Νικολέττα Κοτσαηλίδου: ''Η ηρωίδα μου στη ΦΡΙΤΕΖΑ δεν το βάζει ποτέ κάτω''

0

Στη σειρά,''Πέτα τη φριτέζα'', μεταξύ άλλων απολαμβάνουμε και την ηθοποιό, Νικολέττα Κοτσαηλίδου. Τι λέει για τον ρόλο της; Τι εξελίξεις θα έχει η σειρά;

Η ίδια απαντά στο Mytv...

Η Νικολέττα σε ποια σημεία συναντά τη Μαριέττα, την οποία υποδύεσαι;  
Στην ψυχραιμία της, στη λογική της ,και στο ότι είναι αγωνίστρια. Δηλαδή δεν το βάζει κάτω. Αυτό είναι και το στοιχείο που θαυμάζω στη Μαριέττα και προσπαθώ να το έχω κι εγώ στη ζωή μου.  

Είναι εύκολο να το πετύχεις αυτό δεδομένων των δυσκολιών που υπάρχουν στον χώρο;  
Δεν με αφορά και τόσο πολύ, με την έννοια ότι από τη στιγμή που αποφάσισα να μπω σε αυτόν τον χώρο ήξερα ότι θέλει γερό στομάχι. Εντάξει, πέφτεις, αλλά σηκώνεσαι και συνεχίζεις. Δεν γίνεται διαφορετικά. Τουλάχιστον, έτσι έχω μάθει να λειτουργώ από μικρή. Δηλαδή θα δώσω λίγο χρόνο στον εαυτό μου, τύπου ότι «θα σε αφήσω να πενθήσεις, για ένα ή δύο 24ωρα, την οποιαδήποτε αναποδιά, στεναχώρια ή κακοτοπιά», αλλά μετά θα σηκωθώ και θα συνεχίσω.  

Για τη Μαριέττα είναι εύκολο να μένει σε αυτό το χωριό όπου υπάρχουν πολλοί ψίθυροι, να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί, και να στέκεται στα πόδια της με όλα αυτά τα εμπόδια;  
Η Μαριέττα δεν το βάζει ποτέ κάτω και το αντέχει όλο αυτό που γίνεται. Άλλωστε, σε όλους τους τόπους, είτε στην επαρχία είτε στην πρωτεύουσα, υπάρχουν θετικά αλλά και αρνητικά στοιχεία.  

Θα φτάσει στο σημείο να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το Φτασμένο;  
Δεν νομίζω. Οι άνθρωποι το λέμε εύκολα αυτό, όταν είμαστε μόνοι μας, ότι τα παρατάμε και φεύγουμε για να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Όταν, όμως, έχεις κι ένα παιδί, υπολογίζεις κι αυτό κατά πόσο θέλει να φύγει.  

Μετά από την επιστροφή του πρώην άντρα της, πώς εξελίσσεται η σχέση της με τον Κίμωνα;  
Η άφιξη του πρώην άντρα της, του Χριστόφορου, έφερε τα... απαραίτητα εμπόδια, τάραξε τα νερά. Από εκεί και πέρα, έχω την αίσθηση ότι έχει ξεκινήσει κάτι πολύ ενδιαφέρον ανάμεσα στη Μαριέττα και τον Κίμωνα και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι…  

Ακόμη και αν χρειαστεί να βγάλει από τη ζωή της τη Φωτεινή;  
Η Μαριέττα, αν έβλεπε ότι αυτό που ήταν να συμβεί θα πλήγωνε τη Φωτεινή τόσο πολύ που δεν θα μπορούσε να το δεχτεί, σίγουρα θα στεναχωριόταν, θα ήταν άσχημο να χαλάσει η σχέση των δύο γυναικών γιατί είναι μες στο ίδιο σπίτι. Ωστόσο, τόσο η Μαριέττα όσο και η Φωτεινή έχουν μια λογική στα πράγματα, που όποια από τις δυο κατέληγε με τον Κίμωνα δεν θα κρατούσε κακία η μία στην άλλη. Κάτι ωραίο που έχει αυτό το χωριό, όπως και κάθε επαρχιακή πόλη, είναι ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να κρατήσουν κακίες.  

Με εξαίρεση τη Ζαμπέλα, η οποία έχει τους δικούς λόγους…  
Η Ζαμπέλα είναι μία κατηγορία από μόνη της. Δεν μπαίνει σε αυτή των κανονικών ανθρώπων. (Γελάει).

Η Μαριέττα και ο Κίμωνας είναι δύο αντιφατικοί χαρακτήρες. Ωστόσο, θα μπορούσαν να είναι μαζί και να… επισημοποιήσουν τη σχέση τους;  
Να σου πω την αλήθεια, θα το ήθελα πολύ για τη Μαριέττα, επειδή ξέρω πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ να αλλάζουν τόσο πολύ. Ίσως γιατί δεν έχουμε δει ακόμα να αποκαλύπτει την αλήθεια στον Αντρέα και δεν ξέρουμε πόσο θα... αλλάξουν τα μυαλά του.  Αυτή η αποκάλυψη θα φέρει νέες εξελίξεις στη ζωή του.  

Η Μαριέττα θα προσπαθήσει με τον τρόπο της να επισπεύσει την αποκάλυψη;  
Η Μαριέττα δεν μπλέκεται στις δουλειές του Κίμωνα. (Γελάει.) Έχει τα δικά της θέματα να ασχοληθεί.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !