Λίνα Δρούγκα: ''Με την Εύα Αντωνοπούλου που είμαστε απέναντι ανταλλάσσουμε μηνύματα για...''


Η παρουσιάστρια του μεσημβρινού Δελτίου του OPEN, Λίνα Δρούγκα, μίλησε τόσο για την
καχυποψία στον χώρο της τηλεόρασης όσο και για τον ανταγωνισμό, και αποκαλύπτει πως με την Εύα Αντωνοπούλου που είναι την ίδια ώρα στον ΣΚΑΪ, έχουν επικοινωνία!

Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να κάνετε στην τηλεόραση;  
Είναι κρυφή µου ελπίδα και δεν θα σας την πω…  

Έχετε δηλώσει ότι, επειδή ο πρώην σύζυγός σας ήταν διευθυντής του Mega, οι συνάδελφοί σας ,σας αντιµετώπισαν µε καχυποψία. 
Έκανα αυτή τη δουλειά πολύ πριν γνωρίσω τον Χρήστο ,και την κάνω, δόξα τω Θεώ, και πολλά χρόνια µετά. Αυτό από µόνο του είναι η απάντηση. Αλήθεια, όµως, δεν το έχω νιώσει έτσι όπως το λέτε. Όλοι οι διευθυντές µού έδωσαν ευκαιρίες και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Και στον ΑΝΤ1, όταν ήµουν, και στο Telecity ,στην αρχή της καριέρας µου, και στο Mega όταν διευθυντής ήταν ο Νίκος. Αυτός ένα απόγευµα µου είπε εντελώς ξαφνικά: «Πήγαινε, βάψου και βρες ένα σακάκι, θα πεις το απογευµατινό δελτίο σε µισή ώρα». Αλλά νοµίζω πως τους δικαίωσα σε µεγάλο βαθµό. Η τυχόν καχυποψία στον χώρο µας δεν είναι κάτι που µε έχει προβληµατίσει ιδιαίτερα. Με νοιάζει ότι δεν µε έχουν αδικήσει αυτοί που έπρεπε.  

Πώς βιώνετε τον ανταγωνισµό;  
Θα σας πω µόνο πως µε την Εύα Αντωνοπούλου, πολλά χρόνια τώρα, ανταλλάσσουµε πού και πού µηνύµατα για καλή επιτυχία! Από την εποχή του Mega µέχρι και τώρα… Ποιος ανταγωνισµός; Υγιείς επιχειρήσεις να υπάρχουν, για να κάνουµε όλοι οι δηµοσιογράφοι καλά τη δουλειά µας µόνο αυτό.

Real Life 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια