Περικοπές στο συμβόλαιο της Μενεγάκη;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

Οι αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Alpha όπου ανήκει η Ελένη Μενεγάκη, φέρνουν μαζί τους και προβλήματα για την τηλεοπτική σταρ της χώρας μας;

Όπως ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα», η αλλαγή αυτή μπορεί να σημαίνει και περικοπές στο συμβόλαιο της Ελένης.

 Επισημάνθηκε όμως πως η λαμπερή παρουσιάστρια έχει συμβόλαιο με το κανάλι μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, και όπως αναφέρουν πηγές, δεν μπορεί να υπάρξει καμία αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο της Ελένης γιατί υπάρχουν πολύ αυστηρές ρήτρες σε αυτό. Άλλες πηγές όμως αναφέρουν ότι τα συμβόλαια είναι για να αλλάζουν, ενδεχομένως και για να σπάνε.

 Πάντως, εκείνο που θεωρείται σίγουρο είναι ότι η νέα διοίκηση θέλει να υπάρξει κάποιος εξορθολογισμός. Όμως είναι δύσκολο, με το κλειστό συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη να αλλάξει το οτιδήποτε αν δεν συμφωνήσει η ίδια, αν και πιθανότατα θα της προταθεί κάποια αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό της. Εκείνο όμως που είναι πιο πιθανό είναι να υπάρξουν αλλαγές στο budget της εκπομπής. Η νέα διοίκηση πάντως δεν έχει κάνει καμία απολύτως κίνηση μέχρι στιγμής και αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις μέσα στο επόμενο διάστημα.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Να μη δεχτεί αν της πουν για μείωση του budget της εκπομπής. Μείωση του budget νομοτελειακά θα οδηγήσει σε χειρότερο τηλεοπτικό προϊόν και κατά συνέπεια σε χειρότερα νούμερα. Αν το δεχτεί και έχει του χρόνου μια χρονιά με χαμηλά νούμερα δεν θα μπορεί να διαπραγματευτεί ένα καλό συμβόλαιο με κανέναν γιατί δεν θα είναι σε θέση ισχύος. Καλύτερα να σπάσει φέτος που κλείνει μια χρονιά με αρκετά καλά νούμερα και θα έχει προτάσεις και από άλλα κανάλια. Άσε που είναι πολλά χρόνια στη ζώνη αυτή και τον Alpha, ένα reboot ίσως να τη συμφέρει, να μη το φοβάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάμε για Ελένη Μενεγάκη...Οπως εχει δέσει απο χίλιες μεριές το συμβολαιο, αλλο τόσο θα έχει δέσει και το μπάτζετ της εκπομπής..Το ζητούμενο ειναι αν η ιδια θα θελήσει να συνεχίσει μετα τη λήξη του συμβολαίου της στον Alpha to 2020.Aν ναι, θα κάνει κίνηση καλής θέλησης για μείωση, αν όχι, δεν θα αλλάξει τίποτε για τη νέα σεζον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !