Μετά το Πάσχα οι αποφάσεις...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Αλλαγή στα σχέδιά του OPEN για το talent show που είναι να παρουσιάσει η Δέσποινα Βανδή.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό το κανάλι να προβάλλει συνεχώς το τρέιλερ για συμμετοχές αλλά τελικά ανατρέπονται τα σχέδιά τους. Όπως είχαμε αναφέρει πρώτα στο Newsit.gr η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους Γιώργο Θεοφάνους, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστο Μάστορα και Μιχάλη Τσαουσόπουλο και ήταν προγραμματισμένο τα γυρίσματα να ξεκινήσουν τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου.

Εδώ και λίγες ημέρες όμως όλα «πάγωσαν» προκαλώντας ερωτηματικά για το τι πρόκειται να γίνει και αν θα βγει στον αέρα. Η αλήθεια είναι πως τα στελέχη του OPEN ανέβαλαν τα γυρίσματα γιατί ακόμα δεν γνωρίζουν πότε θα βγάλουν το X Factor.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr και του Γρηγόρη Μελά η μέχρι τώρα απόφασή τους είναι το talent show να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Μαΐου, αλλά αν υπάρξουν εξελίξεις στην πολιτική σκηνή, τότε δεν αποκλείεται να το πάνε για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου είναι προγραμματισμένο αμέσως μετά το Πάσχα να ξεκινήσουν τα γυρίσματα με τις οντισιόν ώστε να έτοιμοι αν όλα κυλήσουν ομαλά…!

Εκτός κι αν υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις που θα τους αναγκάσουν να το βάλουν στο «ψυγείο» μέχρι τις αρχές της επόμενης σεζόν, πιστεύοντας πως θα είναι ένα δυνατό «όπλο» τους στη μάχη της τηλεθέασης…!

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. πάνε καλα?? θα κάνει πρεμιέρα ολοκληρη ακριβή παραγωγη το Μάιο με εκλογές και τα κανάλια να κλείνουν τις σεζον? Και δηλαδή ποτε θα τελειώσει τον Αύγουστο??? Κρίμα τα λεφτά του Ιβαν που θα πεταχτούν (παλι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8:00 μ.μ.
    Μακάρι να το βάλουν καλοκαίρι. Με μηδέν ανταγωνισμό απέναντι θα πάει πολύ καλά. Έτσι τραβάς κόσμο σε νεοσύστατο κανάλι και συνηθίζεις το κόσμο να πατάει το κουμπί στο τηλεκοντρόλ να δει τι έχεις. Και τα νέα τους προγράμματα να τα ξεκινήσουν τέλη Αυγούστου. Ένα από τα μεγάλα τους λάθη είναι που ξεκίνησαν πολύ αργά φέτος ενώ όλα τα υπόλοιπα κανάλια είχαν ξεκινήσει ήδη το πρόγραμμα τους. Δεν τραβάς έτσι κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !