Κατερίνα Καινούργιου: «Ήδη έχουμε συζητήσει με τον Θέμη Μάλλη κάποια πράγματα για την επόμενη σεζόν»


Σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Open tv Κατερίνα Καινούργιου, μιλά για το «Ευτυχείτε!», τον ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη και κάνει τον απολογισμό της σε επαγγελματικό επίπεδο.

«Αυτό που έχει καταφέρει φέτος το Open και ειδικά η δίκη μας εκπομπή -χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω- είναι κάτι πολύ μεγάλο. Αν δεν παινέψεις, άλλωστε, το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Είναι ένα κανάλι που ξεκίνησε από την αρχή, λάνσαρε το πρόγραμμα του μετά την έναρξη του υπόλοιπου ανταγωνισμού, με νέες προδιαγραφές και νέα δεδομένα.

Το «Ευτυχείτε!» ξεκίνησε από μηδενική βάση και μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να κάνει νούμερα που ξεπερνούν πολλές φορές τον ανταγωνισμό. Εκπομπές που είναι πολλά χρόνια στον «αέρα», ζώνες που είναι «χτισμένες».

Είμαι λοιπόν ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα της εκπομπής. Πάντα βέβαια εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Θέλω να πάμε ακόμη καλύτερα και δεν σου κρύβω πως κάνω όνειρα και για του χρόνου. Ήδη έχουμε συζητήσει με τον Θέμη Μάλλη κάποια πράγματα για την επόμενη σεζόν», λέει η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Tv Έθνος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια