Οριστικό! Αναβάλλεται για τη νέα σεζόν...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
6

Αλλαγή στα σχέδια και τον προγραμματισμό τους θεωρώντας ότι και να βγει... δεν θα το δουν. Ιδιαίτερα μετά την αποτυχία στη «μάχη» της τηλεθέασης που έχουν σημειώσει άλλα projects που έχουν βγάλει στον αέρα τα στελέχη του OPEN αποφάσισαν να το «παγώσουν» μέχρι να δουν τι θα γίνει...!

Στη συγκεκριμένη δε περίπτωση μιλάμε για πολυδάπανη παραγωγή για τον νεοσύστατο τηλεοπτικό σταθμό που μετρά… αρκετή χασούρα για να προσθέσει μία ακόμα στο σύντομο ενεργητικό του.

Έτσι λοιπόν η διοίκηση του OPEN αποφάσισε να «παγώσει» για ακόμα μία φορά την πρεμιέρα του «X Factor» που ήταν προγραμματισμένο να βγει αυτή τη σεζόν με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή. Αρχικά προγραμμάτιζαν να βγάλουν το talentshow στην αρχή της χρονιάς, κάπου τον Φεβρουάριο, αλλά βλέποντας τη συνολική πορεία του προγράμματος καθυστέρησαν την παραγωγή του με αποτέλεσμα να το επαναπρογραμματίσουν για τον Απρίλιο. Από τη μία όμως η διενέργεια εκλογών, από την άλλη οι συνεχιζόμενες χαμηλές τηλεθεάσεις σε συνδυασμό με τη μείωση της διαφημιστικής δαπάνης τους οδήγησαν ώστε τελικά να το πάνε για την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο φαίνεται πως δεν σκοπεύουν να «παγώσουν» την παραγωγή του αλλά να ξεκινήσουν γυρίσματα και να το κρατήσουν έτοιμο για να το βγάλουν στον αέρα… next year! Έτσι, σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό τους θα κάνουν τα γυρίσματα με τις οντισιόν που είναι να γίνουν στα τέλη του μήνα και οι κασέτες θα μείνουν στο ράφι… μέχρι να δουν τι γίνεται. Για ακόμα μία φορά λοιπόν στο OPEN αποφασίζουν να αλλάξουν τα αρχικά σχέδιά τους διαπιστώνοντας πως το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός τους έχει «φάει» Χ από το τηλεοπτικό κοινό…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. κι αν βγει το φθινοπωρο θα παει επισης απατο διοτι δεν μπορει να υπαρχον συγχρόνως 3 σοου με τραγουδι.
    αν υπαρχει καποια ελπιδα ειναι να γινει το ιανουαριο του 2020... μιλαμε για μεγαλη αναβολη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι δεν κανουν την πρωτοτυπια σ'αυτη την ελληνικη τηλεοραση επιτελους και να βγει το καλοκαιρι οπως κανουν εδω και χρονια τα καναλια του εξωτερικου;Τα οποια βγαζουν και καλοκαιρινο προγραμμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη θέση τους δεν θα έβγαζα τίποτα. Θα έβαζα μόνο ταινίες το βράδυ και ξένες σειρές. Τίποτα άλλο. Όπως έκανε το σταρ για τουλάχιστον μια δεκαετία. Δεν έχει νόημα γιατί δεν πρόκειται να το δει ο κόσμος δε μπα να είναι το καλύττερο ταλεντ σοου εβερ αν δεν έχει το σήμα του αντ1, του αλφα ή του σκαι επάνω. Αρκετά πλήρωσε ο Σαββίδης χωρίς αντίκρυσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το αναβάλουν δεν τον αναβάλουμ,το βάλουν δεν το βάλουν αρχή σαιζόν η μετά δεν θα πάει....

    Προκαλωωωωωωω να βάλουν προγράμματα το καλοκαίρι και όχι να κάνουν όλο διακοπές...!!!!

    Μυαλό δεν θα βάλει κανείς εδώ στην χώρα? Κάνουν που κάνουν αντιγραφές από το εξωτερικό διάφορες εκπομπές ας κάνουν και μία αντιγραφή καναλιού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να βάλουν το καλοκαίρι ρε παιδιά; Μια μικρούλα χώρα είμαστε των 10 εκατομμυρίων. Αν στην Αμερική των 400 εκατομμυρίων και στην Αγγλία των 80 εκατομμυρίων παίζουν προγράμματα και το καλοκαίρι το κάνουν γιατί μπορούν, μιλάμε για τεράστιες αγορές. Είναι τόσο μεγάλες αγορές που ακόμη και το καλοκαίρι υπάρχει μεγάλο κοινό. Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο πραγματικός αριθμός τηλεθεατών το καλοκαίρι δεν ειναι ουτε ο μίσος σε σχέση με αυτόν που βλέπει τηλεοραση το χειμώνα . Δεν υπαρχει καμια περίπτωση να το βγάλουν καλοκαίρι οπως και καθε άλλο ακριβό προγράμμα στην πραιμ ταιμ . Εδω ήδη έχουμε μπει στην άνοιξη και η πτώση ειναι ήδη εμφανής σε πραγματικό αριθμό τηλεθεατών τονίζω σε πολλά προγράμματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !