Ανατροπή με τον Καπουτζίδη...

6

Κανονικά και στο ''Ταλέντο''



Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν ο πετυχημένος σεναριογράφος και παρουσιαστής, Γιώργος Καπουτζίδης. Τις τελευταίες μάλιστα ημέρες έχουν κυκλοφορήσει έντονες φήμες που θέλουν τον Γιώργο Καπουτζίδη να είναι εκτός «Ελλάδας έχεις ταλέντο» αλλά και «Voice», με δεδομένο ότι έχει κι άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Καπού έχει συμφωνήσει με τα στελέχη του ΣΚΑΪ να παρουσιάσει και τον επόμενο κύκλο του «Voice» αλλά και να είναι στην κριτική επιτροπή του «Ταλέντου». Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου στη συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό είναι και η προοπτική για μία σειρά που αν όλα πάνε καλά θα βγει το δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν, δηλαδή μετά τον Φεβρουάριο του 2020 που θα φέρει την υπογραφή του. Έτσι ,λοιπόν, παρά τις φήμες ο Γιώργος Καπουτζίδης την επόμενη σεζόν θα συνεργαστεί με το κανάλι του Φαλήρου σε πολλά επίπεδα, στα οποία άλλωστε έχει αποδείξει τις ικανότητές του!

Melasblog - Νewsit

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Άρα άκυρο το ρεπορτάζ των μου κου. Να τα λέμε κι αυτά. Βγάλανε ένα ρεπορτάζ χωρίς να το έχουν διασταυρώσει; Μόνο για τις εντυπώσεις; Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι μούφες διέδωσε - για ακόμη μια φορά - ο Πουλόπουλος δηλαδή! :p

    Όσο για Καπουτζίδη...ότι θα προλάβει δηλαδή να γράψει, σκηνοθετήσει το θεατρικό που έχει ανακοινώσει για το φθινόπωρο σε γνωστή θεατρική σκηνή και παράλληλα θα είναι πάλι ΚΑΙ σε ''Voice'' ΚΑΙ σε ''Ελλάδα έχεις ταλέντο'' και θα επιμεληθεί κι αυτή την εκπομπή για τους ΟΛυμπιακούς αγώνες με πρώτη καλεσμένη την Άννα Κορακάκη ΚΑΙ θα γράψει και νέο σήριαλ για το 2020! :p

    Προφανώς ούτε την επόμενη σεζόν θα δούμε σήριαλ από Καπουτζίδη, ως παρουσιαστής διαφόρων project θα συνεχίσει και το 2019-20. Ευτυχώς τουλάχιστον είναι σίγουρο ότι θα γράψει για το θέατρο. Να ξαναθυμηθούμε ότι υπήρξε και σεναριογράφος κάποτε.

    Λάθος πάντως που συνεχίζουν ΚΑΙ το ''Ταλέντο''. Μαζί με το ''Ταλέντο'' 4 talent show θα έχουμε το ερχόμενο Φθινόπωρο σε Σκαι, Ant1, Open! Πόσο πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντι να έχουν μια ενδιαφέρουσα επιτροπή οπως στο βρετανικό, ανακυκλωνουν τους παρουσιαστές του τουρκου για να του ρθει φτηνά. Δεν βάλανε μυαλό με τα 15ρια που έκανε φέτος και τα ανύπαρκτα ταλέντα, θα δουν τα μονοψήφια του χρόνου και θα κλαινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Kαπουτζιδης ειναι ενας πολυ ταλαντουχος ανθρωπος και εννοειται καλυτερα να βλεπουμε αυτον παρα αλλους. Αλλα παρουσιαζονται ασταματητα προγραμματα στον σκαι δεν καιγεται λιγο; Δηλαδη του χρονου, και voice και ελλαδα εχεις ταλεντο και η εκπομπη αυτη που λετε και η σειρα δεν ειναι λιγο υπερβολη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είναι καλό να μπαίνουν παντού καταντάει βαρετό μέχρι αηδίας.
    Οι ηθοποιοί στις σειρές τους,οι παρουσιαστές στην εκπομπή τους και όχι να κάνουν Κριτική κλπ.

    Ο Πουλόπουλος μέσα θα πέσει έστω μία φορά? η απλά φήμες διαδίδει? η ότι ακούσει τέλος πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !