Ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε για το Αλ Σιχτίρι! «Είχα μια έμπνευση, αλλά το κανάλι θεώρησε…»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3
Το Αλ Σιχτίρι δεν βγήκε χθες στον τηλεοπτικό αέρα του Open και ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε μέσα από το Αλ Τσαντίρι για το τι έχει συμβεί.

«Κανονικά ήταν Αλ Σιχτίρι και αυτή τη φορά δεν θα είναι Αλ Σιχτίρι γιατί εγώ είχα μια έμπνευση, σας την είπα στην προηγούμενη εκπομπή. Να οργανώσω μια συζήτηση και να ρίξω φως στην ιστορία. Αλλά το κανάλι θεώρησε και σωστά ότι αυτό πρέπει να γίνει σε μια άλλη εκπομπή.

Να κάνουμε μια άλλη εκπομπή, να μην ακολουθεί μια ψυχαγωγική εκπομπή. Να φτιάξουμε μια άλλη εκπομπή που θα λέγεται… Φως στην ιστορία, να είμαι εγώ από κάτω με εσάς, να ρωτάμε όλοι, να έχουμε ανθρώπους καλεσμένους κι έναν δημοσιογράφο να συντονίζει.

Και είπαμε να το οργανώσουμε ανεξάρτητα, οπότε δεν πρόλαβα να το οργανώσω και άκουσα όλα αυτά τα fake news που βγήκαν. Ο Γιάννης Πλούταρχος θα είναι την επόμενη Τρίτη εδώ, στο Αλ Σιχτίρι. Την άλλη Τρίτη στο Αλ Σιχτίρι ο Γιάννης Πλούταρχος», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Φως στην ιστορια...με τον αντικειμενικο Λακη Λαζοπουλο. Τι αλλο θα ακουσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα όλοι οι έγκριτοι δημοσιογράφοι έγραφαν ότι κόβεται λόγω χαμηλής τηλεθέασης και έλεγαν ότι είναι από σίγουρες πηγές, δε κόβεται τελικά; (ΔΕΝ αναφέρομαι στο tvnea που είναι μια όαση στη κιτρινίλα εκεί έξω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι γράφανε πλην εσάς ότι το δεύτερο κομμάτι θα κοπεί επειδή δεν πάει καλά και το πρώτο θα είναι σε αναμονή για μία τρίτη και να δούνε τι θα κάνουν η θα το κρατήσουν η θα κόψουν.
    Τώρα εδώ έχουμε μία διευκρίνηση που είχε πει στην προηγούμενη εκπομπή και μας λέει ότι το κανάλι θεώρησε άλλο από που είχε πει που δεν το καταλάβαμε και τόσο.

    Εγώ τότε είχα καταλάβει ότι μέσα στην εκπομπή θα γίνει αυτό και ο Λάκης αυτό που λέει τώρα είναι ότι θα κάνει μία άλλη εκπομπή "Φως στην ιστορία, να είμαι εγώ από κάτω με εσάς, να ρωτάμε όλοι, να έχουμε ανθρώπους καλεσμένους κι έναν δημοσιογράφο να συντονίζει".

    Έτσι όπως το είχε πει άλλο καταλάβαμε και κάποιος έξυπνος πήρε και έφτιαξε δικό του σενάριο ότι έχει θέμα με το κανάλι ότι θα κοπεί κλπ.
    Που να βγάλεις άκρη το τόσο το κάνουν τοσοοοο με το συμπαθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !