«Αρνήθηκα εφτά φορές να κάνω το ρόλο του γκέι στην τηλεόραση! Ήταν λάθος που δεν το έκανα»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Βορκάς, ο οποίος αποκάλυψε πως στο παρελθόν αρνήθηκε εφτά φορές να κάνει γκέι ρόλους στην τηλεόραση.

Τι εννοείς λέγοντας «περίεργος»;
Μου προτάθηκε πάρα πολλές φορές να κάνω το ρόλο του γκέι στην τηλεόραση.



Για ποιο λόγο αρνήθηκες;
Μετά το σίριαλ «Δέκα λεπτά κήρυγμα», που έπαιζα ένα παιδάκι, έτσι είχε μείνει στη συνείδηση του κόσμου, ήμουν 2-4 χρόνια ηθοποιός, ήξερα ότι θα το κάνω πολύ καλά, όπως το κάνω και τώρα στην παράσταση, αλλά δεν το έκανα. Μου το είχαν προτείνει εφτά φορές και τις αρνήθηκα όλες. Αν το έκανα, θα είχα τυποποιηθεί και δεν το ήθελα.

Φοβόσουν μη σου μείνει ως «ταυτότητα»;
Όχι, δεν με ενδιέφερε καθόλου αυτό, δεν έχω τέτοια. Καλλιτεχνικά δεν θα ήθελα να κάνω μόνο αυτό, όπως και δολοφόνος, χαζούλης, έξυπνος, χοντρός. Το ίδιο θέμα θα είχα αν μου πρότειναν να κάνω μόνο ρόλους για χοντρούς. Η τυποποίηση τα πρώτα χρόνια, όταν έχεις φιλοδοξίες, δεν είναι καλή. Εκ των υστέρων που το σκέφτηκα, ήταν λάθος, γιατί τα πρώτα χρόνια πρέπει να είσαι στη δουλειά, να υπάρχεις, να σε μαθαίνουν οι άνθρωποι, να είσαι στο κύκλωμα και όταν θα έρθει η ώρα να μπορείς να επιλέξεις με κάποιες παρακαταθήκες πίσω, να πεις πιο εύκολα τα όχι.
Εγώ, επειδή είχα και την οικονομική ευχέρεια πίσω, δεν δούλευα για το μεροκάματο, δεν ήταν ο γνώμονάς μου να βρω δουλειά για να επιβιώσω, για να πω ναι σε οτιδήποτε μου προτάθηκε, που ήταν και καλό, έτσι είπα να κάνω κάποια προσεκτικά βήματα. Ήταν ο φόβος μου για την τυποποίηση, ούτε για τις «βρώμες» που είπαν. Έτσι κι αλλιώς, στο χώρο μας, αν είναι να πουν, θα πουν το οτιδήποτε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !