Άρχισε το ξήλωμα ο Σαββίδης στο «Έθνος»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε το όπλο του κι αρχίζει και ξηλώνει στελέχη. Η αρχή έγινε από την ταυτότητα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ όπου σήμερα αποκαθηλώθηκε στο σύνολό της: Αντώνης Σκυλάκης, Βαγγέλης Δεληπέτρος, Στέφανος Τζανάκης και Κώστας Κυριακόπουλος. Κάποιοι θεωρούν ότι το μεγάλο αφεντικό τους χρεώνει όπως όλα δείχνουν τις αποτυχημένες κινήσεις σε εφημερίδα και σάιτ, ενώ οι πιο απαισιόδοξοι κάνουν λόγο για επίσπευση της αναστολής του καθημερινού φύλλου. Ωστόσο, επικοινωνώντας με άνθρωπο που γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα στην Dimera του Ιβάν Σαββίδη, διέψευσε όλα τα παραπάνω και τόνισε ότι σκοπός του ευγχειρήματος αυτού είναι να δοθεί έμφαση στα Digital media.

Μάλιστα, σημειώνεται ότι από εδώ και στο εξής θα δοθεί τόπος στα νιάτα και στους 40άριδες καθώς επιλογή της νέας στελεχιακής ομάδας θα είναι αυτού του ηλικιακού προφίλ και φυσικά από το ήδη υπάρχον προσωπικό, ενώ οι ανακοινώσεις αναμένονται εντός της ημέρας. Ενδεικτική του καλού κλίματος από τη αποχώρηση των στελεχών είναι και η ανακοίνωση που έκανε προ ολίγου ο Διευθυντής της εφημερίδας Εθνος Νούλης Χατζηδημητρίου μέσα από το facebook  ευχαριστώντας τους αποχωρίσαντες: “Από βάθους καρδιάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Διευθυντή της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ Αντώνη Σκυλλάκο και τους Διευθυντές Σύνταξης Βαγγέλη Δεληπέτρο, Στέφανο Τζανάκη, Κώστα Κυριακόπουλο για τις άοκνες προσπάθειές τους και την προσφορά τους στα έντυπα και στο ethnos.gr Τους χαιρετώ, με ειλικρινή ευγνωμοσύνη και συγκίνηση”.
Όπως είναι φυσικό αυτή τη στιγμή επικρατεί αναστάτωση τόσο στα έντυπα και το σάιτ όσο και στον τηλεοπτικό σταθμοί OPEN καθώς πολλοί φοβούνται ότι το ξήλωμα θα συνεχιστεί και στο κανάλι καθώς ούτε κι εκεί το εγχείρημα πέτυχε. Μάλιστα, η επιστροφή του Εντ Χολ καθόλου τυχαία δεν πρέπει να θεωρείται… Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν… και ανακοινώσεων!

tinasmess.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !