''Γυναίκα χωρίς όνομα'' : Εντολή θανάτου στο καθημερινό σίριαλ! Όλο το ρεπορτάζ...

0

Η Κάτια ανακουφίζεται όταν μαθαίνει πως ο Σταύρος αποφάσισε να το σκάσει με την οικογένειά του
από την Ελλάδα, με αποτέλεσμα η σειρά  να έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Η χαρά της γυναί­κας, όμως, δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς η Μαρίνα μαθαίνει το σχέδιο του γιατρού και είναι αποφασισμένη να κάνει τα πά­ντα για να τον εμποδίσει. Δίπλα της βρίσκονται τόσο ο Κωστής όσο και ο Μιχάλης. Οι τρεις τους προσπα­θούν να βρουν μια λύση για το παιδί που να είναι κοι­νά αποδεκτή χωρίς να χρειαστεί η παρέμβαση της Δι­καιοσύνης. 

Το γεγονός αυτό ανατρέπει τα σχέδια της Κάτιας, η οποία γίνειαι έξαλλη, συνειδητοποιώντας ότι αυτό παρατείνει την αγωνία της για το αν θα έχει ποινι­κές συνέπειες η συμμετοχή της στην απαγωγή και την παράνομη υιοθεσία της μικρής. Η γυναίκα είναι απο­φασισμένη να μην καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια. Συγκεκριμένα, συναντάει τη Λίλιαν και της λέει πως η Μαρίνα θα της πάρει την Ελπίδα και θα τη χάσει για πάντα και γι' αυτό πρέπει να φύγουν στο εξωτερικό. 

Τα λόγια της Κάτιας τρομοκρατούν τη Λίλιαν, η οποία δεν ξέρει πώς να πράξει. Οι ώρες περνούν και η τελευ­ταία προσπαθεί να σκεφτεί ψύχραιμα, λογικά και χω­ρίς εγωισμούς ποιο είναι το καλό και για την Ελπίδα. Έτσι, σκέφτεται μήπως πρέπει να κάνει μια προσπάθεια να συνεργαστεί με τη Μαρίνα και να βρουν μια κοινή λύση. Η απόφαση της Λίλιαν χαροποιεί ιδιαιτέρως τη Μαρίνα, η οποία το μόνο που θέλει αυτή τη στιγμή εί­ναι να περνάει χρόνο με την κόρη της. 

Στη συνέχεια, η Μαρίνα ανακοινώνει στην Κάτια ότι είναι πολύ κο­ντά πια στο να βρει μια χρυσή τομή με τη Λίλιαν και τον Σταύρο για την κόρη της και την απειλεί ανοιχτά ότι πλέον θα έχει όλα τα στοιχεία για να την καταδώσει. Τα λόγια της κοπέλας πανικοβάλλουν την Κάτια, η οποία είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα προ­κειμένου να γλυτώσει τη φυλακή και να απαλλαγεί γιο πάντα από τη Μαρίνα.  Έτσι, η γυναίκα έρχεται σε επα­φή με ανθρώπους της νύχτας και δίνει εντολή να δολοφονήσουν ­τη Μαρίνα. Το σχέδιό της προχωράει κα­νονικά, όμως την ίδια στιγμή η Μάρθα ανακαλύπτει ότι κάποιος θέλει να σκοτώσει τη Μαρίνα.

ΑΠΟ Mytv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !