Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Χάρη Ρώμα! «Κατάλαβα ότι τα πράγματα ήταν άσχημα…»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Τον Χάρη Ρώμα φιλοξένησε η Ζέτα Δούκα στην πρεμιέρα της εκπομπής “Thrive”. Ο γνωστός ηθοποιός, σε μια συγκινητική εξομολόγηση, μίλησε για τις στιγμές που πέρασε με τον πατέρα του πριν φύγει από τη ζωή.

«Λίγο πριν πεθάνει, είχα γίνει πολύ γνωστός και αγαπητός στο φιλοθεάμων κοινό με τους Μεν και Δεν και τον Βεζύρη. Μετά τον Βεζύρη πέθανε ο πατέρας μου. Αλλά ο κόσμος με σταμάταγε κατά κόρον στο δρόμο και με αγκάλιαζε… Είχαμε σταματήσει να μιλάμε ακριβώς γιατί έπρεπε να σεβαστώ και την επιθυμία του, να μην υποφέρει βλέποντάς με να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που ήθελε, στεναχωριόταν. Κι έτσι, όταν με ειδοποίησε και μου είπε ότι θέλει να με δει, εγώ κατάλαβα ότι τα πράγματα είναι άσχημα από τον τόνο της φωνής και από το ένστικτο που έχει ένας γιος απέναντι στον πατέρα.

Και όταν πήγα να τον δω του είπα ότι θέλω να μείνουμε οι δυο μας λίγες μέρες στο εξοχικό μας για να ανακτήσω λίγο χρόνο από αυτόν που έχασα όλα αυτά τα πέντε χρόνια. Και τότε κάναμε κάποιες βόλτες μαζί, ήταν καταβεβλημένος βέβαια. Τον είχα πάρει αγκαλιά από τους ώμους και περπατάγαμε και ο κόσμος μας σταμάταγε και του έλεγε “κύριε Ρώμα, ο γιος σας είναι καταπληκτικός”. Και τότε βλέπω τα ματάκια του με τόση απορία, σκεφτόταν ότι άλλαξε κι εκείνος όνομα. Είναι απίστευτη ιστορία», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !