνει με το «Καφέ της Χαράς» και το «Λόγω Τιμής». Τι σκέφτεσαι για αυτήν την τάση;  
«Δεν θα μπορούσα ποτέ να παίξω ξανά στο ''Κωνσταντίνου και Ελένης''! Δεν γίνονται όλα με νεκραναστάσεις. Μου φαίνεται θλιβερό, εκείνοι οι ανέμελοι ήρωες σε μια συνέχεια της σειράς να παίζουν τους πενηντάρηδες. Φαντάσου τα ''Φιλαράκια'' με άσπρα μαλλιά! Πώς να το κάνουμε, σού έρχεται μια στεναχώρια! Όσο τρέλα κι αν έχουμε, από μια ηλικία και μετά, θα θεωρηθεί ανόητη. Σκέψου, δηλαδή, εμένα γκαρσόνα στα πενήντα, ανεύθυνη και χωρίς παιδιά καθώς αν με βάλεις παντρεμένη και μητέρα, θα μιλάμε για άλλο σήριαλ, όπου και πάλι όμως οι θεατές θα προτιμούσαν να δουν το παλιό! Βέβαια, με το «Λόγω Τιμής» τα πράγματα διαφέρουν, νομίζω πως αυτή η σειρά μπορεί να πάει καλά γιατί ανήκει σε άλλη κατηγορία».

Μιλάς άνετα για την ηλικία σου και τον χρόνο, οι πιο πολλοί ηθοποιοί το αποφεύγουν... 
 «Εγώ το λέω με υπερηφάνεια, και το γουστάρω, άλλωστε καμια φορά έχω περισσότερη ενέργεια ακόμη και από την κόρη μου! Επί πλέον, σήμερα τα πράγματα ηλικιακά έχουν αλλάξει, η γυναίκα στα πενήντα της είναι στην καλύτερη δημιουργική της φάση. Εγώ είμαι πενήντα και πρόθυμη να τρέξω, να κάνω πράγματα, να ταξιδέψω στο Λονδίνο παρά την κούρασή μου, να δω πενήντα παραστάσεις και να διαβάσω πενήντα έργα! Με κάποιο τρόπο έτσι, νικάς τον χρόνο διατηρώντας το μυαλό σου ενεργό και ζωντανό. Το κυριότερο, όμως, που πρέπει να πετύχεις μεγαλώνοντας είναι να έχεις το κουράγιο ν' αγαπάς! Αυτό δείχνει πως δεν έχεις γεράσει. Είναι κρίμα που οι περισσότεροι, όσο περνούν τα χρόνια, δεν αντέχουν ν' αγαπούν παρά μόνο τον εαυτό τους, προτιμώντας να κλείνονται στο καβούκι τους και να αυτοσυντηρούνται».

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ειμαι σιγουρος πως ο αντ1 θα ηθελε παρα πολυ ενα remake. Κριμα γιατι θα πηγαινε εξαιρετικα να βλεπαμε τους χαρακτηρες μετα απο πολλα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτον remake σημαινει επανεκτέλεση του ίδιου σεναρίου με άλλους νέους ηθοποιούς.εσυ μάλλον εννοείς reboot που είναι η συνέχεια της κανονικής σειράς τώρα 20 χρόνια μετά..την συνέντευξη της τη διάβασες ανωνυμε? Δε μπορεί τώρα ως 50 ετών να πείσει ως Ελένη Βλαχάκη κι να ναι ακόμα μια γκαρσονα που βρίζει και αν την κάναν φυσιολογική δηλαδή Ελένη Βλαχάκη με παιδιά και καλή δουλειά πλέον θα λέγατε 'δε μου αρέσει προτιμώ τα κλασικά επεισοδια'..δίκιο έχει η γυναίκα .τέλος το Κωνσταντίνου και Ελένης.να βλεπετε τα παλιά επεισόδια επανάληψη αν θέλετε έτσι κι αλλιώς κάθε μέρα χτυπούν 20% στη τηλεόραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενταξει Σακη χαλαρωσε μην μας δειρεις κιολας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !