Ποιοι στρώνουν τραπέζι;

0

Ας γνωρίσουμε τους οικοδεσπότες που θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 2.000 ευρώ!
Καθημερινά στις 16.00
 
Δευτέρα 
Μάγδα, 20 ετών 
Η Μάγδα μένει στην Θεσσαλονίκη με την οικογένεια της. Το τελευταίο 1,5 χρόνο εργάζεται ως σερβιτόρα. Το όνειρο της είναι να γίνει αεροσυνοδός και να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Σαν άνθρωπος είναι αρκετά κοινωνική και πολύ δυναμική. Η σχέση της με την μαγειρική βρίσκεται σε αρχικό στάδιο. Παρ’ όλα αυτά για εκείνη η μαγειρική είναι τέχνη και ελπίζει στο μέλλον να καταφέρει να γίνει πολύ καλή μαγείρισσα. Στον ελεύθερο χρόνο της, τής αρέσει να χορεύει χιπ-χοπ, και να ταξιδεύει. Πιο πολύ όμως απολαμβάνει να κάνει bungee τραμπολίνο. Αν κερδίσει το έπαθλο θα ήθελε να κάνει δώρο στην μητέρα της ένα ταξίδι.

Τρίτη 
Μιχάλης, 24 ετών
Ο Μιχάλης σπουδάζει στην ΑΣΟEΕ. Κατάγεται από τα Γιάννενα και τα τελευταία 7 χρόνια ζει στην Αθήνα. Ξεκίνησε να ασχολείται με την μαγειρική όταν έμεινε για πρώτη φορά μονός του. Αγαπά την κλασσική παραδοσιακή κουζίνα και δεν του αρέσει να πειραματίζεται με τα φαγητά. Είναι πολύ δραστήριος, κοινωνικός και διαθέτει χιούμορ. Στον ελεύθερο χρόνο του παίζει μπάσκετ. Όταν θέλει να ξεφύγει από την ρουτίνα της καθημερινότητας, επιλεγεί να κάνει αναρρίχηση και καταρρίχηση. 

Τετάρτη  
Αγγελική, 21 ετών 
Η Αγγελική έχει μεγαλώσει στον Γαλατά Γορτυνίας και τα τελευταία χρόνια μένει στην Τρίπολη όπου σπούδασε μαγειρική. Με την μαγειρική η σχέση της είναι ερωτική και στα πιάτα που δημιουργεί καταθέτει τα συναισθήματα της. Η μαμά της την παρότρυνε να ασχοληθεί με την μαγειρική γιατί θεωρεί ότι έχει ταλέντο, και κάθε φορά που δοκίμαζε ένα πιάτο της, την ενθάρρυνε να προσπαθήσει κι άλλο. Είναι διασκεδαστική, η ψυχή της παρέας, αισιόδοξη και γελάει συνέχεια. Τον ελεύθερο χρόνο της ζωγραφίζει κόμικς. Αν κερδίσει το έπαθλο θα κάνει κάποια επιπλέον σεμινάρια μαγειρικής. 

Πέμπτη  
Τάσος, 52 ετών 
Ο Τάσος ζει στην Κατερίνη, είναι χωρισμένος, και έχει δύο κόρες. Διαθέτει ένα εργαστήρι υποδηματοποιίας - κληρονομιά από τον παππού του, το οποίο πέρασε στον πατέρα του και μετέπειτα στον ίδιο. Πριν ασχοληθεί με το εργαστήρι ήταν μουσικός και έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες. Τον ελεύθερο χρόνο του κάνει καταδύσεις, αναρρίχηση και βοηθάει τα αδέσποτα παρέχοντάς τους τροφή, φάρμακα και ότι άλλο χρειάζονται. Είναι πολύ δραστήριος και του αρέσουν οι πλάκες. Σε μία κακή κριτική θα γελάσει, δεν θα δώσει σημασία και θα την δεχτεί. Με την μαγειρική τα πάει πολύ καλά. Μαγειρεύει παραδοσιακά πιάτα και δεν του αρέσουν πολύ οι γκουρμέ γεύσεις. Αν κερδίσει το έπαθλο θα ήθελε να πληρώσει τα δίδακτρα της κόρης του ώστε να παρακολουθήσει μια σχολή μαγειρικής στη Θεσσαλονίκη. 

Παρασκευή 
Δέσποινα, 33 ετών 
Η Δέσποινα μένει στη Λάρισα. Είναι παντρεμένη και έχει ένα αγοράκι 20 μηνών. Σπούδασε οδοντοτεχνίτης στα ΤΕΙ Αθηνών. Σταμάτησε να εργάζεται όταν γέννησε. Εκείνη και τα δύο αδέλφια της μαγείρευαν από μικρή ηλικία γιατί η μαμά τους δούλευε. Στον σύζυγό της αρέσουν όλα τα φαγητά της. Οι πιο αυστηροί κριτές είναι οι φίλοι τους. Σπεσιαλιτέ της είναι τα κανελόνια και τα όσπρια. Είναι κοινωνική και θεωρεί τον εαυτό της καλό άνθρωπο αλλά αφελή. Εάν κερδίσει το έπαθλο θα πάει κρουαζιέρα στα Δωδεκάνησα.

Ο stand – up comedian, Γιώργος Χατζηπαύλου, θα σχολιάζει με το δικό του μοναδικό τρόπο κάθε τους βήμα και φυσικά όλη τους την προσπάθεια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !