Η τηλεοπτική συνάντηση Νίκου-Μουτσινά-Έλλης Στάη ήταν ό,τι ωραιότερο είδαμε στην ελληνική τηλεόραση!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4
Εδώ και λίγο διάστημα είχε γίνει γνωστό πως ο Νίκος Μουτσινάς θα υποδεχτεί στο πλατό του «Για την Παρέα» την Έλλη Στάη. Κανείς δεν περίμενε ,ωστόσο, αυτό που θα συνέβαινε στην τηλεοπτική
τους συνάντηση.

Ο Νίκος δεν υποδέχτηκε την παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου ειδήσεων του Open στις συνηθισμένες πολυθρόνες, όπως πολλοί ίσως περίμεναν. Αντίθετα, τους είδαμε δίπλα δίπλα ως anchorman και anchorwoman να εκφωνούν το...δελτίο ειδήσεων του Για την Παρέα.

Η Έλλη Στάη διάβασε τις ιδιαίτερες ειδήσεις επικαιρότητας που αφορούσαν τα reality, χωρίς να διστάζει να κάνει παρεμβάσεις και παρατηρήσεις στον Νίκο! «Δεν μπορώ, άσχετο συμπαρουσιαστή μου ’βαλαν, το’χω ξαναπάθει στο παρελθόν», είπε η δημοσιογράφος με το μοναδικό της ύφος.



Εν συνεχεία, ο Νίκος παρουσίασε την Έλλη Στάη στο κοινό και κάθισε απέναντί της για τη συνέντευξη.

«Δεν είναι πάρα πολύ ωραίο που ενώ η δική σου η γνωριμία με τον κόσμο έχει να κάνει με σοβαρά θέματα, και ξαφνικά λέμε να κάνουμε πλάκα, δελτίο ειδήσεων», είπε ο παρουσιαστής εντυπωσιασμένος από τις αντιδράσεις και την άνεση της Έλλης Στάη.


Η δημοσιογράφος ήταν απίστευτα αυθόρμητη και άνετη καθ' όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, ενώ δεν δίστασε να ρίξει...μπηχτές αλλά και να αυτοσαρκαστεί. Όταν δε έγινε γνωστό το ζώδιό της και διαπίστωσαν πόσο ταιριάζουν οι δύο τους, ήρθε το highlight της εκπομπής! Ο Νίκος Μουτσινάς γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου στην Έλλη Στάη! Η δημοσιογράφος τον προειδοποίησε καθώς είναι ανύπαντρη στην παρούσα φάση της ζωής της. Όταν μάλιστα η Έλλη Στάη είπε στον Νίκο ότι θα τα έφτιαχνε με κάποιον σαν τον ίδιο, εκείνος δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Υπεροχη η Ελλη Σταη. Σκληρη επαγγελματιας που θελει να πετυχαινει, ομορφη γυναικα, με τρελο χιουμορ απ οτι φανηκε και ακομπλεξαριστη. Μας πως θα μπορουσε βεβαια να εχει κομπλεξ; Εχει αναγκη μετα απο τοσα χρονια επιτυχιας να αποδειξει τιποτα σε κανεναν; "Σιδηρα κυρια", και γατα σε ολα της!! Μπραβο Νικο! Μοναδικη στιγμη για τα τηλεοπτικα δεδομενα η Σταη, χαλαρη, για την παρεα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλη είναι υπέροχη!!!!
    Μέχρι και πρόταση γάμου έγινε...!!!
    Προκαλωωωωωωωωωωωωωωωωωω Να καθιερώσει ο Νίκος και η ομάδα του το δελτίο αυτό θα είχε το...τρελό γέλιο με τους καλεσμένους του!!!!
    Μπράβο στην Έλλη που είναι πολύ μπροστά!
    Δεν της το είχα να τσαλακωθεί και να μας κάνει να γελάσουμε.
    Για το σιδηρά κυρία πως το είπε ότι είναι? ένα βαμνακοειδές μαλακό πράγμα? ξέχασα...χαχ
    Μεταξύ σοβαρού και Αστείου έβγαλε και ειδήσεις.
    ότι είναι ανύπαντρη,ότι είχε θέμα σε δελτίο με διπλανό(Άρα Ευαγγελάτο...) κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραιες στιγμες οντως γελασαμε πολυ!ας το σκεφτει ομως το Open να βαλει στο δελτιο τον νικο μια μερα ετσι για την παρεα ισως παει καλυτερα απο την ελλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !