Ξανά πρώτη η Φαίη Σκορδά

3

το κοινό προτίμησε ΠΡΩΙΝΟ και τον Απρίλιο

Η καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή, «Το Πρωινό», με τη Φαίη Σκορδά, παραμένει η αγαπημένη πρωινή συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού. Ειδικότερα, όπως αποτυπώνεται από τα μερίδια τηλεθέασης, τον Απρίλιο τερμάτισε πρώτο με 19,5% μέσο όρο στο δυναμικό κοινό «18-54» με τις Γυναίκες «18-24» να καταγράφουν μερίδιο τηλεθέασης 30,0%. Τα «σκήπτρα της τηλεθέασης» διατηρεί και σε επίπεδο σεζόν (Σεπτέμβριος 2018 – Απρίλιος 2019) με μέσο όρο 20,4% στο «18-54» ,ενώ, παράλληλα, εξακολουθεί να τερματίζει πρώτο και στη ζώνη μετάδοσής του με 18,8%.

Στον ΑΝΤ1 το πρωινό ξύπνημα είναι τρόπος ζωής, αφού γνωρίζουμε πώς θα το κάνουμε πιο εύκολο, πιο ευχάριστο, και πώς να το γεμίζουμε καθημερινά με χαμόγελα.  «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά. Καθημερινά στις 10:00, στον ΑΝΤ1!

Επιστρέφουμε την Πέμπτη, 2 Μαΐου, με την κανονική ροή αναρτήσεων.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μόνο εγώ θυμάμαι ότι τις περισσότερες μέρες τον Απρίλιο ήταν δεύτερη; Πάντως μπράβο στον ΑΝΤ1 που στηρίζει τους παρουσιαστές και τα προγράμματά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγκρίνεις το 9-12 των Κούκου με το 10-13 της Σκορδά... Στο 9 με 10:30 που οι Κούκου σαρώνουν, η Φαίη παίζει μόνο για μισή ώρα... Στο 10:30 με 12:00 η Σκορδά είναι πρώτη, πιθανότατα και στο 12 - 13 απέναντι από τη Ζήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1:31 μ.μ.
    Εχεις δικιο. Ειναι αλλες ωρες. Το δελτιο τυπου αναφερεται συνολικα στο 10-13. Αν εβγαζε αντιστοιχα δελτιο τυπου το σταρ θα αναφεροταν στο 9-12. Αλλες ωρες. Και υποθετω οτι δεν βγαζει δελτιο τυπου ο αντ1 με φεικ νουμερα. Αλλιως, φυσικα οποιος δειξει οτι αυτο που λεει ο αντ1 για το 10-13 παντα δεν ισχυει, θα ειναι και ασχημο για το καναλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !