Όλο το ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στην ''Επιστροφή'' - Συγκλονίζει η σειρά...

0

παράλυτος ο Χάρης και φυλακίζεται η...


Στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 ,«Η Επιστροφή», ένα τροχαίο συγκλονίζει την οικογένεια Κορωναίου και τη φέρνει αντιμέτωπη με μία νέα, σκληρή πραγματικότητα. Ο Χάρης πέφτει θύμα δολοφονικής επίθεσης που έχει ως αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος, ενώ η Άννα συλλαμβάνεται και κρίνεται ένοχη μέχρι τη δίκη.

Η μία τραγωδία διαδέχεται την άλλη στην οικογένεια. Ο Χάρης μπαίνει στο στόχαστρο εκείνων που θέλουν να εκδικηθούν την οικογένεια και πέφτει θύμα μίας μαφιόζικης επίθεσης. Κάποιος του κόβει τα φρένα της μηχανής του. Όταν όμως ο νεαρός το αντιλαμβάνεται, είναι πλέον αργά. Ο Χάρης έχει τροχαίο ατύχημα και πέφτει στο έδαφος αιμόφυρτος. Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί τού δίνουν τις πρώτες βοήθειες.

Η οικογένειά του ενημερώνεται και όλοι τρέχουν στο πλευρό του, αλλά η κατάστασή του είναι κρίσιμη. Όλοι καταρρέουν στην είδηση του τραγικού ατυχήματος και αγωνιούν για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση καθώς όσο οι ώρες περνούν ο ο νεαρός βρίσκεται διασωληνωμένος και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.  Ο Στέφανος ειδοποιεί την Αθηνά για το ατύχημα του Χάρη, όμως δεν θέλει να γυρίσει από το ταξίδι της πριν συναντηθεί και με τη μαία που έφερε στον κόσμο τον γιος της Λυδίας, ελπίζοντας να βρει ένα ίχνος που θα τη συνδέσει μαζί του.

Η επόμενη μέρα βρίσκει την Έλενα, τον Ορέστη αλλά και τους κοντινούς ανθρώπους του Χάρη με ένα πολύ δυσάρεστο νέο από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν. Η κατάσταση της υγείας του δεν είναι καλή και υπάρχει μία μεγάλη πιθανότητα να μην ξαναπερπατήσει. Η είδηση πέφτει σαν κεραυνός ,και όλοι, και ειδικότερα ο Ορέστης και η Έλενα, προσπαθούν να πάρουν δύναμη και να στηρίξουν τον γιο τους στη νέα πραγματικότητας της ζωής του. Η κατάσταση χειροτερεύει όταν ο Γιάνναρης ενημερώνει την οικογένεια πως το ατύχημα του Χάρη ήταν εγκληματική ενέργεια και όλα τα βλέμματα στρέφονται στον Βογιατζή και στον εντολέα του.  Αντιλαμβάνονται πως πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια και πρέπει άμεσα να βρουν ποιος και γιατί βρίσκεται πίσω από τις δολοφονικές επιθέσεις στην Έλενα και στον Χάρη καθώς ο δολοφόνος είναι αδίστακτος.

Ο Χάρης τις επόμενες ώρες συνέρχεται, αλλά διαπιστώνει πως είναι παράλυτος. Προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάστασή του και δέχεται μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη τόσο από τους γονείς του όσο και από τα αδέρφια του, που δεν φεύγουν στιγμή από το πλευρό του. Ο Ορέστης και η Έλενα βάζουν στην άκρη τις διαφωνίες τους και ενώνονται για να στηρίξουν το παιδί τους. Ωστόσο, εκείνος αρνείται να δεχτεί την κατάσταση φέρνοντας σε δύσκολη θέση όσους είναι γύρω του.

Ο Ορέστης κάνει μία αναπάντεχη πρόταση στην Έλενα που αφορά τον Χάρη, φέρνοντας όμως ακόμη μία φορά σε σύγκρουση το πρώην ζευγάρι. Από εδώ και στο εξής, όλοι γνωρίζουν πως τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για κανέναν. Προτεραιότητα όλων είναι ο Χάρης και η ψυχολογική του κατάσταση ,και όλοι προσπαθούν να βάλουν στην άκρη όσα τους χωρίζουν.

Η Άννα μπαίνει στη φυλακή  
Η Αθηνά συνεχίζει να έχει επαφές με τον Γιώργο και τον πληροφορεί για τον αδερφό της και την τύχη του ανιψιού της, ενώ ο Πέτρος ανακαλύπτει τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή να δολοφονηθεί η Έλενα. Την ίδια ώρα, η Βίκυ συνειδητοποιεί πως ο Λευτέρης έχει αποφασίσει να φύγει οριστικά, έντρομη προσπαθεί να μάθει από την Άννα τι δουλειά έχει το δηλητήριο που βρήκε μέσα στο δωμάτιο της. Εκείνη, όμως, αρνείται οποιαδήποτε σχέση με ό,τι συμβαίνει στους Κορωναίους και κατηγορεί τη μητέρα της ότι προσπαθεί να την παγιδεύσει. Μάλιστα, η κοπέλα σηκώνεται και φεύγει από το σπίτι.  Ο Πέτρος, από την άλλη, παρόλο που τα στοιχεία που έχει εναντίον της Άννας προκύπτουν από παράνομο υλικό παρακολούθησης.

Όμως, η Άννα είναι εξαφανισμένη όσο η Αστυνομία την ψάχνει για να καταθέσει. Λίγες ώρες αργότερα, εντοπίζεται και οδηγείται στο Αστυνομικό Τμήμα, όσο η Βίκυ επιτίθεται στον Πέτρο για την κρυφή κάμερα που έβαλε στο σπίτι της. Η είδηση για τη σύλληψη της Άννας σοκάρει τους πάντες και μόνο ο Χρήστος με τη Βίκυ εξακολουθούν να πιστεύουν στην αθωότητά τους, ενώ ο Χάρης αναρωτιέται αν ο τσακωμός του μαζί της λίγες ώρες πριν από το τροχαίο την οδήγησε στο να κόψει τα φρένα της μηχανής του.  Ο Γιάνναρης από τη μεριά του προσπαθεί να αποσπάσει την ομολογία της Άννας, όμως, εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να το κάνει.

Η κοπέλα κρίνεται ένοχη απ’ τον εισαγγελέα και φυλακίζεται μέχρι τη δίκη, όμως, ο Πέτρος αρχίζει να έχει αμφιβολίες για την ενοχή της. Την ίδια στιγμή, η Βίκυ, η οποία κάνει τα πάντα για να προστατέψει την κόρη της και να βοηθήσει, ανακαλύπτει μια πραγματική αλήθεια για τον Λευτέρη.

ΑΠΟ MYtv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !