Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά στα δημοσιεύματα: « Το ότι δεν έχω μιλήσει τόσο καιρό δεν είναι αδυναμία αλλά σεβασμός»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Μετά την ανακοίνωση της λήξης συνεργασίας της Δούκισσας Νομικού με τον ΑΝΤ1 άνοιξε ο ασκός του αιόλου με διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν τον Γιώργο Λιάγκα. Κάποια από αυτά αναφέρουν πως το κανάλι του Αμαρουσίου δεν επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον παρουσιαστή επειδή αυτός δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Είναι αστείο να λέγεται κάτι τέτοιο, όταν το όνομά του έχει συνοδευτεί με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σταθμού από το 2013 μέχρι και το 2017. Μάλιστα, τη σεζόν που διανύουμε δεν αξιοποιήθηκε καν για να κριθεί πετυχημένος ή αποτυχημένος.

Το κλίμα που θέλουν να δείξουν ορισμένα μέσα τις τελευταίες μέρες είναι πως ο ΑΝΤ1 δεν θέλει τον Γιώργο Λιάγκα και τον διώχνει λόγω αποτελεσμάτων. Οι αλήθειες είναι δύο. Πρώτον, το πρόβλημα μαζί του το έχει αποκλειστικά ο Τζώρτζης Ποφάντης που έχει κάνει ξεκάθαρο εδώ και πολλούς μήνες πως δεν επιθυμεί συνεργασία μαζί του. Δεύτερον, πως ακόμα και αν ο ΑΝΤ1 έκανε την ανατροπή και πρότεινε στον παρουσιαστή νέο συμβόλαιο συνεργασίας, εκείνος αποκλείεται να δεχόταν μία τέτοια συμφωνία μετά τη φετινή ομηρία του.

Ο ίδιος διαβάζοντας τα εν λόγω δημοσιεύματα, απάντησε έμμεσα μέσω του προσωπικού  λογαριασμού στο twitter που ακολουθούν:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !